Ahoj,
jsem tu novacek, tak se omlouvam, jestli to tu uz nekde neresite, ale nenasel jsem
stalo se mi, ze za jizdy mi spadl spolujezdcum sterac a nechce se hnout. Koukal jsem na to (nesundaval jsem takovy ten plastovy dekl) a nehybe se mi ani ta tycka co ma se steracem tocit. Nevite nahodou, je tam nejake tahlo, nebo je to spatny moturek? Co si mam pripadne poridit.
Dekuji za radu
David
Nefunkcni sterac - spolujezdec
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
Re: Nefunkcni sterac - spolujezdec
jak se dostaneš k táhlum,popisují na http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... 6%23269%3B" onclick="window.open(this.href);return false;DavidTehov píše:Ahoj,
jsem tu novacek, tak se omlouvam, jestli to tu uz nekde neresite, ale nenasel jsem
stalo se mi, ze za jizdy mi spadl spolujezdcum sterac a nechce se hnout. Koukal jsem na to (nesundaval jsem takovy ten plastovy dekl) a nehybe se mi ani ta tycka co ma se steracem tocit. Nevite nahodou, je tam nejake tahlo, nebo je to spatny moturek? Co si mam pripadne poridit.
Dekuji za radu
David
Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
Re: Nefunkcni sterac - spolujezdec
Většinou to vyskočí z toho táhla jak dal kolega odkaz je tam vše popsané jde to opravit jednoduše namačkneš to zpátky a jestli chceš mít jistotu,že to nevyskočí vyvrtej do čepu díru průměr 2mm a zajisti nerezovým drátem nebo závlačkou a máš pokoj.Jestli to jen namačkneš zpět vyskočí to při větším záběru např. při sněžení.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw