MOJE: Mr.Bean - Panda 2 Active
Moderátor: peta.smolik
Re: MOJE: Mr.Bean - Panda 2 Active
inak mozes dat nejaky navod/popis ako si menil ten stred? Odmontovanie ako kde, ake ledky a tak
Panda 1.2 Dynamic
- Reklama
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že postup je jasnej z fotek.
Ledky jsem použil SMD velikost 1206. Je zhruba na 3V, ale auto pouští pro ledky 2V, takže v pohodě. Na fotkách je označená i polarita.
Ovládání ventilace
Sundáš ty ovladače. Vyndáš ten světlovodnej plast (je přidělanejch na dvou bodech-stačí opatrně odpájet pájkou). Odlepíš ty samolepky s číslama a symbolama. Opatrně zevnitř ošmirgluješ tu oranžovou vrstvu. Bacha ať to neprodřeš celý! Nalepíš zpátky, přilepíš světlovod a pak buď ledpáskem nebo by stačila jedna ledka místo origo žárovky to osvítíš... Snad vše
JAK CO ROZEBRAT NAJDEŠ V NÁVODECH
Ledky jsem použil SMD velikost 1206. Je zhruba na 3V, ale auto pouští pro ledky 2V, takže v pohodě. Na fotkách je označená i polarita.
Ovládání ventilace
Sundáš ty ovladače. Vyndáš ten světlovodnej plast (je přidělanejch na dvou bodech-stačí opatrně odpájet pájkou). Odlepíš ty samolepky s číslama a symbolama. Opatrně zevnitř ošmirgluješ tu oranžovou vrstvu. Bacha ať to neprodřeš celý! Nalepíš zpátky, přilepíš světlovod a pak buď ledpáskem nebo by stačila jedna ledka místo origo žárovky to osvítíš... Snad vše
JAK CO ROZEBRAT NAJDEŠ V NÁVODECH
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Zase o kousek lepší
Občas je nejlepší cesta vpřed krok zpět
A vůně California Scents - Jablko se skořicí
Občas je nejlepší cesta vpřed krok zpět
A vůně California Scents - Jablko se skořicí
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj díval jsem se na tvou galerii máš pěkné fakt pěkné auto.Mám taky pandu asi 3 týdny a potřeboval bych poradit.mám tam autoradio blaupunkt santa cruz mp36 a chtěl bych si tam namontovat další dva reproduktory.Chtěl bych dát ty originál dozadu (je tam připrava) a nové dát dopředu a potřeboval bych poradit:
1)jaké reproduktory zvolit myslím že se musim dívat na nějakou impedanci a ještě něco nebo ne?
2) potřebuju radio vyndat to mi nejde (už mám poškrabanou palubku od všemožných šroubovaku a všeho nařadi co jsem k tomu použil.Podařilo se mi radio povytahnout tak o 0,5cm víc nejde jak by to bylo zaseklé)
3) chtěl jsem odmontovat tapec a to mi taky nešlo. sundal jsem tapec u ovladani manualních zrcátek a dole 2 šrouby + jeden u madla zespoda jsem vycvakal s nějakych těch přichytek nebo co to je ale u okna to nešlo a hlavně to nešlo přes ovládaní okna (manualní) nevím mám strach to silou oddělavat má se to nějak sundat ta pačka na okna?
1)jaké reproduktory zvolit myslím že se musim dívat na nějakou impedanci a ještě něco nebo ne?
2) potřebuju radio vyndat to mi nejde (už mám poškrabanou palubku od všemožných šroubovaku a všeho nařadi co jsem k tomu použil.Podařilo se mi radio povytahnout tak o 0,5cm víc nejde jak by to bylo zaseklé)
3) chtěl jsem odmontovat tapec a to mi taky nešlo. sundal jsem tapec u ovladani manualních zrcátek a dole 2 šrouby + jeden u madla zespoda jsem vycvakal s nějakych těch přichytek nebo co to je ale u okna to nešlo a hlavně to nešlo přes ovládaní okna (manualní) nevím mám strach to silou oddělavat má se to nějak sundat ta pačka na okna?
