Dobrý den,
mám Fiat panda 2005, je zachovalá ale sem tam něco odejde.
Nedávno mi přestalo svítit denní světlo - přední levé. Myslela jsem, že jde o špatnou žárovku nepomohlo to (zkoušela jsem jich víc). Všechno ostatní mi funguje.
Zkoušeli jsme pojistky, vše je ok. Ale přestalo mi jet i rádio, prostě do něj nejde proud.
V servisu to přeměřovali a na nic nepřišli. Takže jdeme zítra znovu a celé to přehrabou.
Omlouvám se, že nepoužívám technické obraty ale autům vůbec nerozumím, spíš jsem celkem zoufalá. Bylo mi řečeno, že to může být páčka na zapínání světel a údajně je na ni napojeno víc funkcí? Prý to může stát až 5 000,-.
Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji za pomoc..
Nefunguje přední světlo - po výměně pojistek nefunguje radio
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje přední světlo - po výměně pojistek nefunguje r
Rozhodně to nedávej do autorizovanýho servisu a nech změřit kabel k tomu světlu co nejde, jestli není jen zlomenej drát, rádio bude mít zřejmě chybu ve studeným kontaktu někde zezadu v zapojení, chce to normálního elektrikáře se zkoušečkou. Nenech se obrat! Odkud jseš?
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
-
- Začátečník
Ne, dávám to do auto Kelly. Přejeli to zkoušečkou a nic nenašli. Vlastně neví, co s tím je protože vše funguje jak má. Takže to dneska rozeberou.
Jsem z Karviné.
Jsem z Karviné.
-
- Začátečník
chce to najít v okolí nějakého autoelektrikáře nebo aspoň někoho kdo rozumí elektrice, tyhle dvě věci nebudou na hledání až tak složité a když v servisu kde to bylo nezjistili co s tím je tak to o jejich znalostech co se týká elektriky něco napovídá a už bych tam nešel, něco jiného by ovšem bylo kdyby na to hledání neměli dost času a bylo to jen tak na rychlo
-
- Začátečník
Tak zjistili, že je chyba ve "svorkovnici" - kterou sice vyčistili ale bude potřeba ji vyměnit takže mám hledat po vrakovištích. Každopádně problém s rádiem stále nevyřešen takže je možné, že je chyba přímo v rádiu :/