MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje - pepaxx :-)
chalani dakujem...ale pri aute sedeť to ma nebaví v aute sa musím stále špárať....
inak včera konečne dorazili....Brembo brzdy z 20v turba coupe...
dnes som začal kresliť redukcie na úchyty takže ak sa podarí pondelok ich odstrojím dám opieskovať a začnem lakovať ...len stále úvahy že či teda žltá alebo červená
inak včera konečne dorazili....Brembo brzdy z 20v turba coupe...
dnes som začal kresliť redukcie na úchyty takže ak sa podarí pondelok ich odstrojím dám opieskovať a začnem lakovať ...len stále úvahy že či teda žltá alebo červená
- Přílohy
-
- $(KGrHqJ,!rgFDq-J6rrJBRGN5EHhGg~~60_12.JPG (37.3 KiB) Zobrazeno 3332 x
- Reklama
Za me cervena, bude to ladit s tim krouzkem na discich. A brembo napis nejak zustane? Mi se to treba strasne libi.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ak sa ti to podari nahodit tak zakazdym ked stupis na brzdy si vybijes zuby o volant
Punto Cabrio
nápis brembo určite zostane...už som pozeral aj nejaké grafiky na to....
nerozbijem....neviem ako si s tým ešťe poradí hlavný brzdový valec....či aj ten nebude museť ísť nejaký vačší...resp aj podtlak brzd no uvidím
nerozbijem....neviem ako si s tým ešťe poradí hlavný brzdový valec....či aj ten nebude museť ísť nejaký vačší...resp aj podtlak brzd no uvidím
- paráda peťo ... hlasujem za červenú
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Ty blaho, tyhle brzdy zastavujou coupecko na fleku. Parkrat sem s tim jel a uzasnej zazitek. Takze jestli se ti to podari dobre sestelovat, tak to bude sila.
tak prototyp držiaka na strmene vyrobený...už iba skúška a čaká ma pálenie finálnej verzie...
minule len tak z ničoho nič idem na cabriu a v zákrute sa prekotím aj zo sedačkou...no sranda preveliká .... a hlavne ked do toho cabria fučí cez velkolepé zadné okienko
- Přílohy
-
- DSC03173.JPG (67.89 KiB) Zobrazeno 3170 x
-
- DSC03172.JPG (78.67 KiB) Zobrazeno 3170 x
drsný takle rozparanou střechu se ještě neměl
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
punto gt .. 1,4 8v turbo
ale zasa také vážne to až nie je dnes do možno skompletujem..ak bude nálada
co se s autem vlastně dělalo ?
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
punto gt .. 1,4 8v turbo
na aute sa čistil komplet interiér samozrejme najaké zmeny tam boli robené....a ešťe sa menilo na streche zadné okienko....
po včerajšku je už auto skoro v celku len ešťe drobné detaili spraviť kritky ponahadzovať a tak
po včerajšku je už auto skoro v celku len ešťe drobné detaili spraviť kritky ponahadzovať a tak
takže tmavé cabrio je skoro zložené...ešťe nahodiť nejaké tie kritky repráky a je v celku...
ešťe ho čaká výmena nárazníka ktorý som zohnal vo farbe, výmena prahov, výmena pružín z 16v na gt...a samozrejme dostane putovné kolesá z bledého cabria.. zatial vyzerá takto a je to o poznanie lepšie ked sa opravilo to okienko na streche
ešťe ho čaká výmena nárazníka ktorý som zohnal vo farbe, výmena prahov, výmena pružín z 16v na gt...a samozrejme dostane putovné kolesá z bledého cabria.. zatial vyzerá takto a je to o poznanie lepšie ked sa opravilo to okienko na streche
- Přílohy
-
- DSC03178.JPG (82.24 KiB) Zobrazeno 3016 x
-
- DSC03177.JPG (67.58 KiB) Zobrazeno 3016 x
Jak si sundal tu strechu ze ti zustal v aute stale vnitrek? Ja to ted rozdelavam vcetne toho mechanizmu a je to desna drbacka. Prijde mi ze si prisel na neco lepsiho
no celkom až ja som na to neprišiel...ja som si chcel to zadné okienko dať spraviť..najskôr mi chlapík povedal že to spraví na aute ale potom povedal že strecha musí ísť dolu ..samozrejme bol by to on zrealizoval ale finančne to bolo uplne niekde inde ako montáž okienka....tak sme sa dohodli že si to zhodím...poradil mi že treba začať od predu zhodiť lišty a tak a bola to uplne jednoduchá robota ...s predu som začal strechu zvliekať pozhadzoval som lišty aj z predu aj z bokov a v zadu to čaludnenie bolo len na suchom zipse...jediné čo bolo treba odvrtať bolo 7 nitov ktoré držali napínacie lanko takže nič zložižé človek príde na to aj sám...jediná informácia je že treba začať od predu...