Ložisko na předním kole
Moderátor: peta.smolik
Re: Ložisko na předním kole
Tady taky jedny jsou obutý,ale žádnej zázrak
http://inzerat.i-bazar.cz/2587468-alu-o ... e-na-fiat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pár pěkných zde:
http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... gory-18755" onclick="window.open(this.href);return false;
http://inzerat.i-bazar.cz/2587468-alu-o ... e-na-fiat/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pár pěkných zde:
http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... gory-18755" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- Reklama
PRiPaDoVaK : kdyby jsi si to náhodou rozmyslel jedny 17" http://auto.bazos.cz/inzerat/28737662/fiat.php" onclick="window.open(this.href);return false; nebo http://auto.bazos.cz/inzerat/28534701/K ... -Stilo.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Elvis podařilo se vyměnit ložisko? Jak to šlo vylisovat? Taky mě to čeká
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Čau kluci,
na ložisko momentálně kašlu. Stav je stejný. Jediný co jsem řešil, byl zadní brzdovej třmen, za litr jsem koupil jinej. Lanovody mám nový. Ložisko ještě vydrží.
V Kolíně před Kasardovejma jsem urval na parkovišti kryt motoru u spolujezdce. Lidi se koukali, co to šustí ulicemi Kolína
1 šroubek s matičkou a kryt visí dál
Jo vzal jsem naftu bez biosložek v bejvalym čepru za 34,70, jsou tam myslím státní rezervy směr Č. Brod z Kolína, taky jsem Stilouše protáhl na dvojáka a na trojáka až na doraz, a méně kouří na plnej knedlik! Hledám kouř a on nikde jen malinko mlhavo.
na ložisko momentálně kašlu. Stav je stejný. Jediný co jsem řešil, byl zadní brzdovej třmen, za litr jsem koupil jinej. Lanovody mám nový. Ložisko ještě vydrží.
V Kolíně před Kasardovejma jsem urval na parkovišti kryt motoru u spolujezdce. Lidi se koukali, co to šustí ulicemi Kolína
1 šroubek s matičkou a kryt visí dál
Jo vzal jsem naftu bez biosložek v bejvalym čepru za 34,70, jsou tam myslím státní rezervy směr Č. Brod z Kolína, taky jsem Stilouše protáhl na dvojáka a na trojáka až na doraz, a méně kouří na plnej knedlik! Hledám kouř a on nikde jen malinko mlhavo.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Letos na jaře jsem nazul nové 16ky a oproti zimním docela hučely.Podotýkám,že letos jsem jezdil pouze po městě nikam dál jsem nejel. Jeden mechoš (když na to příjde opraví i lokomotivu hlavně v hospodě), špatné gumy ač nové musí se ojet hrany tak do 500Km to bude v poho. Tušíte správně ani po 2Tis. nebylo. Tak už v září jsem nasadil zimáky a přemýšlel o koupi nových pneu. Zimáky hučely taky -mechoš jsou starý ztvrdly. V neděli jsem jel na otočku do Harrachova a po vyjetí z města jsem si připadal jako pilot Boeingu 747 při startu.Ještě vetší hukot byl při snižování rychlosti z 90 na 50 ani metro v Praze tak nehučí (ani volume do prava nezabíralo).Do Harrachova jsem přijel na půl hluchý . Po cestě zpět jsem přišel na to ,že můj Jumbo Jet do dlouhé levotočivé zatáčky dokonce uplně zmlkne říkám si levé přední ložisko.Auto jsem nutně potřeboval tak do servisu (k mechošovi NE) skutečně to bylo levé ložisko ,ale zadní a rezonovalo to až dopředu. Teď si užívám ticha zimní kupodivu i ztvrdlé nehučí jsem zvědav na ty letní.Ložisko s nábojem SKF ranec 2490,- Starý náboj s ložiskem připomínal zrezlý svařenec s namodralou barvou.Spotřeba tam 5,2 zpět 4,9 asi to tak hrozný nebylo,až na ten hukot
To je raketa - tak aspoň vím co mě čeká , kolik máš najeto? Zatím mám měněné LZ a to při cca 160tkm, ostatní jsou púvodní, teď mám 276t.
Fiat 500X 1.4 Turbo Multiair Lounge
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
Raketa to je. Taky si připadám jak v tryskáči a nejlepší je to na 3 stupeň když ho vytočíš až ke 4 a půl tisisícům. To je rambajz sinchronizovanej s motorem.
V Kolíně na Zálabí jsou radary, že a v Sendražicich taky co, Idefixi? Psal jsem ti soukromou zprávu.
V Kolíně na Zálabí jsou radary, že a v Sendražicich taky co, Idefixi? Psal jsem ti soukromou zprávu.
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
2490?! ... sakra, za to jsem měl pomalu obě dvě zadní, značka FAG ale ložiska uvnitř stejně nápisy SNR (ty jsou originál), jedno stálo 1519;- ... Souhlasím s tím že to je hukot jak v boeingu, mě osobně volume doprava pomohlo, ale až na úrovni kdy jsem myslel že vyklepu tapec ze dveří ... Jenom pro zajímavost, kde jsi to kupoval?
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
Jarous1 :tak měněno to bylo při 219tis/km
PRiPaDoVaK: kupoval to mechanik v Auto Kelly ložisko + náboj prý za jeho cenu i tak je to drahý o tom žádná.Původně jsem volal na dvě firmy měli ložisko za 800,- a druhá za 1200,- dodání do 2dnů až týdne.Auto jsem potřeboval a tohle bylo i s opravou za 24hod. ( včetně parkovaček obou - levé světlo,motorek naklápění - pravé světlo,oba lanovody od ruční brzdy-celková cena 5790,- )
Doufám,že do dvou let dodělám vytápěnou garáž s dílnou a budu si to dělat sám nejhorší je ,že mě všechny větší opravy vychází na zimu.
PRiPaDoVaK: kupoval to mechanik v Auto Kelly ložisko + náboj prý za jeho cenu i tak je to drahý o tom žádná.Původně jsem volal na dvě firmy měli ložisko za 800,- a druhá za 1200,- dodání do 2dnů až týdne.Auto jsem potřeboval a tohle bylo i s opravou za 24hod. ( včetně parkovaček obou - levé světlo,motorek naklápění - pravé světlo,oba lanovody od ruční brzdy-celková cena 5790,- )
Doufám,že do dvou let dodělám vytápěnou garáž s dílnou a budu si to dělat sám nejhorší je ,že mě všechny větší opravy vychází na zimu.
Ahoj, nevím, jestli to ještě máš aktuální, ale já měl stejný problém, ale na zadním kole. Po sundání zadních kol, jsem nic nezjistil. Tak jsem sundal všechna kola, vyndal brzdové destičky a světe div se, byla to ložiska na předku a pěkně hučela. Hluk byl, ale ze zadní části auta. Tak jestli je to aktuální, tak ti asi stejně nic jiného nezbyde a uděláš to, co já. V servisu mi také říkali, že je to určitě na zadku. Nedalo mi to a takhle to dopadlo.
Lubik: mám už vyměněno u mě to bylo opačně slyšel jsem to zepředu a bylo to zadní ložisko.
Dobře, doufám, že budeš mít klid. Mě teď čeká výměna obou poloos.
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
já to poznám i při sundaným kole
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda 105 l rv.87