Dakujem skusim to najst a zajtra ked budem na kompe ti to poslem ak to este bude. Cez mobil sa to blbo hlada.diablik píše:strasne dobre to vyzera na tych kolieskach...velky palec hore vies mi nejak odporucit nejaku stranku na taku kozenku?..dik
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) - PunTUN
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje :) - PunTUN
FIAT PUNTO CABRIO
- Reklama
sorry ze ti sem pisem ale ja som chcel tie moje vylestit ale asi by to bol problem lebo to su lakovane kolesa a neviem kto by to tak kvalitne spravil aby sa cely ten lak na kolesach neposkodil lebo druha moznost niaku dobru kozmetiku na vylestenie laku na kolesach a ostatnych veci
one world, one dream, one car
v pohodičke kľudne napíš čo potrebuješ. no pokiaľ máš kolá lakované leštenie sa robí pomocou šmirglov a brúsnej pasty. tzn. že ten lak dáš dolú. Dajú sa síce leštiť do vysokého lesku ale tvoje kolá by bola riadna makačka a najhoršie na tom je to že to časom aj tak zájde.kovvalsky píše:sorry ze ti sem pisem ale ja som chcel tie moje vylestit ale asi by to bol problem lebo to su lakovane kolesa a neviem kto by to tak kvalitne spravil aby sa cely ten lak na kolesach neposkodil lebo druha moznost niaku dobru kozmetiku na vylestenie laku na kolesach a ostatnych veci
Takže musíš priebežne preleštiť. Moja rada pokiaľ nemáš disky v zlom stave nechať to tak.
FIAT PUNTO CABRIO
tak ešte sľubované foto celého auta, ale ešte raz pripomínam že disky sú bratové a keď mi ich budete moc chváliť už mu ich nevrátim ešte tam treba stredové krytky kúpiť a budú gút
FIAT PUNTO CABRIO
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Velice pekne ..ale fakt decentne take malicke ale akurat..ako cele auto..fakt mu idu..nechaj si ich
Tydle kola znám z německých aut z 80.let BMW a VW a jsou pěkná. Tvému cabriu sluší, bratr bude asi bez kol
Máš moc pěkné cabrio, hezká práce. Poslední fotky vypadají skvěle
Máš moc pěkné cabrio, hezká práce. Poslední fotky vypadají skvěle
Ty kola k tvemu Puntu proste patri, nemuzu si pomoct. Krasne, decentni.
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
vypada peckově .. palce hore
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
ok..dakujem...kolieska su peckove..tusim brat bude na tehlachPunTUN píše:Dakujem skusim to najst a zajtra ked budem na kompe ti to poslem ak to este bude. Cez mobil sa to blbo hlada.diablik píše:strasne dobre to vyzera na tych kolieskach...velky palec hore vies mi nejak odporucit nejaku stranku na taku kozenku?..dik
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
ešte jedna spomienková na leto a nedelné vychutnávanie si krás Slovenska a čara kabrioletu
FIAT PUNTO CABRIO
Seva šéfko vidim ze sa stále staras o puntičko.Ja už budem moje predávať.Snáď aspoň za pár eur.
Fiat Punto Mk1
tak snažím sa, o miláčikov sa treba starať
FIAT PUNTO CABRIO
nemám slov ďalší ohrňač...aj môj dnes bol na chvílu vonku ale fakt iba na chvílu...
v cem ty fotky upravujes nebo to se ti tak leskne vc.zajimaveho lakovani ?:)
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz