MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Páni to čo tu teraz napíšem ma vôbec neteší ale život ide ďalej...
Moje autíčko bude na predaj, keďže kupujeme do rodiny tretie boli by mi dve nanič a radšej chcem novšieho megana a obe živiť nezvládnem. Vedel som, že to tu raz napíšem, bohužial som netušil že tak skoro a nečakane. Najradšej by som ho nepredal, ale chcem aj meganovi dopriať, takže financie bokom sa zídu. Dúfam, že ma teraz neodsúdite zato, ale pre mňa je to najrozumnejšia voľba. Píše sa to ťažko ale tak podme do toho:
Auto by som najradšej predal vcelku tak ako je. cenu si netrúfam povedať, je v ňom neskutočne veľa penazí, bolo o neho starané, avšak pri pohľade na inzeráty netuším koľko za neho pýtať.
Ak by sa nenašiel kupec, čo by ho zobral hned, tak bx som ho pustil na diely, ale nebudem ho predávať ako vrak kedže je plne pojazdné skôr pojde do sériovej podoby a veci z neho popredám.
Ak by ste mali dakto záujem píšte mi prosím, ale najradšej by som ho dal vcelku, takže veci z neho nebudem stŕhať hned.
Dúfam, že sa tu za to na mňa nikto nenahnevá, ale išiel by som proti sebe v istých veciach ak by som si ho nechal. Treba to brať pozitívne, mohol som ho rozbiť a bolo by po paráde.
Hlavne mi moc nenaložte za moje rozhodnutie...
Na koniec dám just smajlíka...
Moje autíčko bude na predaj, keďže kupujeme do rodiny tretie boli by mi dve nanič a radšej chcem novšieho megana a obe živiť nezvládnem. Vedel som, že to tu raz napíšem, bohužial som netušil že tak skoro a nečakane. Najradšej by som ho nepredal, ale chcem aj meganovi dopriať, takže financie bokom sa zídu. Dúfam, že ma teraz neodsúdite zato, ale pre mňa je to najrozumnejšia voľba. Píše sa to ťažko ale tak podme do toho:
Auto by som najradšej predal vcelku tak ako je. cenu si netrúfam povedať, je v ňom neskutočne veľa penazí, bolo o neho starané, avšak pri pohľade na inzeráty netuším koľko za neho pýtať.
Ak by sa nenašiel kupec, čo by ho zobral hned, tak bx som ho pustil na diely, ale nebudem ho predávať ako vrak kedže je plne pojazdné skôr pojde do sériovej podoby a veci z neho popredám.
Ak by ste mali dakto záujem píšte mi prosím, ale najradšej by som ho dal vcelku, takže veci z neho nebudem stŕhať hned.
Dúfam, že sa tu za to na mňa nikto nenahnevá, ale išiel by som proti sebe v istých veciach ak by som si ho nechal. Treba to brať pozitívne, mohol som ho rozbiť a bolo by po paráde.
Hlavne mi moc nenaložte za moje rozhodnutie...
Na koniec dám just smajlíka...
- Reklama
miro ako som ti napísal do sz....každého to raz čaká...nikto si to nechce pripustiť ale jednoducho je to tak..ak má niekomu slúžiť nech slúži a nie aby moklo niekde na parkovisko bez majitela a nebodaj aby bolo vyhodené na vrakáč...ako mu naloží budúci majitel je len na nom...ale nemáme ťa prečo odsúdiť venoval si mu veľa času...ťažko sa opúšťa niečo k čomu má človek vzťah...je to skoro ako zo ženamy častokrát by som povedal že ešťe horši nám pravým chlapom sa horšie opúšťa auto ako žena ...v budúcnosti budem musieť aj ja nejaké to punto obetovať a vôbec ma to nebude tešiť ked budem musieť svoju námahu, svoj čas obetovať a dať niekomu za pár korún ale tak to bohužial chodí....preto utri slzy a dúfam že sa niekedy stretneme nielen na punto zraze...a ak bude zraz že dorazíš aj na inom aute...ako som povedal už dávno nejde vôbec sa vysttovať čo má kdo napchaté v aute ale stretnúť sa a pokecať..dúfam že to tak berú aj ostatný aj ked minimálne pár ludí nebudem menovať z opačného kúta slovenska bude mať iný názor...
