DISKUZE - hlucny diesel
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
Re: hlucny diesel
motor 1.7 TD 46kwlo píše:mam pocit ze interier je spotne odhlucneny jake mate zkusenosti?
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem si ze zacatku myslel ze jsem narazil na jeden z tech motoru co se nepovedl .neni to zadny zazrak je slabi a spotreba take nic moc navic ted musim tankovat u pumpy za draho...Mako píše:mal jsem golf II 1,6TD a byl asi stejne hlucny, proste kdyz jsem punto kupoval tak jsem s tim hlukem byl uz smireny.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
jo presne takKaufik píše:myslíš ten motor co vyrábí v pátek odpoledne nebo v pondělí ráno??poitromasoni píše: ja jsem si ze zacatku myslel ze jsem narazil na jeden z tech motoru co se nepovedl .neni to zadny zazrak je slabi a spotreba take nic moc navic ted musim tankovat u pumpy za draho...
mam 1,7TD 52KW a papirove to ma byt srovnatelne s tim golfem a taky bych rekl ze je. Dokonce se mi tenhle libi vic. Hlavne protoze mi nezere vubec olej. Spotreba kolem 6l, ale moc ho nesetrim, kdyz jsem zkousel jezdit na spotrebu tak bral i 5,5 a to jezdim hlavne do prace a to je 8km a to se motor sotva zahreje.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
olej mi taky moc nezere a spotrebu mam kolem6l ale i 7.5 kdyz jedu "rychleji"mel jsem uno 1.0 i to byl stroj spotreba kolem5l a maximalne v zime 7l a to bylo hnusne .a tezko ti uverim ze ti vezme ted v zime na8kmtrase jen 6l!Mako píše:mam 1,7TD 52KW a papirove to ma byt srovnatelne s tim golfem a taky bych rekl ze je. Dokonce se mi tenhle libi vic. Hlavne protoze mi nezere vubec olej. Spotreba kolem 6l, ale moc ho nesetrim, kdyz jsem zkousel jezdit na spotrebu tak bral i 5,5 a to jezdim hlavne do prace a to je 8km a to se motor sotva zahreje.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem se o zime nebavil, zima jeste neni. Ted jsem meril spotrebu a vysla mi na 68l nafty na 6,4l, takze az bude mrznout tak to mozna vyleze na tech 7. A to ze se naftak nevyplati kdyz nemas levnejsi naftu nebo nenajedes rocne min 15tis. se snad tvrdi uz hooodne dlouho a ja rocne ujedu cca 13tis. a naftu mam tak 3/4 za 15Kč...
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: