TIP - venkovní teploměr
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TIP - venkovní teploměr
Zdarec .Mam punto 2001 a chci si pořídit vnitřní a venkovní teploměr.
Potřebuji poradit jestli se neda dokoupit ve fiatu jako součast přistrojovky
nevim ani jestli vubec fiat daval do výbavy venkovní teploměr.
Nebo alespoň jestli jste někdo montoval nějaky sympaticky ať to není jak pěst na oko na palubovce. Díky moc. Fiatu zdar
Potřebuji poradit jestli se neda dokoupit ve fiatu jako součast přistrojovky
nevim ani jestli vubec fiat daval do výbavy venkovní teploměr.
Nebo alespoň jestli jste někdo montoval nějaky sympaticky ať to není jak pěst na oko na palubovce. Díky moc. Fiatu zdar
- Reklama
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
teploměr
Zdravím, taky bych chtěl do auta teploměr, ale aby to vypadalo trochu elegantně... Budu vděčnej za každou fotku nebo nápad..
Punto 55S, 97, 3 dv.
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
http://www.puntotuning.eu/fans/069-milsn/
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
Proc kupovat takovy klumpy? Stačí koupi¨t
2 rtutovy(bo lihovy) teplomery....jeden pověsíš na vnitrní zpětný zrcatko a druhej nna vnejsí zrcatko.. (doporucuju ho pripevnit ke karoserii lepíci paskou aby se nemrskal kdyz to budete štípat) a prileptze ho tak abyste ho vydeli v zrcatku páč je otrava stahovat v tyhle zime okenko ......ps.:seridte si vydech ventilace aby nefoukali na teplomer uvnitr a nezkreslovali skutecnou teplotu.....
2 rtutovy(bo lihovy) teplomery....jeden pověsíš na vnitrní zpětný zrcatko a druhej nna vnejsí zrcatko.. (doporucuju ho pripevnit ke karoserii lepíci paskou aby se nemrskal kdyz to budete štípat) a prileptze ho tak abyste ho vydeli v zrcatku páč je otrava stahovat v tyhle zime okenko ......ps.:seridte si vydech ventilace aby nefoukali na teplomer uvnitr a nezkreslovali skutecnou teplotu.....
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem taky resil teplomer ....kopil jsem si podsvicenej Tepl. asi za 300Kc a zabudoval jsem ho do krabicky na misto popelniku....je to posvarovany z plechu ,natmeleny,nastrikany...(drbacka celkem slusna )
No ..ale nakonec jsem to vyresi autoradiem ,ktery ma cidlo na mereni venk.teploty ... meri i napeti na bat. .....takze pohoda
No ..ale nakonec jsem to vyresi autoradiem ,ktery ma cidlo na mereni venk.teploty ... meri i napeti na bat. .....takze pohoda
Punto Sporting 1.2 16V MkII
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Za studentskych cias som pracoval v jednom obchode a mali sme tam viacej druhov takychto teplomerov (od cca 300 do 1000 SKK) a ani jeden nemal nejaku extra zivotnost... proste sa to casom pokazi bud celkom alebo odide cidlo... ja som mal kedysi v aute tiez jeden, meral aj teplotu, aj napatie na baterke, samozrejme ze prve odislo teplotne cidlo vonkejsie, potom vnutorne a td....
Teda neriesil by som nejake zabudovavanie... skoda prace, neskor sa pokazi a vela roboty je v cudu a v palubovke diera napriklad
Teda neriesil by som nejake zabudovavanie... skoda prace, neskor sa pokazi a vela roboty je v cudu a v palubovke diera napriklad
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
-
- Znalec
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Mno, tiez som dnes kupil teplomer Otazka tiez znie, kam dat vonkajsie cidlo? V navode sa pise, ze by mal byt za prednym naraznikom, nezda sa mi to moc idealne miesto. Uvazujem, ze cidlo natiahnem smerom dozadu, a pojde pod zadny naraznik do stredu, resp. niekde k osvetleniu znacky. V bokoch zadnej casti je priechodka uz od vyroby (sli mi tade kable tazneho, pokial tam bolo), tak pouzijem tie. Cize cez vikend pojde zas naraznik dolu
Punto MK2 1.2 8V ELX