na cenu akú si ceníš auto nemá zmnysel sa pýtať niektoré veci sa jednoducho nedajú vičísliť ale bol by som rád keby sa našiel nejaký človek čo by si autíčko odkúpil v takom stave ako je aj ked viac zan priplatí...ale to už je snád iba sen...
napíšem to tak ako to je...ja budem sa snažiť bledé cabrio nechať pokial sa bude dať....tiež sa zmenia okolnosti a nebudem môcť pravádzkovať dve malé resp 3 malé autá a ešťe aj 3 dverové jednoducho nastane to že budem sa musieť 2 aut zbaviť...teraz uvažujem o zbavení sa GT ale kedže ma neťaží žiadna poistka a v podstate nepíta peniaze ešťe ukáže čas čo bude z GT
esej jak hovado..ale tak je to len pár myšlienok...autíčko bolo super...ked sa treba rozlúčiť treba sa rozlúčiť a nelutovať to...aj ked ťažko sa mi to hovorí
na cenu akú si ceníš auto nemá zmnysel sa pýtať niektoré veci sa jednoducho nedajú vičísliť ale bol by som rád keby sa našiel nejaký človek čo by si autíčko odkúpil v takom stave ako je aj ked viac zan priplatí...ale to už je snád iba sen...
napíšem to tak ako to je...ja budem sa snažiť bledé cabrio nechať pokial sa bude dať....tiež sa zmenia okolnosti a nebudem môcť pravádzkovať dve malé resp 3 malé autá a ešťe aj 3 dverové jednoducho nastane to že budem sa musieť 2 aut zbaviť...teraz uvažujem o zbavení sa GT ale kedže ma neťaží žiadna poistka a v podstate nepíta peniaze ešťe ukáže čas čo bude z GT
esej jak hovado..ale tak je to len pár myšlienok...autíčko bolo super...ked sa treba rozlúčiť treba sa rozlúčiť a nelutovať to...aj ked ťažko sa mi to hovorí
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
clovek by ani neveril ze ked si to pisal si mal 2promile pepaxx ta veta ze nam pravym chlapom sa tazsie luci s autom ako so zenami nema chybu
noa k mirovi: ti jebéééé ? uz nebudem mat mojho bieleho sparinga ????
no tak budeme musiet zacat chodit na tuning zrazy aby sme sa dali do kopy alebo co alebo na kurz varenia alebo neviem na co..... nieco vymyslime
inak vyzera to tak ze uz mas daco vycihane tak nech masina poslucha
hh normalne ked som toto pisal mi tiekli slzy neviem ci to normalne vo mne emocie vyvolalo alebo je to len tym ze som sa pred 4min zobudil
este dodam ze mozno to caka aj mna a vo velmi blizkej dobe... lebo sa chystam spravit do auta taky zasah ze neviem ci to prezije :D:D ci neskonci na vrakaci
noa k mirovi: ti jebéééé ? uz nebudem mat mojho bieleho sparinga ????
no tak budeme musiet zacat chodit na tuning zrazy aby sme sa dali do kopy alebo co alebo na kurz varenia alebo neviem na co..... nieco vymyslime
inak vyzera to tak ze uz mas daco vycihane tak nech masina poslucha
hh normalne ked som toto pisal mi tiekli slzy neviem ci to normalne vo mne emocie vyvolalo alebo je to len tym ze som sa pred 4min zobudil
este dodam ze mozno to caka aj mna a vo velmi blizkej dobe... lebo sa chystam spravit do auta taky zasah ze neviem ci to prezije :D:D ci neskonci na vrakaci
Punto Cabrio
- ako som Ti už písal, chápem Ťa, a o nejakom odsudzovaní nemôže byť ani reč , každého z nás to skôr, či neskôr čaká ... inak do bodky súhlasím s tým čo napísal pepaxx
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Vďaka chalani na zrazi chodiť budem aj keď s fiatom nie, ale o autách to v konečnom dôsledku nieje. Hádam sa punto podarí predať za cenu primeranú. Inak esej to bola pekná a poetická...
