Koupím Stilo 5dv
Moderátor: peta.smolik
Koupím Stilo 5dv
Ahoj všem,
rád bych pořídil nový auto a stilo mě nadchlo jak designem tak i výbavou.
Ohledně motoru to mám 50/50 (benzín/nafta) takže to rozsekne asi celkvý stav vozidla.
1) Nehavarované
2) Velmi dobrý stav
3) 5dv
4) Min 4 airbagy
5) Světlejší barva
Pokud prodáváte - nabídněte
Díky moc, s pozdravem Jakub S.
rád bych pořídil nový auto a stilo mě nadchlo jak designem tak i výbavou.
Ohledně motoru to mám 50/50 (benzín/nafta) takže to rozsekne asi celkvý stav vozidla.
1) Nehavarované
2) Velmi dobrý stav
3) 5dv
4) Min 4 airbagy
5) Světlejší barva
Pokud prodáváte - nabídněte
Díky moc, s pozdravem Jakub S.
- Reklama
Re: Koupím Stilo 5dv
Ahoj,měl bys hlavně dodat kolik peněz do doho chceš vrazit,obsah motoru,počet ujetých kilometru max.
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Co se týká počtu km tak cca do 120 000.
V benzínu pouze 1.6 a nafta samosebou 1.9 ale od 80kw.
Dík za upřesnění,
Jakub
V benzínu pouze 1.6 a nafta samosebou 1.9 ale od 80kw.
Dík za upřesnění,
Jakub
Šťastný kup přeji, já mám druhým rokem 1.6 a zatím past vedle pasti, hlavně motor.
Dej si pozor na klepání zadní nápravy(vyzkoušet přes retardér). Spotřebu oleje, jestli bude na měrce krásný, čistý, může být jen dolitý(nejlépe je přijít v chladnu a nastartovat studený motor, jak bude velký dým, máš se na co těšit) no a jak je to už studené nastartované, tak ho dostat kapku do záběru, docela ráda se rozsvítí kontrolka emisí motoru a to pak fakt nevíš, kde je zakopaný pes.
Toto je můj případ a co jsem se dočetl, netýká se to jen mě. (spotřeba oleje, engine fault a náprava....., ale jediná náprava jde 100% opravit, protože víš, že klepe náprava . V servise tě ale šetřit nebudou, pokud si to neuděláš sám.
Samozřejmě autko je to jinak fajn, když nezlobí, jede pěkně, spotřeba je taky v klidu, komfort jízdy taky fajn a výbava užitečná. A je velké
To jsou samozřejmě moje pocity a zkušenost s tímto vozem, ostatní můžou mít zkušenosti jiné.
stilo multivagon 1.6 r.v. 2004 černé
Dej si pozor na klepání zadní nápravy(vyzkoušet přes retardér). Spotřebu oleje, jestli bude na měrce krásný, čistý, může být jen dolitý(nejlépe je přijít v chladnu a nastartovat studený motor, jak bude velký dým, máš se na co těšit) no a jak je to už studené nastartované, tak ho dostat kapku do záběru, docela ráda se rozsvítí kontrolka emisí motoru a to pak fakt nevíš, kde je zakopaný pes.
Toto je můj případ a co jsem se dočetl, netýká se to jen mě. (spotřeba oleje, engine fault a náprava....., ale jediná náprava jde 100% opravit, protože víš, že klepe náprava . V servise tě ale šetřit nebudou, pokud si to neuděláš sám.
Samozřejmě autko je to jinak fajn, když nezlobí, jede pěkně, spotřeba je taky v klidu, komfort jízdy taky fajn a výbava užitečná. A je velké
To jsou samozřejmě moje pocity a zkušenost s tímto vozem, ostatní můžou mít zkušenosti jiné.
stilo multivagon 1.6 r.v. 2004 černé
už to jede :-)
STILO 1.6 MW r.v.2004, od koupě v.r.2011 nemocé....
AUDI 80 1.6 r.v.1990 max.spokojenost - čupr kára
ŠKODA 120 LS r.v.1984, LPG, max spokojenost
TRABANT..... to bylo dělo
STILO 1.6 MW r.v.2004, od koupě v.r.2011 nemocé....
AUDI 80 1.6 r.v.1990 max.spokojenost - čupr kára
ŠKODA 120 LS r.v.1984, LPG, max spokojenost
TRABANT..... to bylo dělo
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Spotřeba oleje se dobře pozná když to máš zahřáté, rozjedeš třeba na čtyřku a sundáš nohu z plynu. Koukneš do zpětného zrcátka a jak je za tebou modrý dým, tak nebrat. Já mám ropáka 85kW 5D krátkýho rok, najel jsem 25 tis. a nemůžu si ztěžovat, zatím jsem dělal jen zadní brzdy a nějaký ty vychytávky, EGR, CAT, atd...Ale když jsem ho kupoval, tak měl 68 tis. a byl jak novej, tak se možná něco vyvrbí, ale zatím OK. Přeji štěstí ve výběru...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Fiat 500X 1.4 Turbo Multiair Lounge
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Stilo MW 1,9 JTD Active FL
ex Fiat Bravo 2 MJTD Emotion
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Moc dík za podrobný popis vad a ukazatelů při jejich odhalování.
byl jsem se mrknout už asi ve 3 bazarech a pokaždé to samé. je auto havarované? Néé, je to nebouraný. Přitom plechy na předku nelícovaly i o 5mm...
