Originál rádio?
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Originál rádio?
Ahoj kluci a holky,
hledám a marně zda-li se dávalo do Fiat Punto II.originál autorádia s CD anebo dokonce se slotem na paměťové karty? Nacházím pouze originály ale na MC
hledám a marně zda-li se dávalo do Fiat Punto II.originál autorádia s CD anebo dokonce se slotem na paměťové karty? Nacházím pouze originály ale na MC
Fiat Punto 1,2i r.1995
FIAT PUNTO II. 1.2 8V r.2001
- Reklama
Re: Originál rádio?
šetří se fšude,dokonce i nová auta maj občas JEN přípravu pro autorádio, jakoby to byla kdovíjak velká položka ...
######
.ScOrE.
.ScOrE.
Njn, když to lidi chtěj. Proč by automobilka neušetřila, v těch počtech vyrobených aut to není až tak zanedbatelná částka.
Fiat Punto MK1 55, 1996; Ford Focus 2004
Takže není možné takové rádio sehnat? A jde i z jiného auta? Z Mareii třeba?
Fiat Punto 1,2i r.1995
Origo rádio na CD existuje, ale afaik umí jenom klasický CD a neumí MP3 atd. Na paměťovky snad nikdy nebyly. Trváš na originálním rádiu?
Např.: http://www.ebay.com/itm/Fiat-Punto-HIGH ... 2560a4e379" onclick="window.open(this.href);return false;
Např.: http://www.ebay.com/itm/Fiat-Punto-HIGH ... 2560a4e379" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto 1.2 8V, rv. 02 - slouží dál už zase nám
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
Saab 9-5 Aero
ex:
Punto 55 S, rv. 96 - odpočívá v pokoji
Alfa Romeo Giulietta TBi QV - odpočívá v pokoji 😢
Honda Civic 8G 1.8
Chtěla bych origo, líbí se mi nejvíce a prostě tam zapadne. Ale nakonec to vyhrála klasika, prostě ty MP3 dneska jsou všude a hlavně paměťovky, takže zatím tam nechám to co tam je. Protože jsem si teď udělala radost jinýma sarapatičku na autíčku
Fiat Punto 1,2i r.1995
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedna možnost by byla origo rádio + FM transmiter a ten už nakrmíš přes paměťovou kartu téměř čímkoliv
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Co ja vim, tak u Lybry slo dat misto cd changeru vstup na AUX, tak mozna by to slo i u Punta (tam taky byl cd changer).
ex Fiat Punto '96 60SX white
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Lancia Lybra '01 LX 1.6 SW
Ten transmitter mě také napadl, ale nakonec jsem to vyřešila zatím klasickým rádiem. Třeba časem dám origo. Líbí se mi a ta palubovka je hezčí s origo, prostě origo je origo
Fiat Punto 1,2i r.1995