-
- Všeználek
tesil som sa co dalsie pribudne ale ked si sa ta rozhodol, tak prajem vela stastia pri predaji....
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
presne tak ved ked tak nad tym rozmyslam fakt tie nase posledne zrazy boli take ze auta bokom a stejne sme isli peso prec a o autach sme toho moc ani nenahovorili
Punto Cabrio
tak to mi je luto...ale mozno to bude cakat aj mna...ale ja ho asi skor neskor odsuniem na druhu kolaj a bude to auto v nudzi,ale pre polovicku...tak to by sme mali este rychlo napravit nejakym stretkom v novembri...par spomienkovych foto a pokecat si
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vlozene peniaze,cas,a cast srdca nik nevrati..ale zivot je zmena..myslim ze je nepodstatne v akych rukach auto bude..len aby mu nebolo ublizene na zdravy,neskoncilo na vrakaci..a dal mu lasky buduci majitel tak ako ty..
S cenou sa nebav,pokial ho nepotrebujes predat za tyzden dva tri,supni extremnu cenu.taku na aku si ho ty vazis,nie pocom auta chodia.ja to tiez ak raz urobim tak to takto skusim,bez rozdielu nato ci sa mi bude cele forum smiat,a pomalicky s cenou pojdem dole..po urcitu ciaru,ak nie zostane doma...GL
S cenou sa nebav,pokial ho nepotrebujes predat za tyzden dva tri,supni extremnu cenu.taku na aku si ho ty vazis,nie pocom auta chodia.ja to tiez ak raz urobim tak to takto skusim,bez rozdielu nato ci sa mi bude cele forum smiat,a pomalicky s cenou pojdem dole..po urcitu ciaru,ak nie zostane doma...GL
Páni punto je na inzerátoch akurát as s nim neviem rozlúčiť, teda zatiaľ, ostáva frajerke na užívanie hádam mi ho raz začas požičia.
Najbližšie úpravy: musím ho dať hore, čiže ak by niekto chcel pružinky budú v ponuke, rovnako tak aj letné kolieska R15 7J ET 25. Gumy sú tam 175/ 50 čiže jemné áčko vhodné na každodenné jazdenie. Viem ponúknuť aj samostatne čiže gumy aj disky zvlášť. Prípadne rozpredám muziku keďže nebude využitá naplno. viac sz.
Najbližšie úpravy: musím ho dať hore, čiže ak by niekto chcel pružinky budú v ponuke, rovnako tak aj letné kolieska R15 7J ET 25. Gumy sú tam 175/ 50 čiže jemné áčko vhodné na každodenné jazdenie. Viem ponúknuť aj samostatne čiže gumy aj disky zvlášť. Prípadne rozpredám muziku keďže nebude využitá naplno. viac sz.
- Přílohy
-
- 0.jpg (89.31 KiB) Zobrazeno 3399 x
-
- 3.jpg (111.62 KiB) Zobrazeno 3399 x
-
- 2.jpg (103.63 KiB) Zobrazeno 3399 x
Naposledy upravil(a) 813 dne 11 lis 2012, 10:24, celkem upraveno 1 x.
škoda no že se nebude pokračovat i ja tu našel nějaku tu inspiraci
punto cabrio 90 1,6 8v 65kw mpi
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
cinquecento 1.1 8v asi 50 kw mpi
punto gt .. 1,4 8v turbo
stavba cabrio 2,4 20v 96kw td
Chalani mám dáke veci napredaj kuknite si.
disky s gumami dve sady
pružiny
subwoofer + zosilovač + káble
viac tu: https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=90&t=19729
disky s gumami dve sady
pružiny
subwoofer + zosilovač + káble
viac tu: https://www.club-fiat.com/viewtopic.php?f=90&t=19729
-
- Všeználek
keby si tie kola dal do ponuky tak 2 mesiace skor, nevahal by som