Asi ještě počkám (2 x měř, 1 řež) punto zatím bez problémů slouží
byl jsem se mrknout už asi ve 3 bazarech a pokaždé to samé. je auto havarované? Néé, je to nebouraný. Přitom plechy na předku nelícovaly i o 5mm...
Asi ještě počkám (2 x měř, 1 řež) punto zatím bez problémů slouží
Jestli máš možnost nech si dovézt z venku,nebo kupuj po prvním majiteli s jasným původem z CZ já čekal přez půl roku,vše jde pak ověřit zpětně u Fiatu.
http://www.autoscout24.it/ListGN.aspx?a ... tate=N%2CU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://suchen.mobile.de/auto/fiat-stilo ... itCountry=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autoscout24.it/ListGN.aspx?a ... tate=N%2CU" onclick="window.open(this.href);return false;
http://suchen.mobile.de/auto/fiat-stilo ... itCountry=" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- elvis.jarous
- Zkušenej Fiaťák
jak říká Idefix,
dovoz bych řešil dneska ale opravdu.
Než jsem koupil to svoje, silně jsem o dovozu uvažoval, kdybych nenašel jeden inzerát a vůz s pěknou modrou metlou, combi, Jtd 103KW, 6qualt,17 litý kola a za 78.000,-
Auto je na pár místech odřený a oťukaný, nemá originál lak, ale jinak mu věřím. Díly lícujou, spodek byl krásně čisťounkej.Uvnitř bylo čisťounký , neochmataný. Podle mě s tím jezdila ve švícarsku nějaká slepice. auto samozřejmě servisní knihu NEMĚLO.
Závada byla na čidle tlaku klimatizace(automatická digi dvouzona)-nahrazeno poťákem, dále spínač v madle pro otevírání 5tých dveří a spínač v zámku pátých dveří(oboje za odpoledne opraveno),
potom jsem vyměnil přístrojovku za 1200,- protože přestal jít palivoměr a teploměr, vyměnil jsem si přední tlumiče a spodní ramena.
když jsem to koupil, nechal jsem vyměnit rozvody, žhaviče, olej, filtry vč. naftovýho.
Jezdim a jsem spokojen.
Už mám připraveny 4 litry modrý metalízy. Půjde do laku.
dovoz bych řešil dneska ale opravdu.
Než jsem koupil to svoje, silně jsem o dovozu uvažoval, kdybych nenašel jeden inzerát a vůz s pěknou modrou metlou, combi, Jtd 103KW, 6qualt,17 litý kola a za 78.000,-
Auto je na pár místech odřený a oťukaný, nemá originál lak, ale jinak mu věřím. Díly lícujou, spodek byl krásně čisťounkej.Uvnitř bylo čisťounký , neochmataný. Podle mě s tím jezdila ve švícarsku nějaká slepice. auto samozřejmě servisní knihu NEMĚLO.
Závada byla na čidle tlaku klimatizace(automatická digi dvouzona)-nahrazeno poťákem, dále spínač v madle pro otevírání 5tých dveří a spínač v zámku pátých dveří(oboje za odpoledne opraveno),
potom jsem vyměnil přístrojovku za 1200,- protože přestal jít palivoměr a teploměr, vyměnil jsem si přední tlumiče a spodní ramena.
když jsem to koupil, nechal jsem vyměnit rozvody, žhaviče, olej, filtry vč. naftovýho.
Jezdim a jsem spokojen.
Už mám připraveny 4 litry modrý metalízy. Půjde do laku.
Fiat Stilo multiwagon 1.9 JTD 16V 103KW 6q
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
Ø 5,6 l
min.Ø 3,6Litrů
Škoda 100L rv.1976
ex-Škoda Octavia 1,6 SR 74KW Liftback rv.99
ex-opel corsa 1.3 i 3door rv.87
ex-Škoda 105 l rv.87
ex-škoda 120S rally-pokus o repliku
ex-2x škoda 100L modrá
FiatEcuscan+kabel
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je kára kterou mám já, přesně, i kilometry seděj když jsem to kupoval...Zajel bych jen do Fiata ověřit kilometry a jedém...
http://www.aaaauto.cz/cz/fiat-stilo/car ... 6&palivo=2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.aaaauto.cz/cz/fiat-stilo/car ... 6&palivo=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Fiat 500X 1.4 Turbo Multiair Lounge
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Fiat Croma 1.9 JTDm FL
Díky servisce můžeš,vše ověřit u Fiatu.Kolega kupoval z Áček Bravo II serviska nebyla dovoz Italie po prvním majiteli -ověřeno ve Fiatu km a vše ostatní kupodivu sedělo.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw