klimatizovana priehradka
Moderátor: peta.smolik
klimatizovana priehradka
zdravim zlomil sami pant na klimatizovanej priehradke otvara sa len na jednom nema sty niekdo skusenosti ako bysato dalo vymenit ?? dakujem
- Reklama
Re: klimatizovana priehradka
podařilo semi to slepit dvousložkovým epoxidem.Drží to už víc než rok.jano2229 píše:zdravim zlomil sami pant na klimatizovanej priehradke otvara sa len na jednom nema sty niekdo skusenosti ako bysato dalo vymenit ?? dakujem
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=9&t=16737
Jestli je to toto mělo by to jít koupit,ale eper nějak nemaká. Osobně jsem to chtěl taky koupit ,ale ještě jsem se k tomu nedostal
Jestli je to toto mělo by to jít koupit,ale eper nějak nemaká. Osobně jsem to chtěl taky koupit ,ale ještě jsem se k tomu nedostal
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Jsou to jak tak koukám víc jak 2 roky to ti ty dvířka ještě neupadlly ?
To já mám zatím jenom zlomený ten čep který centruje aby byly ty dvířka zavřené v rovině je to blíže k řidiči dole v rohu zlomilo se mi to i s kouskem plastu čili neopravitelné, po zalepení to znova upadlo.
To já mám zatím jenom zlomený ten čep který centruje aby byly ty dvířka zavřené v rovině je to blíže k řidiči dole v rohu zlomilo se mi to i s kouskem plastu čili neopravitelné, po zalepení to znova upadlo.
Taky jsem pěkná ostuda ,ale už jsem si zvyknul.Mě upadl kousek plastu jak je ten pant.Ten pul oblouček. Za ty dva roky to mám natrénované,ale běda když jede někdo kdo to nezná a otevře.
První co mu řeknu,že mi utrhl dvířka
První co mu řeknu,že mi utrhl dvířka
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw