Vinko problém
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Vinko problém
Zdravím,potřeboval bych se poradit ohledně problému u Fiatu Punto r.v.1998 konkrétně o dosti blbém umístění vin kodu.Zjistil jsem nemilou věc že mi zreznul štítek na kterém je vin kod a ten je takřka nečitelný u Punťáků je to asi běžný problém co s tím máte někdo skušenosti??
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vinko problém
Tak to sem ještě neviděl a ani o tom neslyšel. Tvoje Punto bylo zřejmě roztrhaný na mraky a znova svařený jinak si to nedovedu vysvětlit
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Nechat udělat VIN náhradní technologií. Nic víc se s tím udělat už nedá, když ti to vyrezlo. (bližší info bohužel neznám)
No to ani ne ale bohužel se pod kobercem držela vlhkost a bohužel to zrezlo.....peta.smolik píše:Tak to sem ještě neviděl a ani o tom neslyšel. Tvoje Punto bylo zřejmě roztrhaný na mraky a znova svařený jinak si to nedovedu vysvětlit
Náhradní technologií tzn.??MyšákSX píše:Nechat udělat VIN náhradní technologií. Nic víc se s tím udělat už nedá, když ti to vyrezlo. (bližší info bohužel neznám)
Jen sem o tom slyšel, o vyražení Vinka náhradní technologií.
Něco sem našel tak snad ti to pomůže http://classic.minicooperklub.cz/viewto ... feb1e972d3" onclick="window.open(this.href);return false;
Něco sem našel tak snad ti to pomůže http://classic.minicooperklub.cz/viewto ... feb1e972d3" onclick="window.open(this.href);return false;
Ještě můžeš zkusit zajet za nějakým rozumným technikem na STK, říct mu mám ten a ten problém a co ti poradí jakou by to šlo ještě třeba legální cestou nebo ne...
Ono by stačilo když se v zimě natahá dovnitř sníh, koberec to nasákne, někam zateče voda, teď to pořádně nevyschne a už si to rezne vesele dál... nemůsí to být jen jak říkáš.peta.smolik píše:Tak to sem ještě neviděl a ani o tom neslyšel. Tvoje Punto bylo zřejmě roztrhaný na mraky a znova svařený jinak si to nedovedu vysvětlit
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Na to pomůžou textilní origo koberce a gumový koberce s vysokým okrajem, krom toho vystříkávám prahy i podlahu pod tapecama vyjetým olejem, leckde už mám i hladinky ale podlaha po 15 letech ježdění na Vysočině je zdravá
Tak to ti blahopřeju. Já jsem se teď pustil s kamarádem do vyvaření punťase a můžu říct že něco tak shnilého jsem ještě nevyděl a to jsem vyděl už dost. Kdybych se do toho nepustil tak to nechám sešrotovat a itala už nikdy. Kupoval jsem to s předchozí zkušeností s unem a asi jsem udělal chybu. Tady zřejmě kurevsky šetřily se zinkem, půl auta v pr.... Ale dal jsem se na to tak to nějak dodělám a doufám že mi to vrátí, že vydrží nějaký ten rok.
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Já sem Punto málem odepsal po nehodě ale opravil jsem ho ale asi sem se na to měl vykašlat, viz "naše Punta ukažte ta svoje"
Už jsem se do toho pustil a manželce se s tím dobře jezdí. Ale je to opravdu katastrofa. Jak se k tomu dostanu dám foto
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
No vidíš to tohle mě nenapadlo,zajdu na dopravku a skusím tam něco zjistit.....MyšákSX píše:Jen sem o tom slyšel, o vyražení Vinka náhradní technologií.