DISKUZE - hlucny diesel

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

lo

DISKUZE - hlucny diesel

Příspěvek od lo »

mam pocit ze interier je spotne odhlucneny jake mate zkusenosti?
Reklama

Návštěvník

Re: hlucny diesel

Příspěvek od Návštěvník »

lo píše:mam pocit ze interier je spotne odhlucneny jake mate zkusenosti?
motor 1.7 TD 46kw
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od poitromasoni »

Kaufik píše:Takřka nulové. bouze deka v motorové šásti. jinak pdoběhy, palubní deska je neodhlučněná, je to zdůvodů výrobních nákladů.

Je to takový mini-automobil.
takze s tim nic nenadelam.................?zajimave ze to nikomu nevadi nikdo si nestezuje...............
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

mal jsem golf II 1,6TD a byl asi stejne hlucny, proste kdyz jsem punto kupoval tak jsem s tim hlukem byl uz smireny.
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Mako píše:mal jsem golf II 1,6TD a byl asi stejne hlucny, proste kdyz jsem punto kupoval tak jsem s tim hlukem byl uz smireny.
ja jsem si ze zacatku myslel ze jsem narazil na jeden z tech motoru co se nepovedl .neni to zadny zazrak je slabi a spotreba take nic moc navic ted musim tankovat u pumpy za draho...
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Kaufik píše:
poitromasoni píše: ja jsem si ze zacatku myslel ze jsem narazil na jeden z tech motoru co se nepovedl .neni to zadny zazrak je slabi a spotreba take nic moc navic ted musim tankovat u pumpy za draho...
myslíš ten motor co vyrábí v pátek odpoledne nebo v pondělí ráno?? :lol:
jo presne tak
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

mam 1,7TD 52KW a papirove to ma byt srovnatelne s tim golfem a taky bych rekl ze je. Dokonce se mi tenhle libi vic. Hlavne protoze mi nezere vubec olej. Spotreba kolem 6l, ale moc ho nesetrim, kdyz jsem zkousel jezdit na spotrebu tak bral i 5,5 a to jezdim hlavne do prace a to je 8km a to se motor sotva zahreje.
Solda
Začátečník

Příspěvek od Solda »

jo jo je hlučnej a dost jenže je pravda že to je kvuly ceně.Táta ma 406 hdi a je to znát.Když vemu za klíček u něj není motor ani slyšet ani cítit,to u punta jde citit mírné zachvění.
Solda
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Mako píše:mam 1,7TD 52KW a papirove to ma byt srovnatelne s tim golfem a taky bych rekl ze je. Dokonce se mi tenhle libi vic. Hlavne protoze mi nezere vubec olej. Spotreba kolem 6l, ale moc ho nesetrim, kdyz jsem zkousel jezdit na spotrebu tak bral i 5,5 a to jezdim hlavne do prace a to je 8km a to se motor sotva zahreje.
olej mi taky moc nezere a spotrebu mam kolem6l ale i 7.5 kdyz jedu "rychleji"mel jsem uno 1.0 i to byl stroj spotreba kolem5l a maximalne v zime 7l a to bylo hnusne .a tezko ti uverim ze ti vezme ted v zime na8kmtrase jen 6l!
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

proste pokud nemas naftu za 20kc tak se diesel nevyplati,kdyz benzin ma stejnou spotrebu dobre startuje neni tak narocny co se tyce servisu nizsi pojistka mam sve auticko rad mam ho za dobrou cenu ale koupit ho za 85000 tak se ted biju do hlavy :roll: :D
Martin

Příspěvek od Martin »

Já osobně motor skoro neslyšm, spíš je hluk od pneumatik a svistot větru :)))
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

Ja jsem se o zime nebavil, zima jeste neni. Ted jsem meril spotrebu a vysla mi na 68l nafty na 6,4l, takze az bude mrznout tak to mozna vyleze na tech 7. A to ze se naftak nevyplati kdyz nemas levnejsi naftu nebo nenajedes rocne min 15tis. se snad tvrdi uz hooodne dlouho a ja rocne ujedu cca 13tis. a naftu mam tak 3/4 za 15Kč...
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Martin píše:Já osobně motor skoro neslyšm, spíš je hluk od pneumatik a svistot větru :)))
a mas jaky motor?to me zajima ze by povedeny kus?
Mako
Fiaťák

Příspěvek od Mako »

Ja muzu rict ze kdyz jsem mel obute letni 175/60 brilant (barum) tak ty byly hlucnejsi nez zahraty motor! :) ale ted na zimnich slysim zas motor :)
poitromasoni
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

nuze ten hluk zpusobovat treba spatny katalizator?mozna mam v tlumicich v hajzlu vnitrni plaste..asi si koupim slochatka potreboval bych to porovnat....
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“