MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
nazdar všetci
súrne sa zohána!! na cabrio
zadné motorčeky na okná.....najlepšie aj z kabelážov...ak niekto viete o nejakom cabriu na rozobratie posielajte linky...čím skôr tým lepšie
súrne sa zohána!! na cabrio
zadné motorčeky na okná.....najlepšie aj z kabelážov...ak niekto viete o nejakom cabriu na rozobratie posielajte linky...čím skôr tým lepšie
- Reklama
Zkousel sem sehnat, naprosto bez sance. Premyslel sem jestli spis nekoupit nakou sadu stahovacek.
no uvažoval....asi to aj tak skončí... ale ešťe nepredbieham....najračej by som to spravil origo ako to má byť skúsim ešťe niečo pošpekulovať poprípade z iných aut motorčeky nie je možné aby vyrábali len pre punto samostatné motorčeky....keby to bolo obič punto tak tomu verím ale cabrio...isto to bude ešťe v nejakom bežne používanom aute ....už mám aj pár tipov ale chcel by som to najlepšie z punta až nemusím robiť kabeláž
ak se ti to podaří sehnat budeš první o kterým vím ještě sem to nikde neviděl jen v servisním manualu a zajimalo by mě jestli se dají sehnat trouhelníky na zrcatka (krytka ze vnitř) bez ručního ovladaní když mam v el ? :-/
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
no ja nečo vymislím...ale predpokladám že to je na dlhšie
trojuholníky je nemožné zohnať si myslím ale zasa ja som to riešil tak že som si upravil pôvodné....dalo to prácu ale výsledok je super... pridám fotku...žiadne cabrio nemalo ešťe speťáky v elektrike...nechcem sa chváliť ale ja som asi priekopníkom v cabriu
trojuholníky je nemožné zohnať si myslím ale zasa ja som to riešil tak že som si upravil pôvodné....dalo to prácu ale výsledok je super... pridám fotku...žiadne cabrio nemalo ešťe speťáky v elektrike...nechcem sa chváliť ale ja som asi priekopníkom v cabriu
Parada a priekopnik si urcite. Palec horepepaxx píše:no ja nečo vymislím...ale predpokladám že to je na dlhšie
FIAT PUNTO CABRIO
nejaké veci čo mi zostali ak by mal niekto záujem...a ešťe všeličo iné
http://auto.bazos.sk/inzerat/24001194/Punto.php" onclick="window.open(this.href);return false;
http://auto.bazos.sk/inzerat/24001194/Punto.php" onclick="window.open(this.href);return false;
takže definitívna podoba mojich elektronov dúfam že posledný krát fotky z gt strmenmi....brembo pojde do žltej rozhodnuté
- Přílohy
-
- DSC03185.JPG (164.55 KiB) Zobrazeno 3403 x
Nejsem znalec, ale guma navic by tomu neuskodila. Prijde mi ten podbeh uz divne prazdnej. Na celkove fotce auta to mozna bude vypadat lip.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
no nechám sa aj ja prekvapiť ako to bude vyzerať a aký to bude robiť celkový dojem
ta zlta neskutocne krasne vynikne na tej modrej no veru som zvedavy aky bude celkovy dojdem kolesa + brdy, ale urcite to bude vyzerat neskutocne
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
no verím aj ja len akosi sa to všetko vlečie...
mislel som že si budem cez sviatky malovať a ešťe ich nemám doma ani z pieskovania
mislel som že si budem cez sviatky malovať a ešťe ich nemám doma ani z pieskovania
- ale veru väčšie brzdy si to pýta, tie GTčkové sa tam úplne strácajú
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
dnes som sa konečne pustil do brzd...aj ked ráno sa mi nechcelo...ale tak konečne som vynatieraz zadné brzdy...tá žltá zle kryje ale čo už...zadky ešťe raz pretrem a dúfam že sa mi podarí autíčko dostať spať na kolesá...až ho môžem zasa otočiť a pustiť sa do predku
inak k tým 17 kam kolesám dnes som dal drive test...a nepríde mi to vôbec tuhšie ba skôr mi to príde také normálne tvrdé..vyskúšal som aj pár dier na ceste a zatial pohodička...na tých 16-kach mi to prišlo tvrdšie ale možno to je len pocit
inak k tým 17 kam kolesám dnes som dal drive test...a nepríde mi to vôbec tuhšie ba skôr mi to príde také normálne tvrdé..vyskúšal som aj pár dier na ceste a zatial pohodička...na tých 16-kach mi to prišlo tvrdšie ale možno to je len pocit
- Přílohy
-
- DSC03202.JPG (64.83 KiB) Zobrazeno 3065 x
-
- DSC03200.JPG (75.69 KiB) Zobrazeno 3065 x
-
- DSC03201.JPG (84.86 KiB) Zobrazeno 3065 x
nazdar...nemá niekto náhodou nárazník na mk1
/velká mriežka, vystúpené lišty/...
môže mať aj diery na hmlovky ba dokonca môže byť aj z hmlovkami
poprípade diery na ostrekovače
farba najlepšie červená.....prímam každú ponuku
dakujem
/velká mriežka, vystúpené lišty/...
môže mať aj diery na hmlovky ba dokonca môže byť aj z hmlovkami
poprípade diery na ostrekovače
farba najlepšie červená.....prímam každú ponuku
dakujem