AMEN...Jarous1 píše:Letos itálie, najeto cca 2800km a záda v pohodě. Upřímně, nechápu proč chceš názory od druhých. Máš přeci svoje záda a buď Ti sedačky budou vyhovovat, nebo ne a potom se poohlídni po jiném autě - výběr je poměrně široký.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: peta.smolik
AMEN...Jarous1 píše:Letos itálie, najeto cca 2800km a záda v pohodě. Upřímně, nechápu proč chceš názory od druhých. Máš přeci svoje záda a buď Ti sedačky budou vyhovovat, nebo ne a potom se poohlídni po jiném autě - výběr je poměrně široký.
To je sice pravda, ale z 2km projíždky kolem bazaru toho nepoznám tolik, co vy na mnohem delší trase, proto jsem se ptal.Jarous1 píše:Letos itálie, najeto cca 2800km a záda v pohodě. Upřímně, nechápu proč chceš názory od druhých. Máš přeci svoje záda a buď Ti sedačky budou vyhovovat, nebo ne a potom se poohlídni po jiném autě - výběr je poměrně široký.
Ok. Čili si stačí zvyknout, nikdo tady nepsal, že to pro nepřekonatelný odpor (zadelvis.jarous píše:Já mám záda docela v řiti a ve Stilu mě záda nebolely ani na konci cesty do Chovatska. Vyhovují mě. mám 178cm a 95kg. V oktávce jsem se kroutil.
idefix píše:vanDave ,kdy do toho praštíš zachvíli bude Stilo veterán
idefix píše:Tak dnes prozměnu praskla levá žárovkaa nebouchal jsem kapotou,tak jsem pořídil od originálního výrobce Magneti Marelli ,jenže doma jsem zjistil,že jsou Made in India.Po výměně
poinformuji o životnosti zatím prší tak to bude muset počkat.Doufám,že vydrží alespoň půl roku.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |