Zablokované zadné dvere

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
lolipopman
Začátečník

Zablokované zadné dvere

Příspěvek od lolipopman »

Ahoj, nikde som nenašiel odpoveď na môj problém, dokonca ani na zahraničných fórach. Môj problém spočíva v tom, že so kúpil fiat bravo, na zadných pravých dverách bola aktivovaná detská poistka, takže dvere sa nedali otvoriť z vnútra, tak som otvoril dvere a pootočil som s tým čudlíkom, len že bol to čudlík na mechanizmus núdzového zamknutia dverí, teda ten druhý a nie detská poistka, teraz neviem otvoriť dvere ani zvonka ani zvnútra, v návode som sa dočítal, že tieto dva mechanizmy nesmú byť zapnuté naraz, no nie je tam žiadna rada ako dvere tvoriť. Už som dal dole aj tapacír, no k zámku sa nedostanem žiadnym spôsobom. Mal niekto podobný problém, viem že takýto systém je aj na grande punte. Prosím o radu ako by som mohol tie dvere otvoriť. Za každú radu vopred ďakujem
Reklama

zuzana.ball
Zkušenej Fiaťák

Re: Zablokované zadné dvere

Příspěvek od zuzana.ball »

Zanes to do servisu nech sa potrapia chlapci,aby si nenarobyl viac skody ako osohu.
Volvo V60 9/2011,FIAT BRAVA 1,2 16v 3/2001EX,Bravo 2 T-Jet Sport 150ps 8/2009EX,Fiat Stilo 1,6 16v 76kw 6/2005.
rogi
Znalec

Příspěvek od rogi »

Typické pre slovákov, návod čítajú ak niečo "d....ú" Ten návod čo máš je vôbec k tomu autu :?: Lebo v návode je napísane ako to ide otvoriť, myslely aj na takých umelcov čo nerobia nič podla návodu :lol: lebo všetkému rozumia ako ten chrobák z rozprávky :wink:
Ja som musel pri výmene žiarovky vľavom svetlomete, ako to urobiť si nájst v dielenskom manuly, aj tak bolo dosť sprostých slov :mrgreen:
Škoda 130L agave už z recyklovana
Fiat BRAVO 1.4 activ PLUS 66kw biela "divino"
Darth.W
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od Darth.W »

ale no ... kazdemu sa raz zadari :)
[color=#FF0000]http://www.youtube.com/waderlord29[/color]
Fiat Tipo sedan 1.4 70 kW Italia Extra
Odpovědět

Zpět na „Bravo 2“