skusenosti 1.9JTD

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
porter
Začátečník

skusenosti 1.9JTD

Příspěvek od porter »

ahojte;
chcem v blizkej dobe kupit Bravo s 1.9 JTD 105k....no a som zvedavy ake su s nim skusenosti...asi ma hlavne zaujima hlucnost a hlavne ta vo vnutri :) viezol som sa v ochcavke 1.9TDi 80k a nic moc...hlavne vzadu...nebolo motor ani velmi pocut, ale taky duznot, nizke dunive frekvencie od motora a nebolo mi to velmi prijemne, ale napr. pasat a golf s tym istym motorom je v pohode. Tak sa trochu bojim, aby nebolo nieco podobne aj s Bravom.Je mi jasne, ze tie diesle su povacsine hlucnejsie, mne nevadi, ked pocujem motor (odrasteny na skodovkach :lol: ), len sa trochu bojim toho duznotu. Tak ako to je ? Dakovala za kazdy aj drobny postreh, ahojte
Reklama

Slavisimo
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

co to je duznot? :D jinak u bravy se nemusis bat, jede moc pekne a hlavne do bravy se da neco nalozit u brava je to horsi :lol:
BMW Power - Forever
onc
Znalec

Příspěvek od onc »

Slavisimo píše:co to je duznot? :D jinak u bravy se nemusis bat, jede moc pekne a hlavne do bravy se da neco nalozit u brava je to horsi :lol:
... rekl bych nejaky tlumeny duneni ... :?:
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
porter
Začátečník

Příspěvek od porter »

onc píše:
Slavisimo píše:co to je duznot? :D jinak u bravy se nemusis bat, jede moc pekne a hlavne do bravy se da neco nalozit u brava je to horsi :lol:
... rekl bych nejaky tlumeny duneni ... :?:
ospravedlnujem sa za taky vyraz :oops:

ano spravne....mal som na mysli tlmene duneni - nizkofrekvencne zvuky, ktore uz ani nie je velmi pocut, ale citit ich je....po jeden a pol hodinovej jazde v tej ochcavke ma akosi bolela hlava, skratka nebolo mi to vobec prijemne. Pytam sa preto, lebo som nikdy diesla nemal, len som sa sem tam v nejakom viezol, tak sa trochu obavam
keats
Začátečník

Příspěvek od keats »

no auto je tiche ale u spolujezdce jde slyset nejake bzuceni v zavislosti na pridavani plynu. Prodejde mi rekl, ze to dela kazde JTD. Dela vam to take ? popr co by to mohlo byt .
porter
Začátečník

Příspěvek od porter »

keats píše:no auto je tiche ale u spolujezdce jde slyset nejake bzuceni v zavislosti na pridavani plynu. Prodejde mi rekl, ze to dela kazde JTD. Dela vam to take ? popr co by to mohlo byt .
ja veru neviem povedat, nakoniec som si kupil benzinove BMW :)
iskric
Začátečník

Příspěvek od iskric »

S hlucnostou ziadne problemy nemam.Ale neviem posudit ako je to na zadnych sedackach,ja sedavam len za volantom.Tam je to ok.
Brava 105 JTD
iskric
Začátečník

Příspěvek od iskric »

S hlucnostou ziadne problemy nemam.Ale neviem posudit ako je to na zadnych sedackach,ja sedavam len za volantom.Tam je to ok.
Brava 105 JTD
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“