MOJE PUNTO 2 Ukažte ta svoje :-) - Maťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 Ukažte ta svoje :-) - Maťo
fuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!! Maťo moja farba ouuu..to si trafil co to je za motorizacia,vybava,rocnik..co si zan dal zkade? no ta vyspovedam riadne a co cakam od teba tak predvadzaciu jazdu ako ja spolujazdec ze ma nekam vezmes ako to jazdi..ked po Brave velmi pokukavam ale nejakom dieslaku 1.9JTD,predpokladam ze si kupil 1.4T-JET..vikend sudky !!
gratulejšn , peckovo vyzerá
eeeej farba krasna a motor tiež super. Tiež nad Bravom budem uvažovať keď bude trochu viac bubákov. Aký to je motor 88kw alebo ta 110kw?
Fiat Punto 1,2 16V Sporting.
- intel_sk
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ahoj...tak to si si kupil krasne auticko kokso...tak tu uz nepotrebujes ziaden tuning ma to vsetko ma mat auticko...krasne
Fiat Punto 1.7 TD SX60 46KW/4500min rv.96/MK1 silver flash
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
ex Polski Fiat 125p farba bordó
/http://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=74&t=17556
Ahojte,
Ďakujem Vám všetkým,dúfajme,že bude slúžiť.
Intel máš pravdu autíčko už veľa úprav nepotrebuje aj keď pár vychytáviek chystám.
Je to 88kw verzia a výbava taká priemerná 8x ABG,2x okná,ABS,ESP,digiklíma,sportpaket,vyhrievané sedačky,prisvecovanie do zákrut,Alarm v origo klúči s doťahom okien,el. a vyhrievané späťáky,klimatizovaná lakťovka a priehradka.Aj zimné pneu na druhých elektrónoch som dostal. SPORT tlačítko to nemá ako pri 110kw verzii,ale poviem vám toto bohate stačí,stále si zvykám na výkon,no už teraz TDI a podobné idú nemilosrdne dole
Týmto by som sa ešte chcel poďakovať fóristom za cenné rady pri rozhodovaní a výbere, najmä Mattovi,Hiissovi,Spiritwalkerovi,Karolovi...fakt díkes..
Tak hádam sa vidíme
Ďakujem Vám všetkým,dúfajme,že bude slúžiť.
Intel máš pravdu autíčko už veľa úprav nepotrebuje aj keď pár vychytáviek chystám.
Je to 88kw verzia a výbava taká priemerná 8x ABG,2x okná,ABS,ESP,digiklíma,sportpaket,vyhrievané sedačky,prisvecovanie do zákrut,Alarm v origo klúči s doťahom okien,el. a vyhrievané späťáky,klimatizovaná lakťovka a priehradka.Aj zimné pneu na druhých elektrónoch som dostal. SPORT tlačítko to nemá ako pri 110kw verzii,ale poviem vám toto bohate stačí,stále si zvykám na výkon,no už teraz TDI a podobné idú nemilosrdne dole
Týmto by som sa ešte chcel poďakovať fóristom za cenné rady pri rozhodovaní a výbere, najmä Mattovi,Hiissovi,Spiritwalkerovi,Karolovi...fakt díkes..
Tak hádam sa vidíme
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
tez se pridavam k gratulantom ta barva je perfektni a ty kola tez..no co dodat,auto jak ma byt at slouzi !
Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého SK17i pomocí Tapatalk 2
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
kalap dole chlope gratulujem...Daj si aspon cast preplatit firmou ako (sportove nacinie ) a farbu si vychytal
Black WidoW MK1 1.2 SX 60 44Kw daily car
S14a In progress
S14a In progress
Chlapi díky,čo Vám poviem, som ´´v tom´´ až po uši,aj by som spal v ňom
- Přílohy
-
- BR2.jpg (130.04 KiB) Zobrazeno 4251 x
-
- BR1.jpg (206.16 KiB) Zobrazeno 4251 x
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mohli by sme dat kofolu v nedelu na sudkach co ty nato? rad by som si ho pozrel...aj na spotrebu som zvedavy..co tam mas za gumy ? 225/45 r17? na nete jeden predava krasne z brava tusim 225/35 r19 za fajn cenu 400e dokopy
verím Maťo, tie prvé dni s novým autom sú najlepšie škoda že si tak daleko, by som celkom rád porovnal ako sa správa 120 benzínových koní oproti 120 naftovýchBanshee píše:Chlapi díky,čo Vám poviem, som ´´v tom´´ až po uši,aj by som spal v ňom
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
tieto auta sa fiatu podarili uz od zakladu a ja uz by som presne vedel co by som s tym autom spravil
one world, one dream, one car
Erik: Ešte neviem, či budem v KE,ale ak hej tak jasné nieje problém.
Matto: Heh,presne tak veru,neviem sa ho nabažiť,ale tak jasné,že behám aj na Punte,skútri a bajku Veru,škoda,že niesme bližšie ale tak hádam sa uvidíme na nejakom meete No a je to rozdiel benzín a nafta,ale zas ber tak,že Bravo má 1336kg,zas tvoje bude lahšie istotne.
Kovvalsky: Čo také by si s ním spravil? Ja po týchto dňoch budem rád ak natankujem, som totál vyžmýkaný
Matto: Heh,presne tak veru,neviem sa ho nabažiť,ale tak jasné,že behám aj na Punte,skútri a bajku Veru,škoda,že niesme bližšie ale tak hádam sa uvidíme na nejakom meete No a je to rozdiel benzín a nafta,ale zas ber tak,že Bravo má 1336kg,zas tvoje bude lahšie istotne.
Kovvalsky: Čo také by si s ním spravil? Ja po týchto dňoch budem rád ak natankujem, som totál vyžmýkaný
tak urcite by sa mu niaka uprava nevyhla doladit par detailov
one world, one dream, one car
Tak chlapci a máme to tu...dnes Puntas šiel do sveta ku novemu majiteľovi. Nie ďaleko,iba o pár ulíc ďalej Predal som ho síce riadne pod cenu,ale slovač je slovač,chce mať pekných 140tisíc na budíkoch a keď to auto nemá,je súce do šrotu.
Už som na to nemal nerv,naťahovať sa kvôli stovke a zas potom polroka čakať kým sa dakto ozve..Bravko ma vyťažilo,peniažky chýbajú,musel som konať..
No tak ako veľmi som ho chcel predať dnes pri pohľade ako odchádza,až ma zabolelo predsa len tri roky mi slúžilo a nikdy nezradilo..aj celkovo,pri šoférovaní som mal taký pocit ktorý pri Brave nemám..nové autá,čo už,nemajú takú iskru..možno to ešte príde,že som si ešte nezvykol..
Chcem sa poďakovať aj tuna Vám,ked som mal nejaký problém,stále sa dakto ochotný našiel..môj profil bude naďalej aktívny,veď som ostal pri značke..tak teda veľa štastných km prajem
PS:Pár spomienkových
Už som na to nemal nerv,naťahovať sa kvôli stovke a zas potom polroka čakať kým sa dakto ozve..Bravko ma vyťažilo,peniažky chýbajú,musel som konať..
No tak ako veľmi som ho chcel predať dnes pri pohľade ako odchádza,až ma zabolelo predsa len tri roky mi slúžilo a nikdy nezradilo..aj celkovo,pri šoférovaní som mal taký pocit ktorý pri Brave nemám..nové autá,čo už,nemajú takú iskru..možno to ešte príde,že som si ešte nezvykol..
Chcem sa poďakovať aj tuna Vám,ked som mal nejaký problém,stále sa dakto ochotný našiel..môj profil bude naďalej aktívny,veď som ostal pri značke..tak teda veľa štastných km prajem
PS:Pár spomienkových
- Přílohy
-
- spom3.jpg (183.75 KiB) Zobrazeno 4104 x
-
- spom2.jpg (218.37 KiB) Zobrazeno 4104 x
-
- spom1.jpg (141.65 KiB) Zobrazeno 4104 x