tlumiče Monroe / kapalinové vs plynkapalinové
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: tlumiče Monroe / kapalinové vs plynkapalinové
http://www.autokelly.sk/#PATH=3345620;3 ... ST=0|LNG=0|" onclick="window.open(this.href);return false;
mk2b 1.4 16V 5D
- Reklama
polomiso-uloženie a ost. som nechal a vsetko je ok. Manžety boli ok a uloženia som menil pred 2rokmi. Tak som rád,že ti pomohlo to autokelly
Punto 1,2 8V 5dv
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
U nás to ty svině z Kely prodávají bez slev
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
polomiso- no,ako? Máš už tie tlmiče?Napíš tvoj názor po odskúšaní
Punto 1,2 8V 5dv
No tlmiče su doma. Ale na auto pôjdu najskôr až v piatok. Potom dám vedieť. Som hlavne zvedavý na to, koľko mi vydržia keďže na Monroe sú rozporuplné názory. Ale tak za tú cenu...
mk2b 1.4 16V 5D
Tak tlmiče namontované . Pôvodné boli úplne K.O. Auto sa menej nakláňa a je stabilnejšie. Otázka: Horné uloženie tlmiču má byť na tom oválnom osadení úplne vzadu, úplne vpredu alebo v strede?
mk2b 1.4 16V 5D
polomiso-myslíš ,keď sa pozrieš v motorovom priestore na tie závitové ukončenia tlmiča s maticou??? Zajtra mrknem, kde ich mám a poobede to sem fuknem.
Punto 1,2 8V 5dv
No presne tie. Nemám totiž na karosérii uloženie s kruhovým otvorom ale s oválom.
mk2b 1.4 16V 5D
mam pocit,ze aj ja tam mam oval.Rano idem do roboty,tak po 14 hod.pridem a napisem,ako to tam mam.
Punto 1,2 8V 5dv
Tak až teraz Nemal som čas,ale pozrel som to a ja mám na oboch tie uloženia v ovále na kraji v zadu od svetiel smerom ku kabíne.
Punto 1,2 8V 5dv
nekupoval jste někdo v poslední době tlumiče Magnetti Marelli přední i zadní a poradili mi, kde se dají sehnat?
Škoda 120L > Fiat Punto MKI Selecta 60SX 1.2 SPI + LPG, 44KW (manuál)
Kupoval jsem tlumiče Kayaba Excel G na přední nápravu, za 986 Kč kus, tlumiče tam byly origo. Vypadaly, že jsou OK, ale přesto jsem je vyměnil. A rozdíl byl hned poznat, všechny nerovnosti byly více utlumeny. Takže jsem spokojen s výměnou a za ty peníze, tlumiče a horní uložení celkem 2750 Kč i s dopravou, to stálo.
FIAT PUNTO 1.8 HGT 96kW/130 prodán po 10letech skvělé služby
kupoval už někdo tlumiče na punto z těhle stránek? http://www.tlumice-prostejov.cz/fiat/zadni-tlumic.html" onclick="window.open(this.href);return false; chci koupit zadní a ty olejové magneti marelli mají za 318kč/kus což je až podezřele pěkná cena než v jiných obchodech,aby to nebyla nějaká čína
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96
IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
... nebal bych se toho ... provozuji to stejni manici co maji http://www.autodily-prostejov.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a vzdy spokojenost ...liborko píše:kupoval už někdo tlumiče na punto z těhle stránek? http://www.tlumice-prostejov.cz/fiat/zadni-tlumic.html" onclick="window.open(this.href);return false; chci koupit zadní a ty olejové magneti marelli mají za 318kč/kus což je až podezřele pěkná cena než v jiných obchodech,aby to nebyla nějaká čína
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...