HELP - svítí kontrolka rucni brzdy
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - svítí kontrolka rucni brzdy
mam MkII, r.v.2000, zhruba po 15minutach jizdy se mi rozsveci kontrolka rucni brzdy - cervena s vykricnikem - po vypnuti motoru a nastatovani opet nesviti, al po cca 15minutach se opet rozsviti. zrejme to ukazuje jete neco jineho. brzdovky mam dost a brzdy nejsou zavzdusneny, brzdi to dobre. nevite co by se s tim dalo udelat? me to nevadi, ale budu prodavat, takze davam vsechny drobnosti do poradku..
- Reklama
Pod pákou ručnej brzdy je drôtik... ten je primačknutý tým plastom (okolo ručnej) o zem.. U mňa táto závada skončila tým, že sa ten káblik pretrhol ale nesignalizovala vôbec.. Skús.
Za ručkou je popolník. Vybrať. Je tam torx. Odšrôbovať, vybrať celú tú srandu von. Pod ručnou (priamo) je plast. Páčiť od rádia, nie od ručnej. 2 ks matka, mám pocit 10. Koženka z rýchlostky dolu. 2ks šrôb samorez. Vybrať celý plast a už to zbadáš...
Za ručkou je popolník. Vybrať. Je tam torx. Odšrôbovať, vybrať celú tú srandu von. Pod ručnou (priamo) je plast. Páčiť od rádia, nie od ručnej. 2 ks matka, mám pocit 10. Koženka z rýchlostky dolu. 2ks šrôb samorez. Vybrať celý plast a už to zbadáš...
Obcas mi taky problikne - při brzdění. Buď má některá žárovka z brzdových světel parametry blízko limitů max-min, které check control hlídá, nebo možná je to ovlivněno spínačem brzdovývh světel - stává se mi to často, když jenom tak lehce přibrzďuji, tzn. možná nějakou dobu spínač jen "projiskřuje" - je v "nerozhodné" poloze. Stane se mi to jen občas, když brzdu pustím, tak kontrolka zhasne, a při dalších sešlápnutí brzdy už to nedělá.BooT píše:brzdovy desticky-kotouce jsou ok?
jinak me takhle obcas na par vterin problikne kontrolka vadne zarovky...asi spatny kontakt nebo co
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
no byl jsem v servisu a tam mi zvedli auto azadni kola proste trochu brzdi.mel jsem v prdeli predni brzdy, ktery jsem si kompletne nechal vymenit, a na zadni nebyl cas. proto to vim. ale jen trochu to drhne. zatim na to kaslu, nechce se mi vrazet prachy do stare rachotiny.pokud bych to chtel spravit sam, neumim si predstavit jak zvednout zadni napravu s tim zvedakem co mam;-)
punto s60, 1.2,rok 1998
Re: HELP - svítí kontrolka rucni brzdy
Mam stejny problem, desticky a pakny jsou meneny a rozsvici se to ted casteji vubec nevim cim to muze byt, brzdovky je take dost