malo oleja alebo low oil pressure
Moderátor: peta.smolik
malo oleja alebo low oil pressure
nazdar nenasiel som konkretny problem tak pisem mam stilo 1,9jtd 85Kw... Vymenil som olej s filtrom,nalial som 4,7L oleja a na palubovke mi naskocilo len 5 zo 6 plnych guliciek a prebliklo LOW OIL PRESSURE.zhasol som kontrolky este raz som natocil a uz ukazalo len tych 5 guliciek a to low oil pressure sa uz neukazalo...Motor ide normalne vsetko v pohode ale tych 5 guliciek mi neda spat aby sa z motorom nic nestalo aj som este dolial 3 deci oleja ale stale ukazuje len 5 guliciek....co s tym?nechcem tam zas liat 6 litrov oleja alebo kolko aby sa rozsvietili vsetky gulicky dik za rady
- Reklama
Re: malo oleja alebo low oil pressure
Možná se zeptám blbě máš auto na rovině? Mě při výměně proběhlo něco podobné,akorát jsem doléval až zhruba po týdnu asi 0,3l . A stejně občas ta jedna nesvítí,většinou při stání z kopce.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
bol som v rovnej garazi ale nejde mi to aj tak do hlavi na mierke je dobre a pritom uz je v motore 5L co si myslim ze je uz az moc a stale 5/6 guliciek.....Tak kolko tam ma ist toho oleja
takze zahada vyriesena olej asi potreboval riadne stiect lebo dnes rano uz ukazalo vsetky gulicky...inak mam tam 5L oleja ....konecne ziadne hlasky a dufam ze az do dalsej vymeny
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
já nalil 5 litrů. Nízký tlak oleje to napíše vždy, protože než se zavodní čerpadlo a dá tlak, hodí to chybku.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
"zavodní" kuwa, já bych tam teda vodu raději nelil... Ale jinak jasný, okruh je chvilku prázdný, tak chyba...Já tam zase nemám na palubce ten indikátor co ukazuje olej...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw