Servis okolo Třebíče
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Servis okolo Třebíče
Zdravím, hledám servis, autoopravnu, šikovného mechanika v okolí Třebíče. Mám problém se spotřebou u 1.1 40 kw, když se hodně snažím tak se pod 9l/100km nedostanu. Byl jsem v značkovém servisu Fiat Šafránek Třebíč, kde dělali diagnostiku motoru ,lambda sondy a emisí a že je to všechno v pořádku. Tak už nevím co stím. Jezdit v dnešní době za 9 a více l je dost velký luxus u tak malého auta.
- Reklama
Re: Servis okolo Třebíče
Ahoj,
já jezdím do "Palečkovýho mlejna" ke známýmu, ale tenhle problém bych svěřil Zahrádkovi. Má servis v Týně. Ze města pojedeš ulicí 9. května kolem Baziliky, na kopci se dáš doprava a pojedeš jakoby směrem k Bille/Novému hřbitovu atd. Po levé straně ti zůstanou garáže, mineš prodejnu potravin a hned za nimi má servis. Takže tam bych to viděl já. Řekl bych, že ti určitě pomůže.
já jezdím do "Palečkovýho mlejna" ke známýmu, ale tenhle problém bych svěřil Zahrádkovi. Má servis v Týně. Ze města pojedeš ulicí 9. května kolem Baziliky, na kopci se dáš doprava a pojedeš jakoby směrem k Bille/Novému hřbitovu atd. Po levé straně ti zůstanou garáže, mineš prodejnu potravin a hned za nimi má servis. Takže tam bych to viděl já. Řekl bych, že ti určitě pomůže.
Fiat Punto 60 Cult, r.v. 99
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Fiat Auto Duda Náměšť nad Oslavou a myslím Duda starší je Pan Odborník na Fiaty.
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Děkuji, zkusím to v Třebíči v Týně, náhodou tel. číslo by nebylo?
tady máš webovou stránku: http://www.autozahradka.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; Držím palce
Fiat Punto 60 Cult, r.v. 99