MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) PuntoRipper
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- PuntoRipper
- Fiaťák
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) PuntoRipper
Mě se zase víc líbí 5ti dvířko , tohle je navíc docela napraktický, navíc když nejde sklápět spolujezdcova sedačka . A ty mega dveře když se otevřou tak se každej diví že jdou skoro do pravýho úhlu
Tak ono nevypadá nejhůř, ale chtělo by hodně investic
Gumy jsou dobrý, doporučuji . Mají určitě i menší odpor, takže to líp jede a zatáčí
Tak ono nevypadá nejhůř, ale chtělo by hodně investic
Gumy jsou dobrý, doporučuji . Mají určitě i menší odpor, takže to líp jede a zatáčí
EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
Nyní: Grande Punto 1.4 tjet
- Reklama
kdybys chtěl oranžový blinkry, jedny mám raději zůstanu u svých gum, notabene dyž sem pořídil hliníky
######
.ScOrE.
.ScOrE.
To jsi mě s nima docela překvapil, já čekal s takovýma skoro "galuskama" že pořád hvízdaj když to někde řízneš ostřejc, nebo v zatáčkách to nebude chtít moc držet.
- PuntoRipper
- Fiaťák
ScR: Díky, ale jsem docela spokojen s bílýma(blikaj) , levej je dokonce novej za 150kč
MyšákSX: Taky jsem čekal trochu hvízdání, ale držej a ani nehvízdaj(jen když hrabu). Já s tim zatáčky moc neřežu, protože ty sedačky moc dobře nedržej . Jenom to vypadá trochu divně, jak rezervy
MyšákSX: Taky jsem čekal trochu hvízdání, ale držej a ani nehvízdaj(jen když hrabu). Já s tim zatáčky moc neřežu, protože ty sedačky moc dobře nedržej . Jenom to vypadá trochu divně, jak rezervy
EX: 1x Punto mk1 1.1, 1x Punto mk2 16v, 5x Punto mk2 8v, Grande Punto 1.4 8v, Grande Punto 1.3 JTD
už to vidim, na jedný fotce máš jeden blinkr po smrti a na poslední už je vyměněnej
######
.ScOrE.
.ScOrE.
No s těma rezervama máš pravdu ale jinak tedy docela příjemné překvapení ohledně jízdních vlastností
- PuntoRipper
- Fiaťák
Dnes jsem učinil zajímavé zjištění . Koupil jsem plechovku pita v lídlu abych měl materíál na opravu vlnovce..to pito bylo samozřejmě nepoživatelné, tak jsem ho nalil do odstřikovačů a hle! Ono to stírá lépe než kapalina z lídlu a nedělá to vůbec čmouhy . Příště zkusím colu, prý je to dobrý čistič oken
Tak s tím pitem to je hustý hlavně všude cítíš vůni z vody do ostřikovačů a tady Pivo!
S tou kolou to zkus a pak dej vědět jestli funguješ jako pojízdnej Úl nebo ne
S tou kolou to zkus a pak dej vědět jestli funguješ jako pojízdnej Úl nebo ne
až ti to sežere těsnění kolem okna a ono ti za jízdy skočí do xichtu, nezapomeň to fotit
######
.ScOrE.
.ScOrE.
- PuntoRipper
- Fiaťák
Však kolu nebudu zkoušet v létě, to by byla sebevražda .
Vyfotim vše nebojte . Všiml jsme si že na mě lidi divně koukaj když jedu(ne jen kvůli výfuku) , a ono to bylo tim, že mě visel celou cestu blinkr na drátu ... se občas stává když někdo vyhodí ten držící drátek protože myslí že tam být nemusí
Vyfotim vše nebojte . Všiml jsme si že na mě lidi divně koukaj když jedu(ne jen kvůli výfuku) , a ono to bylo tim, že mě visel celou cestu blinkr na drátu ... se občas stává když někdo vyhodí ten držící drátek protože myslí že tam být nemusí
- PuntoRipper
- Fiaťák
Dneska docela dobrý zážitky s Puntem . Byl jsem driftovat všude možně, srážet velký kupy sněhu atd...pak mě napadlo že se s kámošem pojedeme projet nějak kde je víc sněhu . Tak jsme jeli kousek za hrancie s Polskem po lesní cestě, že se někde pak otočíme...jenže to v jedné zatáčce trošku ujelo a propadl se led s bahnem pod nim .
Po všemožných snahách o vyproštění svépomocí jsem byl nucen zavolat kamaráda s Golfem 4x4 a ten nás vytáhnul..ale nebýt jeho tak tam asi zemřeme a sežere nás zvěř .
A zničil jsem druhou přední poklici
Z toho plyne ponaučení: Nejezděte tam, kde jiní nejezdí
Po všemožných snahách o vyproštění svépomocí jsem byl nucen zavolat kamaráda s Golfem 4x4 a ten nás vytáhnul..ale nebýt jeho tak tam asi zemřeme a sežere nás zvěř .
A zničil jsem druhou přední poklici
Z toho plyne ponaučení: Nejezděte tam, kde jiní nejezdí
- Přílohy
-
- DSC_0705.jpg (81.43 KiB) Zobrazeno 6125 x
Sakra chlape ty bys potřeboval tank
jiní tam možná jezděj, ale ne s puntama
######
.ScOrE.
.ScOrE.
celkem chudak punto tohle pěknej osud nepotkal .. na jaře se tedy nechystaj žadne opravy/úpravy jen udržení pojizdnosti do konce tk ?
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
- PuntoRipper
- Fiaťák
Tank by byl dobrej!
Po tý cestě fakt nikdo nejezdí, nejsou tam vůbec koleje, jen asi 25cm sněhu
To auto se nepoškodilo...je to jen sníh . Ještě nejsem rozhodnut jestli se bude zachraňovat..každopádně jediný důvod proč s ním jezdím je spotřeba a to že se o něj nemusim bát . O tom co s autem bude rozhodne spíše můj otec, protože on ho kupoval(prý na doježdění). Zmínil se o tom že ho možná zachrání, ale nepříde mi to rozumné, protože je to téměř vrak absolutně bez výbavy..a punto není nic vzácnýho, není důvod investovat zbytečně do oprav, když by se cena mohla vyšplhat třeba na kupní cenu auta + to bude pořád jen pobouchaný slabý punto se socka výbavou(kdyby aspoň centrál a servo..). Nemam nic proti puntům, jsou to super auta! . Uvidíme jak to dopadne, kámoš říkal že by zařídil i technicku v tomhle stavu , ale ty brzdy jsou už i trochu nebezpečný..
Po tý cestě fakt nikdo nejezdí, nejsou tam vůbec koleje, jen asi 25cm sněhu
To auto se nepoškodilo...je to jen sníh . Ještě nejsem rozhodnut jestli se bude zachraňovat..každopádně jediný důvod proč s ním jezdím je spotřeba a to že se o něj nemusim bát . O tom co s autem bude rozhodne spíše můj otec, protože on ho kupoval(prý na doježdění). Zmínil se o tom že ho možná zachrání, ale nepříde mi to rozumné, protože je to téměř vrak absolutně bez výbavy..a punto není nic vzácnýho, není důvod investovat zbytečně do oprav, když by se cena mohla vyšplhat třeba na kupní cenu auta + to bude pořád jen pobouchaný slabý punto se socka výbavou(kdyby aspoň centrál a servo..). Nemam nic proti puntům, jsou to super auta! . Uvidíme jak to dopadne, kámoš říkal že by zařídil i technicku v tomhle stavu , ale ty brzdy jsou už i trochu nebezpečný..