MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) marec25
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) marec25
takze vam predstavim môj druhy fiat. prvy mam fiat brava 1.6 16V ale kedze nam prirastol novy clen rodiny (maly šmolko ) tak mi ho moja polovička nenapadne odcudzila a mne neostalo nič ine ako si kupiť druhe auto a jednoznačne to mal byť fiat ..mal stať malo a mal mať malu spotrebu..nakoniec som zohnal za par euro punto I 55s 1996 sice potrebuje zopar oprav ale startuje a spotrebou to vychadza dobre... len si nemozem zvyknut na to ze to nema posilovač... tak tu je :
- Reklama
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) marec25
uz som stihol vymenit vodnu pumpu ,termostat ,zamky na dverach ... a cakaju ma vymenit svetla predne ,lebo to je katastrofa ... pojdu čočky ako mam na brave..len to treba nejako domysliet s tou regulaciou, potom umyt motor a kopec blbosti ako na kazdom aute...
kde najdem ake idu ziarovky do puntaI 55 ? zvlast vnutorne osvetlenie,aka tam ide sulfidka? potrebujem oznacenie peťice ziaroviek.. dik...
kdo mi poradi ake tesnenie je tu a ako ho a kde objednat alebo ako sa vola to tesnenie ???? je to na punto I rv 96... tak mi poradte lebo ja ho nemozem nikde najst ,,sakrišš...
http://www.upnito.sk/0/ezjnmerhm833c3be ... 8zg857.jpg
http://www.upnito.sk/0/ezjnmerhm833c3be ... 8zg857.jpg
nazdar...sú tam dva druhy...obe sú gumičky
len jedna je taká kuželová...a druhá je len klasika gumička krúžok
najlepšie rozobrať a vo fiate ju určite majú a nie je ani drahá stojí pár korún...nedávno som tiež menil ja som zobral pre istu oba druhy lebo tiež som netušil čo tam dali
len jedna je taká kuželová...a druhá je len klasika gumička krúžok
najlepšie rozobrať a vo fiate ju určite majú a nie je ani drahá stojí pár korún...nedávno som tiež menil ja som zobral pre istu oba druhy lebo tiež som netušil čo tam dali
a len to staci vytiahnut odtial ,vymenit gumičky a npotom nasunut spet ???
http://www.upnito.sk/0/nm7dm732avwnwkpa ... 7jyfda.jpg
dneska som sa konecne dostal k miznutiu chladiacej kapaliny..tieklo to z tejto trubky co ide z chladica do vodnej pumpy, ani červeny silikon mi nepomohol tak som to rozobral a ten tesniaci kruzok bol uplne stvrdnuty, kupeni novy za 0,23 centov a unik kapaliny odstraneny.... popritom som menil aj motorceky stieracov - predny uz ide normalne potichu a zadny "uz" ide... konečne...
dneska som sa konecne dostal k miznutiu chladiacej kapaliny..tieklo to z tejto trubky co ide z chladica do vodnej pumpy, ani červeny silikon mi nepomohol tak som to rozobral a ten tesniaci kruzok bol uplne stvrdnuty, kupeni novy za 0,23 centov a unik kapaliny odstraneny.... popritom som menil aj motorceky stieracov - predny uz ide normalne potichu a zadny "uz" ide... konečne...
chcel by som od vas radu : mam v aute radio kenwood a cd hra super ale radio uplne odveci, kupil som aj origo antenu zo zosilovačom zapojil ako sa ma a radio zas skoro nič nechyta....co s tym ?
este otazka ...ake repro dat pod predne okno ? aka hlbka a priemer ??? viem ze tu je kopec tem o hudbe ale mne staci len tie rozmery...dik...
nikdo nič ???
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
repro musi byt vo dverach... nic co bude hrat dobre nezozenies do tej pristrojovky... ja tam mam akurat vyskace a tie su malinke
Punto Cabrio
i mě chybí ty repráčky pod přední sklo, sice seženu průměrově OK, ale na hloubku jsou velký, do tapecírungu se mi vleze prd, páč nemám elektriku a klikou oken bych všechno očesal taxem se nasral a dal do kufru dřevěnou plotnu s kulaťákama
######
.ScOrE.
.ScOrE.
jj ja mam tiez vzadu xploidy ale aj tak by som rad vedel ake rozmery su tie repraky pod oknom?! dajte rozmery ..dik...
- peta.smolik
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tipa.eu/cz/reproduktor-do-au ... 7/d-80750/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tyhle sem tam měl a nebyly špatný, teď mám JBL ale hrajou jen o chlup líp
Tyhle sem tam měl a nebyly špatný, teď mám JBL ale hrajou jen o chlup líp
Punťa fire, Rosso Tiziano
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
Fiat 128 sport 1300 SL, zatím rozebrán na prvočinitele
super..dik..idem pozriet co su zač a kolko stoja u nas...