MOJE PUNTO 2 - Ukážte to svoje :) - Baron
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukážte to svoje :) - Baron
Posílám ty aktuální fotky:
Dezén: 1x3mm,2x5,5mm,1x6mm
Dezén: 1x3mm,2x5,5mm,1x6mm
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
- Reklama
a ake su to rozmery diskov a pneu? vyzeraju velmi pekne:)
Disky značky DEZENT 4x98 a ET 28 a pneu 185/60, měl by jsi zájem ?
Rozmyslim si to. Ale myslim ze by to slo. Niesu ohnuté? su vyvážené? Dik. Kúpa mi až tak nesúri ale zobral by som ich, cital som tvoju tému. rozpredávas teda svojho Puntoša?
Jsou vyvážené, na patniky nenajizdim, takže dobouchane taky ne. Zítra bych Vám klidně nafotil všechny 4kola pokud by jste je bral. Puntase neprodavam, zůstává u me, slitoval jsem se nad nim
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
kludne mozes nafotit aj detailnejsie vsetky 4 kolesa:). A co kupujes nove disky?:) ci budes jazdit na plecháčoch? A puntas jazdi?:) dufam ze hej, lebo ako som cital vytrpel si si snim.
Dobrá dneska to nafotil jak dojdu z prace. Mám možnost na větší kola, tak kdybych tyto prodal, tak beru ty druhé jj vytrpěl a hlavně těch peněz, co je v něm uložených teď už si jej nechám dokud ho nebo mě neroztřelí jinak nemůžu dojit na to zhaveni, které me stále bliká :X
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
ved to:(...ked si dotoho uz tolko penazi dal, tak by bola asi blbost to predávať kedze by sa ti to nevrátilo. Radsej nanom este jadzi a uz len dufat ze zase nieco nevyskoci . Ja chvalabohu som mal stestie kedze som ako tak historiu mojho fiata poznal a mam aj servisnu historiu este z nemecka. A tam je pri vystupnej kontrole v roku 2007, 70 000 km a teraz mam 135 000. co vyzera real. plus viem kde auto jazdilo cely cas:)
Inak hladam niakych chalanov alebo baby na niake výlety, kofole a pod. Ak ste niekto z okolia NR ozvite sa nech skocíme niekde na výlet Dúfam ze sa mi podarí vytvorit niaku fajn partiu ako som mal ked som sa motorkoval:)
-
- Zkušenej Fiaťák
Neviem ci si cital ale chceli by sme spravit taky minizraz v nitre tak tam by sme sa mohli stretnut
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
to by bolo fajn:)...nech sa spozname viaceri z okolia:)
Takže disky su uz doma:). Su velmi pekne. Vdaka jam3ss este raz:). prikladam par foto. Prva je este fotena Jam3ssom po umyti.
- Přílohy
-
- uvu4etes.jpeg (103.18 KiB) Zobrazeno 3546 x
-
- IMG_0575.jpeg (96.6 KiB) Zobrazeno 3546 x
-
- IMG_0574.jpeg (114.4 KiB) Zobrazeno 3546 x
Ať slouží a pěkně se o ně starat !
To sa neboj, aj budem:). Ja som sa vzdy o puntoša staral, ako aj o všetko čo bolo doteraz v mojom vlastnictve:)
Dnes vymenená spojka. Konecne mi uz netrasie auto pri rozbiehani. Mali sme podozrienie na zotrvačník a zrejme to aj bolo tak. Kedze uz necitim ziadne trasenie. Spojka je trocha tvrdsia ako stara ale to bude asi inou spojkovou sadou. Na jar asi vymenim kotuce a oblozenie a nahodim disky.