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Díky
Odkud jsi? Kdyžtak bysme se mohli potkat a popř. to nějak společně spáchat
No repro.. Záleží jestli ti stačej koaxiální nebo bys radši komponentní. Já mám obyč. koaxiální, ale lepší JBL GTO 6528S už dva roky jen ve předu a jsem celkem spokojenej. Rádio je na impedanci 4 ohmy, ale repro můžou mít i 2. Ty moje jébéelka jsou taky na dva a s rádiem si rozuměj (Pioneer DEH 140UB).
Vyndání rádia. K rádiu by měli bejt dva vytahovací "přípravky". Podle fotek by měli bejt nějaký takový. Ty kdyžtak mám.
Měl by se sundat asi plastovej rámeček, po stranách uvidíš dvě díry, do nich se to strčí, vevnitř to odtlačí nějaký zajišťovací plíšky a rádio za ně snad vytáhneš
Na tapec se koukni do návodů. Je tam ode mě postup na demontáž jak tapecu, tak kličky
Odkud jsi? Kdyžtak bysme se mohli potkat a popř. to nějak společně spáchat
No repro.. Záleží jestli ti stačej koaxiální nebo bys radši komponentní. Já mám obyč. koaxiální, ale lepší JBL GTO 6528S už dva roky jen ve předu a jsem celkem spokojenej. Rádio je na impedanci 4 ohmy, ale repro můžou mít i 2. Ty moje jébéelka jsou taky na dva a s rádiem si rozuměj (Pioneer DEH 140UB).
Vyndání rádia. K rádiu by měli bejt dva vytahovací "přípravky". Podle fotek by měli bejt nějaký takový. Ty kdyžtak mám.
Měl by se sundat asi plastovej rámeček, po stranách uvidíš dvě díry, do nich se to strčí, vevnitř to odtlačí nějaký zajišťovací plíšky a rádio za ně snad vytáhneš
Na tapec se koukni do návodů. Je tam ode mě postup na demontáž jak tapecu, tak kličky
jo na jsem ten rameček autoradia sundal a tam byly 2 dírky na každé straně tzn. celkem 4 dal jsem do dírek specialní zahnute kleště a tlačil jsem radio ven ale vytahnul jsem ho jen o 0,5-1cm za boha více ne at jsem se snažil jak jsem chtěl už mám s těch pokusů poškrabanou palubku tož mě hodně štve
jinak jsem z Ostravy takže bohužel
jinak jsem z Ostravy takže bohužel
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ano naprosto přesně
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by měla bejt na každý straně jedna. A měly by do toho pasovat ty háky z mýho obrázku
tedka ještě někde jedu tak ti to vyfotím a ukažu jinak kdyby tě zajimala moje panda je tady http://www.forum.ford-club.cz/viewtopic ... 45&t=16215" onclick="window.open(this.href);return false;
když jsem shaněl auto nějak jsem se tam zakecal s lidma co tam jsou a i když mám tedka fiata jsem na ford foru, ale zjistil jsem že mi tma nikdo moc nepomuže tak jsem se obratil tady.Odkázal mě tady uživatel Japa ktery ma take pandu ale take i forda a napsal mi na ford foru at jdu tady.
když jsem shaněl auto nějak jsem se tam zakecal s lidma co tam jsou a i když mám tedka fiata jsem na ford foru, ale zjistil jsem že mi tma nikdo moc nepomuže tak jsem se obratil tady.Odkázal mě tady uživatel Japa ktery ma take pandu ale take i forda a napsal mi na ford foru at jdu tady.
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Jo jasně, Japa má S-Maxe a žlutou Pandu
Odkázal tě správně, je tu sice mrtvo, ale občas se něco zajímavýho najde. Založ si tu téma na svojí Pandu, jestli chceš
Bohužel mi to nejde zobrazit bez registrace
Odkázal tě správně, je tu sice mrtvo, ale občas se něco zajímavýho najde. Založ si tu téma na svojí Pandu, jestli chceš
Bohužel mi to nejde zobrazit bez registrace
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Lehký schéma o demontáži je tady, ale nic moc :/
http://www.blaupunkt.com/fileadmin/user ... _EA_CZ.pdf
http://www.blaupunkt.com/fileadmin/user ... _EA_CZ.pdf