tlachaní
Moderátor: peta.smolik
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: demontaž turbokompresoru
Ten Renault by měl mazat kolem 190/kmh...ale ta 1.4 16v se dělala jen 70 kW
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
- Fiaťák
Re: turbo
Ale tak snad se nebudem hádat, hlavně že jezdí ... Já bych to asi shrnul tím že když naftu tak italskou, protože ať má kolik koní chce, stejně jim nechybí jižanskej temperament , a TDI jde smutně dom ...
Chilly: a jak jsi na tom s tou výměnou?? Už hotovo?!
Chilly: a jak jsi na tom s tou výměnou?? Už hotovo?!
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já se nehádám, jen píšu, že když chceš jet rychle, musíš mít výkon, když ti chybí, prostě rychle nejedeš a jen si to myslíš. Jak jsem psal nahoře, je to jen fyzika a pár vzorců, když to správně dosadíš, zjistíš, že tady něco nehraje, kávesnice snese hodně 230 km/h nebo 249 km/h... až do toho narvete coolery, turba, sání a hodíte sem nějaké ty grafy tak to bude jiná píseň...víc k tomu nemám co dodat, ale hlavně že to jede a nesere se...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
Já se taky nechci hádat, to vůbec ne... Jsem na vysoký škole, a mám předmět zabývající se celkovou problematikou automobilového průmyslu (do čehož aerodynamický odpor spadá) takže mi nemusíš říkat co a jak se počítá, vím to moc dobře a též jsem si to počítal ... proto jsem taky psal že chci zjistit jak je to možný i s pohledu těch převodů když co vím všechny 85kW JTD měly stejný pětikvalty ... Já už vím že mě to víc nepojede protože už prostě nemá kam točit... Snad jen jestli neměli soudruzi po nějaký větší kalbě a neposkládaly ten den jinak převodovku (u italů bych se tomu ani moc nedivil)
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
chilly, hoď sem nějaké to videjko jak to hustokrutě kalíš 249 ať můžu zahodit tu kalkulačku a jít se potupně vyplakat do kouta, že mě to jede pomalejc...
Jinak mě končí tacho na 255...
Jinak mě končí tacho na 255...
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem znalec, ale štve mě spíš to, že nechápeš ty souvislosti mezi rychlostí a výkonem, snažím se ti to jen trochu seriózně vysvětlit...Ty mě pak napíšeš, že mě sere, že mě to nejede...Mě už táhně na pětačtyřicet a nemám potřebu s tebou závodit nebo se na tebe vytahovat, píšu ti jen fakta a jak to přibližně je. Když napíšeš, že to máš upravený, (turbo, sání, chlazení, svody, blabla...) tak neřeknu ani popel, ale když píšeš, že to máš v sérii, akorát jiný vstřiky a soft, 109 kW, tak ti to nemůžu věřit. Na 250 km/h se sotva doškrábe Stilo Abarth 2.4 20v a to tam měl klučina úpravy svodů, čip a výkon skoro 200 HP...(stačí mrknout na Youtube) Jinak já to nedrandím, jsem ten jak se jim říka "ecorallydriver". Auto mě musí vozit do práce, je v cajku a chci si ho nějakej ten pátek udržet. Dodělával jsem si akorát tempomat, folie a nějakou muziku. Občas vyzkouším nějakej ten soft, když se něco sežene. Na rychlost a blbnutí mám litrovou Ducati...
http://www.youtube.com/watch?v=2CBvBSvm0n0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=2CBvBSvm0n0" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
- PRiPaDoVaK
- Fiaťák
Inu já kalkulačku k životu nepotřebuju, na vysoký je máme stejně zakázaný takže počítám z hlavy , neříkám že ti nevěřím, jenom mi prostě leží v hlavě jakto že máš delší kvalty když máš stejnej motor ...
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: nesmyslné téma!!!!
chilly: Ano téma se stalo nesmyslným v okamžiku, kdy si upravil a vymazal svůj příspěvek, ve kterém ses nám snažil namluvit že tvoje Stilo jede 249 km/h (podle GPS) s výkonem 110 kW (možná...graf z dynomometru nemáš) Proto jsem se do toho zapojil. Ten Abarth z Youtube co tady dával kolega se na 249 nedostal ani tachometrově!!!Zřejmě sis opravdu uvědomil, že tady nejsme až zas tak velký troubové a proto došlo ke smazání...
Pracuji ve vývojovém středisku Ingersoll v Hostivicích a testujeme prototypy chladících systémů a klimatizací do autobusů, vlaků a trailerů. Výpočty výkonů kompresorů, chladících výkonů jednotek, točivých momentů jsou pro mě denní chleba, pracujeme s čísly a výpočty, takže prozatím si svoji kalkulačku ponechám. Díky že si to konečně pochopil, vážím si toho...
Pracuji ve vývojovém středisku Ingersoll v Hostivicích a testujeme prototypy chladících systémů a klimatizací do autobusů, vlaků a trailerů. Výpočty výkonů kompresorů, chladících výkonů jednotek, točivých momentů jsou pro mě denní chleba, pracujeme s čísly a výpočty, takže prozatím si svoji kalkulačku ponechám. Díky že si to konečně pochopil, vážím si toho...
Naposledy upravil(a) chilly dne 24 úno 2013, 13:52, celkem upraveno 1 x.
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: nesmyslné téma!!!!
Kdyby sis stál za tím, co jsi napsal ty hrdino, nebudeš tady trapně mazat svoje příspěvky, které nemají reálný základ, nebo přejmenovávat vlákno... Jsi obyčejný lhář a vejtaha který přestřelil, ztrapnil se a teď neví, jak z toho ven. Když napíšeš nějaký blábol na veřejné fórum, musíš počítat s tím, že se někdo najde, kdo tě vyvede z omylu. Chceš dělat tuning a máš mezery v základních pojmech a vztazích...Teď si jezdi třeba nadzukově, ale prosím tě, občas se zamysli, co sem napíšeš zase za moudro, protože jestli se to bude dát spočítat, máš mě zase tady...
Tak pane Schumacher, sportu zdar, to kulatý před tebou je volant a hlavně vždycky kolama dolu...
Tak pane Schumacher, sportu zdar, to kulatý před tebou je volant a hlavně vždycky kolama dolu...
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: proch
chilly: Buď chlap, ty babo...každej někdy přestřelí...(249 km/h ověřeno GPS)