Zdravím,
budu měnit zadní náboj i s ložiskem, jenže se mi stala taková nepříjemná věc, bylo mi zděleno že na stila se dělaly dva typy náboje... týká se to průměru kolečka od ABS, jedno mělo 71 a druhý 76mm... nevíte jaký bude pasovat na r.v. 2003??? dle toho co jsem dohledal, mělo by větší kolečko být až od roku 2004, ale radši se zeptám...
Díky předem za odpovědi
P.S.: vím že to můžu rozebrat a změřit, ale auto potřebuju k provozu každej den, a když to rozeberu nechci to dávat znova dohromady a za 2 dny do rozdělávat znova
Zadní náboj kola
Moderátor: peta.smolik
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Zadní náboj kola
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
- Reklama
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Re: Zadní náboj kola
Tak pro další použití, na r.v. 2003 (moje číslo karoserie 296606 ale prý to nemusí být vždy směrodatné) a níž pasuje ložisko SNR 158.56 nebo FAG 713690920... po marných pokusech na lisu zjištěno že ložisko nejde vylisovat tudíž se musí koupit celej náboj...
Tak snad to někomu v budoucnu ulehčí život
Tak snad to někomu v budoucnu ulehčí život
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí