MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) Jam3ss
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 2 - Ukažte ta svoje ;-) Jam3ss
inak hore si sa pytal ze naco si dat pozor pri JTD a vies na co si treba davat pozor nekupovat naftak
one world, one dream, one car
- Reklama
Bohužel, jsem si nenechal poradit, tak teď se mi to vrací i s úroky Auto už mám zpět od mechanika s verdiktem, že jsem při pokusu nastartování auta při závadě s čidlem otáček klik. hř. přidřel ložiska uložení vačkové hřídele. Teď jsem zmatený, jelikož mi to po cestě domů vůbec nedělalo. Auto bylo zahřáté na 90C a žádné řehtání. Zkoušel jsem i auto vytáčet a dupat tomu na krk a ono nic. Tak opravdu nevím, dělá si to ze mě nejspíš šoufky :/
Černý Fiát Punto II 1.9 JTD SX r.v. 2001
to lozisko na tom hriadeli mam asi aj trocha uz chytene ale zase take lozisko neni velka palka na moje punto to stalo asi 30-40 euro
one world, one dream, one car
Asi mám blnou otázku, ale když jsem si kupovala nunánka, tak mi bylo řečeno, že nemá rozvody, ale rozvodový řetěz. A teď tu píšete o klikách atd. Takže má klasické rozvody? Jedná se o Punto II. rv.2001 1.2 8V
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
Luze: Nunánek,nemozem z toho mena,jak ta toto napadlo Ale k veci,jasne ma ten motor rozvody,jedna velka vyhoda tohto FIRE motoru je ze aj pri kleknuti rozvodov sa ventily nestretnu a ty si frcis dalej...sada stoji cca 75 Euro
Bravo 198 1.4 T-jet Sport
Ani ti nevím, první Punto bylo Puňťa, ale u druhého jsem nevěděla a tak nějak jsem u něj stála a koukám na něj a říkám manželovy, podívej, on kouká jak Nunánek, a od té doby mu to zůstalo Ale jinak děkuji, raději nechám vyměnit, než to potom řešit ... Děkuji moc. A omlouvám se za OT
Fiat Punto 1,2i r.1995
Bohužel u mě se tyhle ložiska vyměnit nedají. Je to jako celek, který by mě stál majlant při výměně. Potřebuji teď sehnat řídící jednotku žhavení, neprodáváte někdo ? jinak dobrá přezdívka pro punťu
Přináším další informace o stavu vozidla auto zatím jezdí bez problému, uvidíme až co ukáže čas,řídící jednotku žhavení jsem sehnal a vyměnil, ale bohužel mi stále bliká žhavení a tentokrát to píše na diag. něco se sběrnicí CAN, nevíte náhodou co by to mohlo být ? bohužel se mi stala v pátek menší nehoda při velkém spěchání do kina s přítelkyní jsem couval na patrovém parkovišti a nechtěně jsem trefil pravým předkem sloup, který byl vedle mě u zadního kola(zapoměl jsem na něj a v zrcátku ho přehlídl) spíše se to po něm svezlo než aby to víc promáčklo blatník nebo rozbilo světlo..oprava snad nebude nákladná, zbylou barvu zkusím očistit tech. lihem a blatník vyklepat..budu muset i ošetřit slouplý lak, tak aby mi to za pár měsíců nekvetlo jelikož se blíží jaro old neštěstí se mě nechce ani zaboha pustit přidávám fotky
Hlavně že se nestalo nic horšího
Škoda fabia 1.4 50kW r.v. 2000 - Pracovní
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné
Fiat punto II 1.2 16v 59kW Sporting r.v. 2000 - Pracovní
Hyundai sonáta 2.0 16v 102kW r.v. 1996 -Rodinné