Chybové hlášení

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
Strofi1
Začátečník

Chybové hlášení

Příspěvek od Strofi1 »

Ahoj, prosím pomožte mě!!! Mám problém za jízdy mě pípe kontrolka světel. Ono to pípne a zase zhasne a někdy to dělá cca každé 3s což je na zbláznění. Nemohu na nic přijít čím by to mohlo být.
Na palubním pc to hází chybové hlášení Bulb failure a následně poté Frt.Indicat.

Prosím o rady a předem děkuji!!!
Reklama

slavek311
Zkušenej Fiaťák

Re: Chybové hlášení

Příspěvek od slavek311 »

Stilo hatchback 1,6 r.v.01,Ba+CNG
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Viděl bych to na osvětlení SPZ ,žárovka nebo ta lišta co je drží odchází teda pokud to bylo failure
Něco zde:
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... pz+failure" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... hlight=spz" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Strofi1
Začátečník

Příspěvek od Strofi1 »

JJ osobně si to taky myslím, ale přijde mě divné, že když naskočí porucha Balb failure - FRT. Indicat a pustím levý blinkr tak kontrolka na palubovce bliká rychleji ale hned potom chybové hlášení zhasne a vše je ok. Ok zkusim pročistit spoje co drží žárovku od SPZ jsi hodný že jsi mě poradil
Strofi1
Začátečník

Příspěvek od Strofi1 »

a ještě informace všechno mě svítí tak jak má i spz :(
JBiben
Začátečník

Příspěvek od JBiben »

Zkus když nasvítíš světla , tak poklepej osvětlení na SPZ jestli to při otřesech neproblikává. Mně to taky když jsem stál normálně svítilo a při jízdě to vyhazovalo chybu. Většinou špatnej kontakt. A to že ti to bliká rychle když dáš levej blinkr, tak to většinou dělá taky špatnej kontakt na směrových světlech nebo vadná žárovka :|
Strofi1
Začátečník

Příspěvek od Strofi1 »

Tak jsem včera rozdělal levé přední světlo docvakl klešťama kontakt na levém blinkru a závada je odstraněna :P .
Ještě že tak. Chtěl bych poděkovat za rady.
Odpovědět

Zpět na „Stilo“