MOJE PUNTO 1 Cabrio - Ukažte ta svoje;) SskokK
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 Cabrio - Ukažte ta svoje;) SskokK
Tak konecne som si nasiel chvilku casu zalozit temu o mojom Puntovi
Tak moj fiatik je Punto Cabrio rocnik '98, s motorom 1.2 16V.
Pribeh nasej romanci zacal tym ze som predal svojho scootra 50ku a 24.4.2009 (presne na moje meniny ) som si siel do Nitry pre Puntasa. Vtedy mal nabehanych 105 500km a dovezeny bol z Talianska.
Takze postupne som ho zacal robit : Nova spojka bola zaklad, potom vodna pumpa, remene, rozvody, sviecky, kable k svieckam,...casom som prisiel o jedno predne svetlo nasledkom toho ze som s nim chcel rozbit kamen odletiaci od nakladneho auta , nakonieco som potom po roku kupil aj zimne pneu, lebo auto sa stalo nepostradatelnou castou mojho zivota ...no potom raz cez zimu sa mi stala nehoda tym ze som si pri mojej sikovnosti pretrhol zadnu okennu foliu...vo fiate mi povedal ze 500eur za nou, preto som si objedal z netu za 500czk foliu na BMW 3 a sam som si ju doma vymenil a jediny rozdiel je ze okolo okna je priesvitny silikon, a aspon neni uz zadne okno zlte
...akuratdnes som musel dat kamosovi do servisu vymenit tesnenie pod vekom ventilov takze auticko je ako nove
Dnes uz mame spolu najazdenych 131 000km Je to velmi spolahlive a prekvapivo zive auticko, ktore natrhlo vyfuk uz nejednomu frajerovi co sa chcel pretekat spolu sme boli aj v Bibione (Taliansko), to je asi 760km vzdialene, a auticko si islo bez problemov s krasnou spotrebou .
(Casom som zistil, ze moje punto je vestec mam v SPZ cislo 169, co je datum narodenia mojej frajerky (16. septembra), ktoru som si nasiel az rok potom ako som si ho kupil ..
Tak moj fiatik je Punto Cabrio rocnik '98, s motorom 1.2 16V.
Pribeh nasej romanci zacal tym ze som predal svojho scootra 50ku a 24.4.2009 (presne na moje meniny ) som si siel do Nitry pre Puntasa. Vtedy mal nabehanych 105 500km a dovezeny bol z Talianska.
Takze postupne som ho zacal robit : Nova spojka bola zaklad, potom vodna pumpa, remene, rozvody, sviecky, kable k svieckam,...casom som prisiel o jedno predne svetlo nasledkom toho ze som s nim chcel rozbit kamen odletiaci od nakladneho auta , nakonieco som potom po roku kupil aj zimne pneu, lebo auto sa stalo nepostradatelnou castou mojho zivota ...no potom raz cez zimu sa mi stala nehoda tym ze som si pri mojej sikovnosti pretrhol zadnu okennu foliu...vo fiate mi povedal ze 500eur za nou, preto som si objedal z netu za 500czk foliu na BMW 3 a sam som si ju doma vymenil a jediny rozdiel je ze okolo okna je priesvitny silikon, a aspon neni uz zadne okno zlte
...akuratdnes som musel dat kamosovi do servisu vymenit tesnenie pod vekom ventilov takze auticko je ako nove
Dnes uz mame spolu najazdenych 131 000km Je to velmi spolahlive a prekvapivo zive auticko, ktore natrhlo vyfuk uz nejednomu frajerovi co sa chcel pretekat spolu sme boli aj v Bibione (Taliansko), to je asi 760km vzdialene, a auticko si islo bez problemov s krasnou spotrebou .
(Casom som zistil, ze moje punto je vestec mam v SPZ cislo 169, co je datum narodenia mojej frajerky (16. septembra), ktoru som si nasiel az rok potom ako som si ho kupil ..
"NOW" Citroen Xsara Picasso 1.8 16V :)
"EX" Fiat Punto Mk2a 1.2 16V :(
"EX" Fiat Punto Cabrio 1.2 16V :(
- Reklama
Re: MOJE PUNTO Cabrio - SskokK
"Podľa niekoho je najrýchlejšia na svete myšlienka, podľa iného zase svetlo. Ja však mám Punto a vravím, že sa mýlia. "
Skvělá myšlenka . Pěkné autíčko, máš s ním nějaké plány,úpravy a tak?
Skvělá myšlenka . Pěkné autíčko, máš s ním nějaké plány,úpravy a tak?
Fiat Punto 55S, 1.1 40kw, r.v.96
Your car is your story! So don´t let someone else write book!
Your car is your story! So don´t let someone else write book!
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
no vitaaaaaj...... hmmm vsetci co mate strieborne punta cabria mate frajerky .... sa vam balia baby na take auta co ? inak pekne je, uz len nejake tie kolesa mu chybaju
Punto Cabrio
konecne niekto z IL znackou este sem tam prist na niaky zraz a bude to ok
one world, one dream, one car
Tý jo, i moje narozky předpověděl:-)
Pekná kára
Pekná kára
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
v prvom rade vitaj tu na fore...
zrejme sa bude toto forum premenovať na punto cabrio forum
zrejme sa bude toto forum premenovať na punto cabrio forum
Dakujem chalani za pochvali ale ked kukam vase auta normalne slintam kedze ja mam este zakl. verziu
Redycz Dakujem. To ma len tak napadlo, ked som supoval fotku do profilu, lebo den predtym som cital ten citat, len som si ho pozmenil. No veru postupom casu a dufam, ze budu financie, tak ako prve by som chcel hodit nejake pekne kolieska, potom mozno zatmavit zadne svetla (ale asi len spodny rad uvidim) a dalej sa este uvidi zatial jedinu upravu mam, ze som skratil prevod-paku a hodil som jej hlavicu v tvare piestu
Pepoxx no veru ta strieborna je proste sexi a nekecaj, ze za tvojim autom baby nelietaju podla mna ta tvoja biela je neskutocne pekna na tom kabriu
kovvalsky Tomu ver, ze na dalsiom zraze co bude v okoli budeme robit najvacsiu mafiu sak ilava a ty si odkial presnejsie z tohto okresu ?
Otomar Dakujem, za pochvalu dufam, ze casom este bude krajsie
pepaxx Diky, diky tomu ver a hlavne tomu bude sefovat Trenciansky kraj a ty budes nasim sefom, pretoze mas najvacsiu artileriu Cabrii
Redycz Dakujem. To ma len tak napadlo, ked som supoval fotku do profilu, lebo den predtym som cital ten citat, len som si ho pozmenil. No veru postupom casu a dufam, ze budu financie, tak ako prve by som chcel hodit nejake pekne kolieska, potom mozno zatmavit zadne svetla (ale asi len spodny rad uvidim) a dalej sa este uvidi zatial jedinu upravu mam, ze som skratil prevod-paku a hodil som jej hlavicu v tvare piestu
Pepoxx no veru ta strieborna je proste sexi a nekecaj, ze za tvojim autom baby nelietaju podla mna ta tvoja biela je neskutocne pekna na tom kabriu
kovvalsky Tomu ver, ze na dalsiom zraze co bude v okoli budeme robit najvacsiu mafiu sak ilava a ty si odkial presnejsie z tohto okresu ?
Otomar Dakujem, za pochvalu dufam, ze casom este bude krajsie
pepaxx Diky, diky tomu ver a hlavne tomu bude sefovat Trenciansky kraj a ty budes nasim sefom, pretoze mas najvacsiu artileriu Cabrii
pěkné pěkné tak dalši cabro .. to se mi libí a určitě nějake kola by si aspoň zasloužilo
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
punto gt .. 1,4 8v turbo
- karelsoucek
- Fiaťák
taky vítej.
