Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
podvozky kupovat na slovensku je skoro utopia nikto to nema na sklade a kazdy to objednava najlepsie objednavat z nemecka mas to do tyzdna doma a ANGELEYES.SK to su odrbavaci poslal som im peniaze za svetla a po dvoch mesiacoch my peniaze vratili ze im to nedodali ale medzi tym sa my ani neozvali ani neodpisali ani nedvihali telefonMING píše:Objednávali ste už niekto niečo z toho angeleyes.sk? 2x som im písal že sa chcem informovať o tom podvozku a úplne ma odignorovali. Žiadna odpoveď. Som celkom rozhorčený ak bude takáto ochota aj pri jeho objednaní tak sa ho asi nedočkám. Objednal by som ho aj z inej stránky ale práve na angeleyes.sk ho majú najlacnejšie. A veľmi rád by som už budúci týždeň jazdil pár cm od zeme
Pozri fk-shop.deMING píše:A vieš o nejakej konkrétnej stránke odkiaľ by som to mohol objednať? ..Tak to sa radšej vykašlem na nich keď máš takéto negatívne skúsenosti s nimi.. Predsa za ten podvozok nepýtajú málo a čakať naň dva mesiace a nakoniec sa dozvedieť že nič nebude mi za to nestojí.
co si nakoniec kupilMING píše:Od 4.9.2013 cca 18:30 Oficiálne nižšieA dnes už aj úspešne po Geometrií
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |