tachomrter

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

SpiritWolker
Všeználek

Re: tachomrter

Příspěvek od SpiritWolker »

takze diagnostika, a viac som ti napisal v sukromnej sprave

Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu
Reklama

Pepan
Začátečník

Příspěvek od Pepan »

Ahoj snažím se zjistit někoho kdo mi dokáže poradit s Fiatem Punto r.v.2001.Když jsem pročítal fórum ve Fiat clubu,myslím,že tady určitě bude fiaťácký machr a ještě jejich fanda-nejspíš moje štěstí! Můj problém,koupil jsem tchánovi punťu a ten pacholek mě už přímo štve.Prostě nešel palubní počítač-blikal a údaje které vykazuje byly asi takové,jako u mě kecy po nadměrné konzumaci alkoholu.Zajel jsem na diagnostiku a tam mě tento problém odstranili.Jenže druhý problém mám v tachometru ukazuje 20km/hod.Diagnostika hlásila vadné čidlo ABS-výměna náboje,chyběl magnet .kroužek.Po opětovné diagnistice mi mechanik řekl,že všechny řídící jednotky zkontroloval,jsou OK a už neví kde poruchu hledat.Pokud jde o kontrolku ABS v přístrojovém panelu-asi umřela,ještě jsem ji neviděl ani mrknout. Jo a ještě k opravě,zkoušel měnit kostku ABS,řídící jednotku a body computer,no a uplně nakonec i panel budíků.Vše zbytečné a Punta si trvá stále na té DVACÍTCE !!
Bohužel mechanik už nevydržel-už prý neví co s tím. Dokáže někdo říci kde je chyba?
Předem dík.
Pepan
Začátečník

Příspěvek od Pepan »

Olouvám se,ještě jsem zapoměl.Poslední hlášení diagnostiky znělo : VADNÁ KOMUNIKACE,ale nevím co s čím,v jakém el.okruhu.
sarkan80
Začátečník

Příspěvek od sarkan80 »

Zdravim, kto by mi vedel nastavit na fiate punto 2 diagnostikou v can zbernici snimanie rychlosti z abs? Som z Košic.Vopred vdaka.
sarkan80
Začátečník

Příspěvek od sarkan80 »

Tu fakt nikto v Košiciach nema diagnostiku na fiat punto?
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“