Ahojte,
už som tu prečítal pár tém o slabšom signále na autorádiu ale v podstate nič užitočné pre riešenie tu nieje.
Popíšem problém:
Auto som kúpil s nahodeným neoriginál rádiom, ktoré si pôvodný majitel pri prepise zobral - sem tam "škrkalo", samozrejme mi dal to pôvodné originál a to robí podobne.
Ako som tam nahadzoval pôvodné rádio, boli tam redukcie na nové rádio + očividne amatérsky zapájaných 12V ktoré je potrebné na neorigo rádio. Ten kábel som vycvakol a zapjil som originál rádio. kábel z 12V som zaizoloval a nechal pre prípad potreby.
Stále je ale problém s "šumením"
Každopádne rád by som si overil či tam nemôže byť ešte niečo zle zapojené a nemôže byť chyba v amatérčine pôvodného zapájača kábla Takisto aj zadný reproduktor asi odpochodoval sem tam divno chrčí.
No a ešte aby som nezabudol, skúšal som aj FM Transmiter a ten šuští tiež.
Nemáte niekto schému alebo aj fotka pripojovacích káblov by bodla. Dal by sa ten konektor vymeniť s tým že by som vycvakal káble a ponapájal ich na nový konektor? Stále ešte riešim problém ASR ESP failure a možno aj tu by mohol byť problém...
Originál autorádio s CD - slabý signál + zapojenie
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
Re: Originál autorádio s CD - slabý signál + zapojenie
asr esp,pravděpodobně špatná baterie
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originál autorádio s CD - slabý signál + zapojenie
Jen tak v rychlosti, nějaké zapojení pinů rádia je zde, je to sice na ConnectNav, ale myslím, že piny budou zapojený stejně, akorát u Nav je jich zapojeno více...
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=9&t=19700
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=9&t=19700
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Ja sem se nechal nalakat a koupil sem zesilovac antenniho signalu (uz ani nevim kde) - a je to uplne naprd, mam Connect Nav a proste stale blbej signal z radia, po Brne me to stale nekde skrci .. takze proste posloucham jen MP3.