OT: Pokec o Pandách
Moderátor: peta.smolik
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec o Pandách, zajímavé fotky, odkazy...
Kdysi dávno jsem něco podobnýho řešil na zrcátkách Regaty a použil jsem tři malé věšáčky s přísavkama (koupené v domácích potřebách) pomocí těchto šlo sklo ven snadno
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
- Reklama
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Tady je celej popis rozkuchání zrcátka
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 78#p169144
Sklo jsem vycvakal prstama (ikdyž jsem se pořezal ). Určitě pomůže baterka a malej plochej šroubovák. Nejdřív naklop sklo co nejvíc nahoru a zespoda uvidíš první packy... Pak už jen opatrně postupně odcvakávat
https://www.club-fiat.com/viewtopic.php ... 78#p169144
Sklo jsem vycvakal prstama (ikdyž jsem se pořezal ). Určitě pomůže baterka a malej plochej šroubovák. Nejdřív naklop sklo co nejvíc nahoru a zespoda uvidíš první packy... Pak už jen opatrně postupně odcvakávat
Honza, Fiat Panda 1.1 Active; 07/2009; žlutá mambo
Detailingclub.cz - Profesionální péče o vaše auto
Snad ty zácvaky uvidím. Šipkama si označil jen oddělání vnějšího krytu. Přesto moc a moc děkuju.
Co mě ale zarazilo na těch fotkách je to, že tam máš elektricky ohřívaný zrcátko, i když nezapojený, v kombinaci s manuálním ovládáním. Takhle to zamýšlím a dle Tvých fotek zjišťuju, že jsem ty levný zrcátka koupil kvůli sklům zbytečně, že už ty vyhřejvaný skla asi mám.
Co mě ale zarazilo na těch fotkách je to, že tam máš elektricky ohřívaný zrcátko, i když nezapojený, v kombinaci s manuálním ovládáním. Takhle to zamýšlím a dle Tvých fotek zjišťuju, že jsem ty levný zrcátka koupil kvůli sklům zbytečně, že už ty vyhřejvaný skla asi mám.
Panda-Pinďa 1,2 8v Dynamic
Renault ESPACE III, 16V 104kW LPG
Renault ESPACE III, 16V 104kW LPG
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Origo sklo bylo nevyhrejvany. Fotka je z doby, kdy jsem predelaval elektriku - vlastni. Takze draty jsem mel vytahany. Jinak ten vyhrev mam zapojenej na zadni sklo. Na rajceti mam milion fotek z pitvy skoro cely Pandy...
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: OT: Pokec o Pandách
Musím vám říct (i když to asi víte), že oproti polskýmu klubu je tady fakt mrtvo... Tam jsem si jenom založil téma (něco jako představení novýho člena) - vyžadujou to, aby se odemkla některá témata - třeba návody apod. a hned mě přivítali, chtěli vidět fotky a tak. Prostě zájem a kecá se a kecá se a kecá se. U mě zrovna česko-polsko-anglicky
A tady chcíp pes... . To sem tu jedinej co se v tom autě furt vrtá a něco vylepšuje?
A tady chcíp pes... . To sem tu jedinej co se v tom autě furt vrtá a něco vylepšuje?
vylepšoval bych a zlepšoval do alelujáááááá, ale nejsou jojky, nejsou prostory, nejsou podmínky proto se v tom vrtám jen trochu a postupně;-)
těžko něco rozeberu abych to musel vynosit do podkroví a skovával pod postel
v nejbližší době mě čeká středovej tunel, pak výměna tapecíru a instalace elektrickýho stahování, instalace repro do dveří, dálkový centrální zamykání a podobně
stropní světlo a anténa už jsou tam kde maj být, elektrony jsou obroušený, hned jak bude hezký počasí stříknou se tmelem a vybrousí na barvu a stříknou, zatím jen dilema jakou barvu (černá je dobrá) a budou čekat na další výplatu a nový obutí na léto
těžko něco rozeberu abych to musel vynosit do podkroví a skovával pod postel
v nejbližší době mě čeká středovej tunel, pak výměna tapecíru a instalace elektrickýho stahování, instalace repro do dveří, dálkový centrální zamykání a podobně
stropní světlo a anténa už jsou tam kde maj být, elektrony jsou obroušený, hned jak bude hezký počasí stříknou se tmelem a vybrousí na barvu a stříknou, zatím jen dilema jakou barvu (černá je dobrá) a budou čekat na další výplatu a nový obutí na léto
######
.ScOrE.
.ScOrE.
Zdarec mám Pandu 100HP a trochu sem si ji vylepšil
- Přílohy
-
- P1010318.JPG (191.37 KiB) Zobrazeno 3524 x
-
- P1010317.JPG (175.25 KiB) Zobrazeno 3524 x
-
- P1010316.JPG (217.89 KiB) Zobrazeno 3524 x
- Mr.Bean
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Super, hezká! Založ si svoje téma, kam můžeš dávat fotky
Dobrý den, mám pandu cross 4*4 s uzávěrkou, ale nesvítí v tlačítku dioda, nesvítí ani posvícení jiních tlačítek, např. servo sity, mlhovky, včem bude problém? Předem děkuji za odpověd.