MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-MING
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukážte to svoje :)-MING
ak by si chcel, Matto predava predny naraznik so sirokou mriezkou uz aj so spojlerom z cupry...to len tak na okraj
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
no ja neviem...jazdiť zo strachom....a ked existuje milion bezpečnejších spôsobov a aj pružín...dnes sú tie pružiny na auto za pár korún aj nové..tak načo riskovať...ale tak je to vec názoru...a zasa druhá vec je meniť a dvíhať auto niekde v garáži a druhá vec je ked dostaneš defekt tak niekde chitro na ulici ...našťastie sa mi to ešťe nestalo a to som zvedaví ked sa mi to stane tak ako na moje auto narvem tú 14 ku rezervu
pepaxx úplne s tebou súhlasím. Tiež som sa bavil s jedným známym a ten to tak isto mal na Golfe MK2 tak, to aspoň skúsim a uvidím.
To PuntoRacer: Ďakujem. Videl som ho na bazoši. Ale už som mal doma v tú dobu nárazník z Bravy tak som to už neriešil
Tak ako som sľúbil na aute pribudlo pár vecí ale dostaneme sa k nim postupne. Najväčšiu radosť mi aktuálne robí nový podnárazník Tak nejaká foto dokumentácia z jeho prestavby
To PuntoRacer: Ďakujem. Videl som ho na bazoši. Ale už som mal doma v tú dobu nárazník z Bravy tak som to už neriešil
Tak ako som sľúbil na aute pribudlo pár vecí ale dostaneme sa k nim postupne. Najväčšiu radosť mi aktuálne robí nový podnárazník Tak nejaká foto dokumentácia z jeho prestavby
- Přílohy
-
- Najskôr trebalo podnárazník odrezať od pôvodného nárazníka.
- IMAG0545.jpg (170.28 KiB) Zobrazeno 3971 x
-
- Po odrezaní sa zmatnil, nastriekal do čierneho matu, upevnil na nárazník a vzniknutá špára sa zagitovala.
- IMAG0550.jpg (228.39 KiB) Zobrazeno 3971 x
-
- A nakoniec výsledok :)
- IMAG0551.jpg (220.99 KiB) Zobrazeno 3971 x
4 doors, more whores!
Fiat Punto MK1 GT3 RcktDoggy
Aj ja by som chcel ale neviem z coho by mi pasovalo a ci by som v zime nepomahal cestarom,kedze u nas je trosku viac snehu
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
No ja som túto zimu celkom pekne poodhŕňal cesty a to sme ešte na origo podvozku a chceme ísť nižšie
4 doors, more whores!
- pekne si ten podnáraznik poriešil ... ked to spustíš k zemi bude to pecka
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Púšťanie k zemi je už v štádiu riešenia Snáď sa to do Caratu stihne. Vidíme sa tam či tam budem sám za s Punťom?
Ale keď už som začal tú tému Carat, dám malú ukážku toho s čím tam s Punťom prídeme tohto roku
Ale keď už som začal tú tému Carat, dám malú ukážku toho s čím tam s Punťom prídeme tohto roku
- Přílohy
-
- IMAG0574.jpg (201.06 KiB) Zobrazeno 3823 x
-
- IMAG0572.jpg (142.64 KiB) Zobrazeno 3823 x
4 doors, more whores!
-
- Všeználek
zaujimave..uz som to niekde v zahranici videl...na carate by nas malo byt viac...ked sa nic neposerie tak ja tam budem v piatok uz
Tak tak. Na zahraničných fórach sme to videli aj my. Už minulý ročník sme to chceli zrealizovať ale nikto nechcel ten košík odcudziť Minulý rok som ťa tam aj s HIISSom videl ale až v sobotu na výstavnej ploche, tak snáď aj tento rok
4 doors, more whores!
-
- Všeználek
no planujem(e)...kolegovi HIISSovi sa teraz skomplikovala situacia trosku ale verim a dufam ze to stihne poriesit a idem aj teraz..ked nie thak zrejme uvidis toho roku len moje...ale dufam,ze pride aj ,,kosicky brat,,
To PuntoRacer: Tak snáď sa vidíme v Piešťanoch
Dlhšie som sa neozval. Ale za ten čas niečo pribudlo. Včera sa konečne vymenili rozvody, olej, tesnenia a filtre. Rozvody na Punťovi ako na bicykli Do kufra pribudla nová hudba, očalúnili sme zadne pláto, obšili koženkou madlá na strope a to je asi tak všetko Košík ktorý bude voziť pivo po letisku v Piešťanoch je už spravený a trvalo znížený na 4 cm a tento týždeň dostane asi nový lak jak všetko pôjde ako má
A pridávam jednu fotku ktorú mi proste nedalo neodfotiť pretože som na nej videl môjho Punťa taký rok dozadu
Dlhšie som sa neozval. Ale za ten čas niečo pribudlo. Včera sa konečne vymenili rozvody, olej, tesnenia a filtre. Rozvody na Punťovi ako na bicykli Do kufra pribudla nová hudba, očalúnili sme zadne pláto, obšili koženkou madlá na strope a to je asi tak všetko Košík ktorý bude voziť pivo po letisku v Piešťanoch je už spravený a trvalo znížený na 4 cm a tento týždeň dostane asi nový lak jak všetko pôjde ako má
A pridávam jednu fotku ktorú mi proste nedalo neodfotiť pretože som na nej videl môjho Punťa taký rok dozadu
- Přílohy
-
- IMAG0564 - kópia (2).jpg (241.78 KiB) Zobrazeno 3693 x
4 doors, more whores!
Zdravím opäť. Takže dnes do Punťa pribudol volant z modelu GT nová hlavica radiacej páky a vôbec celý stredový tunel z GT. Takže ten pôvodný bude na predaj ak by mal niekto záujem tak SS Zajtra sa vyleští ešte lak a môže sa ísť smer Piešťany Nejaké fotky pridám neskôr
4 doors, more whores!
Tak, panel zložený Už konečne aj s potrubím Len mám na Vás jednu otázku.. O koľko môžem tu páku skrátiť aby sa to dalo aj normálne používať?
- Přílohy
-
- IMAG0609.jpg (137.12 KiB) Zobrazeno 3647 x
4 doors, more whores!
Klidně až na zem... Já ji měl zkrácenou asi o 7 cm a bylo to v pohodě, klidně bych uřízl i více.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Takže nakoniec šla dole o 4 cm ale pýtalo by si to ešte kúsok viac po novom máme trochu zmenený vzhľad na botičkách a riešime zníženie podvozku
- Přílohy
-
- -4,XY
- IMAG0612.jpg (122 KiB) Zobrazeno 3461 x
-
- Konečne to zvýraznílo trochu ten falc že je ozaj vyleštený :)
- IMAG0622.jpg (188.04 KiB) Zobrazeno 3461 x
-
- TRON :D
- IMAG0624.jpg (145.68 KiB) Zobrazeno 3461 x
4 doors, more whores!