Řadička
Moderátor: peta.smolik
Řadička
zdarec, mam takovy mensi problemek, mate nekdo zkusenosti ze sundavani hlavice z radici paky. potrebuju ji sundat dolu, ale nejak me to nechce pustit mrska jedna. dikec za rady a odpovedi.
CINQUECENTO 0.9 SX Soleil
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
odpoved
zdar taky nevim mam uplne stejnej problem nekde sem slysel ze je tam narazena na vicehran ale kdyz sem ji chtel sundat tak se maximalne hnula trochu do stran tak mam stejnou prosbu dik za vsechny rady
Mam fiat cinguecento 0.9 sx
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
Renault 21 2.2 gtx 79KW (107ps) trhac asfaltu , elektrony z renault clio baccara 1 185/60/14
-
- Znalec
Řadička
no, nad tim sem taky premyslel, ze bych ji dal pryc pomoci flexy, ale chci vedet jak je to tam pridelane, ale kdyz to proste nepujde tak stejne na tu flexu jednou dojde
Re: Řadička
No jelikož už jsem jí dval dolů a riskl jsem to tak vím. Jak je ta plastová tyč nahoru tak je zakončená jakoby takovou hruškou z plastu a na ní je potom takový jako gumový návlek na sportingu na něm ještě kůže. Já jelikož jsem tak chtěl stejně dát jinou hlavici i tu koženku tak jsem tu gumu nahoře rozřízl nožem podél na dvě půlky aby se to případně dalo slepit nebo tak něco a už jsem tam viděl tu plastvou bambuli tak jsem to hned pod ní říznul pilkou na železo a oak jsem si udělal na soustruhu hlavici a dal jí tam. Koupená tam asi žádná nepůjde protože nemají tak velkou díru dole. Si změřte jak je tlustá ta trubka a i tak potřebujete velkou díru zespodu do té hlavice. Tak doufam že to každý pochopil a za nesrozumitelnost se omlouvám a případné dotazy zodppovím.
Řadička
JJ, tak to plně chápu. dokonce sem si měřil i tu tyč a má 14mm, což znamená že tam dostanu i kupovanou, ale musim si dávat pozor na tu díru, aby byla dost velká. Na netu se taky prodávají s tak velkou dírou. jinak díky moc za radu
Řadička
tak, už sem se naštval, neměml sem trpělivost si s tím hrát, tak sem ji nakonec uřezal. koupil jsem si univerzální hlavici a úplně v poho sem ji tam dostal. vypadá to mnohem líp!!!
- koubin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ja se na to totalne vys*al vzal sem flexu a riznul to pod tou plastovou kouli . . . stejne sem to chtel kratsi a radi se s tim mnohem lip
snoopyna => cernobile cinque 0,9 ...
totalne prekopavam ...
mam nejake ND icq 287897599 ...
totalne prekopavam ...
-
- Znalec
- koubin
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ey upe v poho ale je to o zvyku . . .
kdyz sem auto kupoval tak ta tycka byl cela ohla tak sem ji nariznul srovnal a zavaril mno a kdyz uz sem byl u tech uprav tak sem ji i zkratil
kdyz sem auto kupoval tak ta tycka byl cela ohla tak sem ji nariznul srovnal a zavaril mno a kdyz uz sem byl u tech uprav tak sem ji i zkratil
snoopyna => cernobile cinque 0,9 ...
totalne prekopavam ...
totalne prekopavam ...