Kurna,dneska už mě stilák fakt nasral.Další opruzná hláška, žhavení chyba.Koukal sem že u mého 8ventilu je to asi fakt na nejpovedenější místě co sem kdy viděl.No nic, zkoušel to někdo vyměnit spodem abych nemusel vyndávat EGR+nějakou černou bandasku kam teče nafta z filtru.Ještě otázka na svíčky. FEBI-BILSTEIN-200kč/kus
NGK-360kč/kus
BERU-400kč/kus
Nevím co mám koupit-poradte.
Prehed fault-nebo tak něco
Moderátor: peta.smolik
Prehed fault-nebo tak něco
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km
- Reklama
Re: Prehed fault-nebo tak něco
Návod je na Stilo.org včetně fotografií.
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
Takže včera poroběhla výměna všech 4ks žhavičů, ale otravná hláška je tam stále.Na diag. vymazání chyb a již je bez chyb, ale pri každém testu /startu/napíše znovu prevít fault a po chvilce zhasne.Myslím že si to mrška od Bosche nějak pamatuje.Nemáte někdo podobnou zkušenost jak se toho zbavit.Jinak sem tam měl všeho všudy 2 chyby.P0308-Řízení doby žhavení /ta byla trvalá/a P0235-Snímač plnícího tlaku/ta byla náhodná/, MAP senzor vyčištěm, takže by mohl být od žlutáka ENGINE Fault pokoj, ale to žhaveníííííííí.
Máš rozbité relé/časovač žhavení.datelos píše:P0308-Řízení doby žhavení /ta byla trvalá/
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
No možný je všechno, ale jen tak si nekoupím relé za 2klacky abych pak zjistil že to bude jen nějaká kravina v řj.Takže když sou v háji žhaviče tak to píše nějakou jinou chybu, když mám teda podle tebe rozbité relé.
takže sem koupil relé žhavení za 2200kč a je to stále s chybou, takže asi budu muset k oborníkům do Fiatu.
Taky jsem měnil žhavičky. Ten přistup tam je fakt "skvelej" Chyba mi okamžitě po vyměně zhasla! Myslim si že budeš mit někde ještě chybu že ti třeba jeden valec nežhavi protože maš někde přerušene vedeni. Jelikož je ten přístup k nim fakt špatný tak už je na tobě jestli budeš mit trpelovost to poodpojovat a proměřit Mužeš ušetřit za servis
Fiat Stilo 1.9JTD 85kw ex
Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 125kw ex
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Audi A6 Avant 2.7TDI 132kw
Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 125kw ex
Abarth Grande Punto
Fiat Doblo 1.3JTD 62kw
Audi A6 Avant 2.7TDI 132kw
Tak tak, až budu mít trochu času tak změrím cestu od relé žhavení na jednotlivé žhaviče, čož představuje poslední možnost problému na cestě.Určitě jak píšeš jeden válec je mimo hru a mě to způsobuje ranní pupínky, hlavně když hlásí -18.Ty dutinky nebo jak to správně nazvat není problém sehnat, jen nevým jak to je s nástrčnou fajfkou na žhavič.Pokud seženu tu fajfku tak si vyrobím drát opatřený konci jako origoš a ten vadný vyměním.Mám dokonce i vytahovač těch dutinek z konektoru.Takže je jen třeba najít ten čas.Akorát mě dost vadí že mě to stálo už 4klacky a problém furt přetrvává.Chtěl bych vzkázat všem radílkům, že myslet znamená hovno vědět.ondrasdnb píše:Taky jsem měnil žhavičky. Ten přistup tam je fakt "skvelej" Chyba mi okamžitě po vyměně zhasla! Myslim si že budeš mit někde ještě chybu že ti třeba jeden valec nežhavi protože maš někde přerušene vedeni. Jelikož je ten přístup k nim fakt špatný tak už je na tobě jestli budeš mit trpelovost to poodpojovat a proměřit Mužeš ušetřit za servis
- proch
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Myslet znamená hovno vědět? Tak si to dej do servisu a nepruď tady...
Stilo JTD 85kW, 2005,115@?, Cruise control, XcarLink mp3, dual clima, LLumar black, parking assist, EGR off, cat off...