Stilo JTD 85KW chcípa za jízdy !!

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
dohanyos.Stilo
Začátečník

Stilo JTD 85KW chcípa za jízdy !!

Příspěvek od dohanyos.Stilo »

Ahoj kluci, omlouvám se ,že Vás tu zatěžuji určitě hloupou otazkou, ale potřeboval bych poradit mam Stilo JTD 115 dynamic 2003 ( 180 000km) , jsem druhy majitel a stavá se nám často, že jedem a za jízdy se rozsvítí kontrolka , která je životního prostředí ( oranžová, závada , chyba motoru ) s tím že to zapípá a chcípne. již po chcípnutí se vypne zapne zapalování a hned to opět nastartuje, ale behem 15km to třeba 5x chcípne. PROSIM O RADU NEVIM, co tomu muže být, a doufám že i poradite .. bud sem nebo na email dohanyos@seznam.cz nebo treba na mobil 776283818 , vážně děkuji .
Reklama

dohanyos.Stilo
Začátečník

Re: Stilo JTD 85KW chcípa za jízdy !!

Příspěvek od dohanyos.Stilo »

Zadna informace, ani rada? :-(
PRiPaDoVaK
Fiaťák

Příspěvek od PRiPaDoVaK »

A co diagnostika??? ukázala něco???... Jediný co mě napadá tak může být třeba nějakej problém s podtlakovým ventilem do turba, bude blbnout a házet kraviny... Myslím tím že prostě tam může cpát tak velkej tlak že už to vyhodnotí jako kritickej pro přežití agregátu... ale jak říkám, je to jenom moje taková domněnka... nejlepší bude zjistit co ti vyhodí diagnostika :wink: ... jinak přeju rychlé vyřešení problému :wink:
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Mohl by to být i snímač vačkového hřídele,ale stejně to bude chtít píchnout na počitadlo.
Něco tady http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... chc%EDp%E1" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
proch
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od proch »

Odkud seš? Jestli někde na Praze východ tak ti to napíchnu na FES když bys přijel někam k Brandýsu n/L a projedem to...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...

Příspěvek od chilly »

Taky bych to viděl jako snímač vačkové hřídele,ale je to jen myšlenka,diagnostika ukaže víc :) Mě to dělalo něco podobného,ale jen na volnoběh a byl to tento snímač, cca 800kč
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
rudas.mp
Začátečník

Příspěvek od rudas.mp »

Nebo taky snimac klikove hridele ten to dela casteji a je to dost casta zavada
chilly
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od chilly »

omlouvam se, měl jsem na mysli klikové hřídele....děkuji
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Jo taky jsem to napsal blbě ,čidlo vačkového hřídele má vliv na startování (nejde nastartovat)
čidlo klikového hřídele (drží otáčky),při přerušovaném spojení vypne motor.Alespoň takto mě to bylo vysvětleno.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Odpovědět

Zpět na „Stilo“