(jen maličkost, máš špatně složenou střechu)
(jen maličkost, máš špatně složenou střechu)
Karel Jihlava
Fiat Punto Cabriolet 1,2 16V 85
Fiat Punto Cabriolet 1,2 16V 85
Ja trpim kdyz vidim tu spatne slozenou strechu. Prosim prosim, oprava je jednoducha, staci pod strechu pritahnout pasek, kterej prostredi cast pri otevirani strechy spravne zatahne do zadu. Takhle to vypada strasne.
Ale jinak sem taky rad za dalsi cabrio!
Ale jinak sem taky rad za dalsi cabrio!
Re: MOJE PUNTO 1 Cabrio - Ukažte ta svoje;) SskokK
Dakujem chalani za pochvali snad tento rok to uz obujem na nejake pekne kolesa uz zacinam setrit
Inac ja som sa vzdy cudoval preco sa hentak sklada ta elektrika, lebo ked som kukal manualnu tak ta bola zlozena normalne hned na jar to opravim a bude zo mna este vacsi frajer (btw nemate niekto foto toho pasiku co treba pritiahnut pls? )
Inac ja som sa vzdy cudoval preco sa hentak sklada ta elektrika, lebo ked som kukal manualnu tak ta bola zlozena normalne hned na jar to opravim a bude zo mna este vacsi frajer (btw nemate niekto foto toho pasiku co treba pritiahnut pls? )
úplně stačí když to co ti teď trčí do vrchu při složene střeše potlačíš rukou dozadu když začneš davat střechu dolu určitě na to přideš
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
punto gt .. 1,4 8v turbo
Tak dnes po par dnoch pesi chodenia, sa mi vratil Puntik zo servisu Minuli stvrtok sa mi totiz Punto rozhodlo strajkovat. Pocas cesty zo skoly mi striedavo kurilo a nekurilo, a zacalo mi vyrazat vodu spod veka na nadrzke. Hned som sa zastavil u kamosa v servise a tam mi bola oznamena velmi neradostna novinka, ze mam niekde tesnenie pod hlavou Takze na dalsi tyzden putolo auticko pekne do servisu.
Na programe bolo totok:
-vymena tesnenia pod hlavou
-vymena tesnenia pod vekom ventilov
-7x nova hydraulika ventilov
-olej
-olejovy filter
Takze pomalicky ododnes zabieham a dufam, ze v najblizsej dobe uz si nic nevypyta z mojej penazenky. A este aby som nezabudol minule som mu doprial (konecne po 4 rokoch ) druhe plechace na gumach od Pepaxxa. tymto mu chcem este raz podakovat.
Takze tento rok namiesto dovolenky vynovene auticko
Na programe bolo totok:
-vymena tesnenia pod hlavou
-vymena tesnenia pod vekom ventilov
-7x nova hydraulika ventilov
-olej
-olejovy filter
Takze pomalicky ododnes zabieham a dufam, ze v najblizsej dobe uz si nic nevypyta z mojej penazenky. A este aby som nezabudol minule som mu doprial (konecne po 4 rokoch ) druhe plechace na gumach od Pepaxxa. tymto mu chcem este raz podakovat.
Takze tento rok namiesto dovolenky vynovene auticko
Tak dnes nastal smutny den. Dnes som predal svojho milacika. Predal som ho jednym mechanikom, ty si vymenia hlavu motora a budu jazdit bohuzial ja som nemal na to cas, lebo som potreboval okamzite jazdit...P.S. Kedze niektory vediam, ze moje auticko umrelo tak vam tu poviem co sa mu vlastne stalo. Neschopny ***** mechanik dal naopak tesnenie pod hlavou (nepochopim ako to dokazal :/ ) a zadrela sa vackova hriadel a aj ventily pravdepodobne. Skrz kretena som prisiel o auto. Takze tak... Bolo to super auticko, najazdil som na nom skoro 30 000km bez vaznejsej poruchy. Budem v dobrom na neho spominat nech dobre sluzi dalsim majitelom.