MOJE PUNTO 2 - Ukážte to svoje :) - Baron
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukážte to svoje :) - Baron
Len vies problem je ze ja nemam v technicaku 15ky. len 14 tam mam.
- Reklama
-
- Všeználek
jaj...15tky dat zapisat by nemal byt problem...no ale to uz sa musis ty rozhodnut..ja mam zapisane..
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
Pri 14kach necitis vyssiu spotrebu a aj vykon ide dole. pri 1.2ke 8ventil. Preto sa mi do 15tiek moc nechce.
-
- Začátečník
Hezký! Jakou máš spotřebu přes zimu ?
Nezapomeňte, že od roku 2015 se mění způsob přepisu auta viz. www.1prehled.cz/prepis-auta-na-noveho-majitele Při nákupu nového auta preferuji vozy od soukromníků http://www.1prehled.cz/auta-na-prodej-soukroma-inzerce/
asi 6.5 - 7 l. ale fiat sa bude v novembri predavať. uz ho nato pripravujem. Planujem kupit mazdu 626 2001 2.0 benzin, sedan.
Ak by mal niekto zaujem o mojho punťosa orientačná cena je 1400 e. Nech sa mi ozve na email: Martin.Buri@me.com
Ak by mal niekto zaujem o mojho punťosa orientačná cena je 1400 e. Nech sa mi ozve na email: Martin.Buri@me.com
Nakoniec sa fiat nepredáva. Ostáva v mojich rukách a skúsim z neho spravit niečo pekne . Rozmyslal som niaky čas nad prechodom k japoncom ale momentálne sa neplanujem vyhádzať z penazí a moje priority su niekde inde:). Tak pomalicky si budem zveladovať mojho Punťosa kým bude slúžit. Naposledy sa dal striekat a opravovat rozbitý bok, výmena brzdovej kvapaliny, nastavenie ručnej brzdy kedze bola slaba a asi o týžden idem na výmenu spojky. Kúpil som včera gumy Barum polaris 3, nové tak sa na zimu nebojím:). Pridávam niake foto od opráv. Cez zimu budem zhánať niake pekné disky s letnými gumami, najlepsie spolu. AK máte niake na predaj ponúkajte. Dik
- Přílohy
-
- DSC_0204.jpeg (67.82 KiB) Zobrazeno 3734 x
-
- DSC_0201.jpeg (72.83 KiB) Zobrazeno 3734 x
-
- DSC_0198.jpeg (164.53 KiB) Zobrazeno 3734 x
Plus este jedna foto
- Přílohy
-
- DSC_0210.jpeg (68.8 KiB) Zobrazeno 3734 x
Čau, kamarad prodává svoje 15" eletrony s letní pneu Barum bravuris 2 195/50 rok 2012. Vzorek cca 6-7mm. Přidávám foto:
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
Velkmi pekné disky, lenze problem je ze ja mamm v technicaku len 14ky nie 15. čize hladam momentálne len 14ky. Ale aj tak dakujem za ponuku
Co by jsi říkal na tyhle ? Fotka je pouze ilustrativní..
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
cena? ja skor zhanam disky aj z gumami. pripadne aj bez lenze za priazdnivu cenu. ak by ste niekto mali original disky zo sportingu 1.2 tak ponukajte. tie sa mi pacia asi najviac. dikes
-
- Zkušenej Fiaťák
Ahoj. Mozno by som mal na predaj original disky zo Sportinga aj s pneu na jedno leto. Dezén 4 mm. Len sú to 15" a ked mas len 14" zapisane. Cenu by bola 200 Eur + postovne alebo osobne v BA. Len niesom este pevne rozhodnuty ze ich predam. Daj vediet ci by si mal zaujem a nad tym porozmyslam
Punto Sporting 1.2 16v 59kW r.v 2000
To bohuzial asi nebude možné kedže su to práve 15. Keby to boli 14ky bral by som hned. Len dať si zapísat 15ky do technicaku je na dlho a to sa mi moc riesit nechce
Mám na nich letní pneu, spíše na dojetí. Až budu mít více času zmerim dezen. 4,500KČ ale jsem ochoten slevit popřípadě při velkém zajmu se domluvit na ceně 4tisice.
Odesláno z iPhonu
Odesláno z iPhonu
potrebujem aspon na jednu sezony nech tie gumy vydrzia. ja moc nejazdim. tak skus zmerat dezen a ak sa ti bude dat pripni foto real ako vyzeraju. dik moc:)