![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tak jsem koukal a byla už měněná.. je to dotažený z německa při cca 120 000, němec do toho předpokládám nevrazil ani korunu, takže by to tak fakt vycházelo..
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Si s tím něco dělal, promazával nebo až po výměně spojky to bylo zase ok.Bišop píše:Já tam měl taky původní a měnil jsem ju když jsem měl nějak 127 000 km, jinak ten tuhej spojkovej pedál jsem tam měl když už jsem to kupoval a odjezdilo to ještě dva a půl roku
No ono už když jsem to kupoval tak byla taková tužší o proti puntu co má moje máti, a mechoš mi říkal že už bude chycenej přítlačňák, že by to chtělo radši co nejdřív vyměnit, ale nějak nebyl čas a jezdil jsem s tím ještě dva rokyMyšákSX píše:Si s tím něco dělal, promazával nebo až po výměně spojky to bylo zase ok.Bišop píše:Já tam měl taky původní a měnil jsem ju když jsem měl nějak 127 000 km, jinak ten tuhej spojkovej pedál jsem tam měl když už jsem to kupoval a odjezdilo to ještě dva a půl roku
Ten tuhej pedál, já ho mam u auta který jezdí jen přiležitostně (když je hezky), tuhej pedál mi nevadí, spíš že někdy de spátečka přez zuby. Časem se udělá nová a bude to. Ale je fakt že když se dělala spojka na červenym tak byla trošku tužší (ale normálně, né tolik jako je na žlutym) a po výměně de lehčejc než předtím.
No taky jsem do toho za poslední půl rok navrážel aspoň 20 tis.Babis píše:Mít sporting, tak spojku kupuju po prvnim chroupnutído toho se peníze vrážej líp
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |