kolik najedete kilometru na plnou nádrz u jtd 85kw
Moderátor: peta.smolik
Re: kolik najedete kilometru na plnou nádrz u jtd 85kw
jak proměřuje u načipovaných? Já mám čip 3roky a naprosto nic neproměřuje. Vše naprosto přesně,možná s minimalní odchylkou.......max 2 deci a ne litry co je to za kravovinu
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
- Reklama
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš být ani "ekorallydriver" stačí že už máš na kontě nějaký ten trestný bod a konečně ti něco začaly říkat pravidla silničního provozu...kejml píše:Zdravím všechny ekorallydrivery
Spotřeby, které uvádíte, máte dle PP, nebo dle dotankování?
PP zejména u očipovaných aut proměřuje až o několik litrů na 100 km. Je to jeden z projevů zvýšení tlaku paliva.
Taky mě proměřuje PP asi 2-3 decky. Pokud po chipu PP začne proměřovatna "litry", znamená to, že se v palivové mapě sáhlo tam kam se nemělo...Taky jsem pár takových softů testoval...A jinak u CV115 je přímo v papírech napsáno, že mimo město spotřeba 4,3 Když mám průměr okolo 4,6 až 4,8 tak mě to příjde zcela normální, prostě lehká noha...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...
proch píše:Nemusíš být ani "ekorallydriver" stačí že už máš na kontě nějaký ten trestný bod a konečně ti něco začaly říkat pravidla silničního provozu...
Hups, tím bych se mohl začít řídit než ty body budou přibývat
Stilo MW 1.9 JTD 115... 18", H&R -40mm... EGR-off, výfuk-off, váha-off, Garrett GT1749VA, Chip by BitPower => non-stop italian orgasm Aneb nejuhulenější stilo v širém okolí