volna radiaca paka

Vše o motoru a převodovém ústrojí, poruchy, úpravy, rady a typy, topení a chazení

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
2kolo
Začátečník

volna radiaca paka

Příspěvek od 2kolo »

Dobry den,

stala sa mi nasledujuca vec. Radiacu paku som mal na 5-ke, isiel som po obchvate a ked som chcel podradit, zistil som ze radiaca paka je uplne volna, so zaradenym 5 stupnom. tak som rychle auto odstavil. Zhodou okolnosti hned vedla servisu. Ked som dosiel na druhy den k autu, isla zaradit 1,3, tak som sa doteperil k servisakovi. sice na to cumel ako puk, a opravil to len provizorne. Mal som vyskocene tiahlo radenia a dal to naspat ale nejak provizorne, upevnil to nejakou umelohmotnym poistnym kruzkom.

Otazka znie. ako ste riesili vypadnute tiahlo radenia. co ho tam drzalo, kedze neviem co tam bolo ( ci nejaka/y poistny kruzok alebo sekerka? ). Vie niekto poradit ako to dat do povodneho stavu alebo aspon poradit?

auto: fiat punto ( 176 ) 55, motor 1.1, 40kW.

Dakujem
Přílohy
1.jpg
1.jpg (118.29 KiB) Zobrazeno 2539 x
Reklama

2kolo
Začátečník

Re: volna radiaca paka

Příspěvek od 2kolo »

vyriesene.

tak som nakoniec auto nechal v servise FIAT AUTO VALUŠEK ITALY s.r.o., Lamačská cesta 109/A.

- Opravene.cena 18eur.
- vymena originalneho dielu: sekerka.

tymto chcem velmi pekne podakovat danemu servisu a ich serioznemu pristupu aj ked sa jednalo o banalitu a pritom auto bolo nepojazdne.

Dakujem
Odpovědět

Zpět na „Punto - motor“