Dobrý den pánové,měl jsem se stiloušem 1.9 JTD 85 kw problém.Nešel mě větrák sahary.Nespustila ho ani klima,naplněná klima která ho má spustit na 1 stupeň.Motor se v kolonách občas přehříval-nespustila se sahara.
Mé peripetie:sahara propojena natvrdo z baterie-funkční,proměřen odpor na chladiči 0,3 ohmů-funkční,napětí na tlakovém čidle klima 5 V-funkční,proklemované čidlo teploty-funkční,rezebraný,vyčištěný,prostříkaný kontaktolem patice s relátky a pojistkami v kabině a mot.prostoru nad baterií,zakoupeno jedno nové relátko.Výsledek-nakonec náhodně přehazované relé v mot.prostoru-a větrák větrákuje.
Prošel jsem na foru skoro každou stránku o klima,chlazení a elektrice a nikde jsem nenašel označení relé v mot.prostoru.Jen samé T 03,06 atd a odkazy na všelijaké téma nebo na Eper-tam jsem pozice relé našel ale co spíná ne.Vím,na plast.krytu relé jsou pozice označeny ale nevím,co který znak znamená.Najde se dobrák-elektrikář na foru a hodí fotku tý patice i s popsanýma relátkama co kreré relé spíná?
Moc by pomohl a myslím,že ne jen mě.
Předem díky Miloš
přidal jsem fotku s označením pozic relé co vím,kdyby popis relé někdo doplnil,byla by to paráda
označení relé
Moderátor: peta.smolik
označení relé
- Přílohy
-
- popsané relé stilo 1.jpg (201.21 KiB) Zobrazeno 1784 x
- Reklama