TYP - výměna přístrojové desky MK1
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
Re: TYP - výměna přístrojové desky MK1
http://i.imgur.com/aAv1qhf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto je môj dnešný pokus o oživenie budíkov.
Toto je môj dnešný pokus o oživenie budíkov.
- Reklama
velmi pekné to si robil sám?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Ano, robil som to sám. Je to vytlačené na obyčajný kancelársky papier a zalaminované v matnej fólii.
dobrý nápad máš aj fotku ako to vyzerá v noci? ručičky si dával dole?
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
To u mě oživení dopadlo takhle =) není to sice nic extra bo je to běžný papír a blbě se to řezalo ale mi se to líbí
http://i.imgur.com/P44g4lM.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.imgur.com/P44g4lM.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Punto 55S, 1.1 40kw, r.v.96
Your car is your story! So don´t let someone else write book!
Your car is your story! So don´t let someone else write book!
ako robite tie budiky ? tiež by som si chcel dačo take spraviť či v niakom programe alebo priamo su to stiahnute ?
Punto mk1 55SX r.v. 96
Fotku v noci nemám, ale zatiaľ to nie je najlepšie. Mám tam vložený kus alobalu s dierami na miestach, kde chcem aby mi presvitalo svetlo. Nevedel som či ten alobal bude fungovať tak som tomu nevenoval veľa času. Ručičky šli dole.Matto píše:dobrý nápad máš aj fotku ako to vyzerá v noci? ručičky si dával dole?
Nascanoval som si pôvodné budíky a podľa nich som nakraslil nové. Môžeš použiť hociaký program na kreslenie.Grent píše:ako robite tie budiky ? tiež by som si chcel dačo take spraviť či v niakom programe alebo priamo su to stiahnute ?
-
- Začátečník
chalani aj ja som si robyl budiky na punto mk1..robyl som si vlastne navrhy v programe photoscape a vydarilo sa v celku dobre...horsie je to vyrezavanie...robyl som to skalpelom..a potom davat dole tie ručičky bože..a este ta co ukazuje hladinu paliva...boze dobry....ale podarilo sa...kto by chcel foto tak poslite maili a poslem vam foto...mam toho dost len sa mi to tu nezmesti je to viac ako 256kb.....a upravovat foto sa mi nechce...
Nemate nekdo stahnuty ten puvodni navod s obrazky nebo obrazky k navodu v tomhle vlakne? Bohuzel to vypada ze uz vsechny zmizely
http://www.punto.org.pl/zrobtosam/model176czylimk1/24" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to stale tam, jen zmenili trochu nazev webu ..
Je to stale tam, jen zmenili trochu nazev webu ..
Nemuzu to za boha najit, na Puntu jsou dva typy cidel teploty vody. S mensim a vetsim prumerem. Nemuzu najit cislo toho linearniho s vetsim prumerem. Nemate to nekdo poruce?
Chlapi můžete mi pomoct na jakej šroubek nebo přesnej konektor mám připojit kabel pro otáčkoměr, co jsem natáhnul od řj(pin23) na tydle budíky ? díky moc
- Přílohy
-
- Fotografie1081.jpg (135.39 KiB) Zobrazeno 7680 x
- Petrik
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nech sa páči na konektor C musíš ten kábel napojiť
- Přílohy
-
- foto1.jpg (64.04 KiB) Zobrazeno 7673 x
Punto MK1 1,1 S 40kW/54k r.v.96
a jak ho napojím do toho konektoru ? Někde jsem četl že to tu někdo poměřoval a našroubovával na jeden z těch šroubků co drží otáčkoměr ? díky za odpovědi
tak otáčkoměr funguje, stačilo napojit na kabel očko a připojit na matičku v levo, dnes jsem vyměnil čidlo teploty a teplota se zvedla ale pouze do 1/4 teploměru, měla by být správně v prostřed pokud se nepletu ? Zkoušel jsem i vyndat žárovku co by měla být na rozsvícení chladící kapaliny a furt stejné, čím by to mohlo být ? Děkuji za odpovědi