DISKUZE - kolik stoji oprava TURBA ?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
DISKUZE - kolik stoji oprava TURBA ?
Prosim ty, co maji 1,4gt punto mi1 nebo vi neco o turbinkach - potrebuji vedet nebo zjistit kolik stoji oprava turba, zadreneho !
a pokud mozno rychle. dekuji.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
podívej se na http://tdi.dieselpower.cz/forum/viewforum.php?f=6 ,mají tam šikovné informace a dají se tam sehnat turba i repasy.sokolik
Re: HELP-kolik stoji oprava TURBA ?
Ahoj katy skús WWW.specialturbo.cz vraj opravia všetko ! tak tvrdili!Katy píše:Prosim ty, co maji 1,4gt punto mi1 nebo vi neco o turbinkach - potrebuji vedet nebo zjistit kolik stoji oprava turba, zadreneho !
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Zkus tady:
http://www.turbocar.cz/
na stránkách ti to i nacení. Jsou dobří a ochotní - co víc si přát. Jinak kompletní repasi na Uno Turbo mi kdysi nabízeli za 20 táců. Nakonec ale, eště jsem studoval, musela stačit jenom částečná repase za cca 5 táců. Turbo pak sice nemělo 100% performance, ale těch nominálních 0.65 baru i tak nafoukalo, olej skoro nepropouštělo, a vydrželo až do smrti vozu...
Je to ve Velké Biteši, kousek od Brna. Ty jsi brňačka, jestli se nepletu, tak tam lehce sjedeš.
http://www.turbocar.cz/
na stránkách ti to i nacení. Jsou dobří a ochotní - co víc si přát. Jinak kompletní repasi na Uno Turbo mi kdysi nabízeli za 20 táců. Nakonec ale, eště jsem studoval, musela stačit jenom částečná repase za cca 5 táců. Turbo pak sice nemělo 100% performance, ale těch nominálních 0.65 baru i tak nafoukalo, olej skoro nepropouštělo, a vydrželo až do smrti vozu...
Je to ve Velké Biteši, kousek od Brna. Ty jsi brňačka, jestli se nepletu, tak tam lehce sjedeš.
Groupe F.I.A.T. forever ! Uno Turbo i.e. Mk1, Punto 1.2 16V ELX Mk2
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
kluci dekuji moc...
ale po asi trech konzultacich jsem to vzdala.
je totiz na prodej Punto 1,4gt s prasklym turbe, plna vybava a ramena jeste v prdeli. cena je 33tis ale po spocitani investic se mi to nevyplati.
navic ma najeto 146tis, dovoz IT. kdyby byla oprava turba do 10tis,tak bych jeste uvazovala,ale co to vydrzi ???
nebo jakbyste to resili vy ?
ale po asi trech konzultacich jsem to vzdala.
je totiz na prodej Punto 1,4gt s prasklym turbe, plna vybava a ramena jeste v prdeli. cena je 33tis ale po spocitani investic se mi to nevyplati.
navic ma najeto 146tis, dovoz IT. kdyby byla oprava turba do 10tis,tak bych jeste uvazovala,ale co to vydrzi ???
nebo jakbyste to resili vy ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Cassius
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tohle GT, které zmiňuješ, už je na tipcars.cz snad rok..Patrik píše:Na Tipcaru teď mají Red Dragon - Punto GT, koupeno v ČR, serviska, ABS, airbagy ...125 tisíc km, 1997. A je to kousek za Vyškovem. 68 tisíc Kč není špatný na auto s platným rodokmenem...
Taky jsem se o něj zajímal, ale moc se mi nelíbí ta barva a ten lak mi taky přijde trochu divnej. I když to možná dělaj jen ty fotky..
Do Vyškova to ale mám daleko, takže jsem neviděl jak je to ve skutečnosti..
A taky si nejsem jistej jestli se vůbec kdy GT v ČR oficiálně prodávalo
Ale jestli je všechno jak má být, tak GT z roku 97 v plné výbavě (kromě kůže a šíbru) s 125tkm a serviskou za 68 000 je hodně dobrá cena
70" Fiat 500..král..
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz
94" Punto GT1..královna..
97" Punto GT3..princezna..
98" Punto Sporting 16v..služka..
98" AR GTV 3.0 V6..kočár..
www.nurburgring.cz