Mám punto 1.1 r.v 95 a po koupi jsem zjistil,že na něm není stabilizátor na př. nápravě.V jednom servise mi řekli,že do některých to italové nemontovali(do 1.1) je to možné?Máte to tak i někdo jiný???Prosím o konzultaci.
To Kaufik: Představ si, že já ho tam mám - stabilizátor na přední nápravě. Mám to, co je v podpisu. Pravda ale je, že to někdo v tom 96. roce dovezl ze SRN. Možná proto tam je. Čo já viem
Fiat Punto MkI, r. v. 1996, 5dv., 1.1, zelenomodrá metla
Stabilizátory se taky liší tloušťkou.Punta 55,60 mají průměr 18mm.přední i zadní.Sporting 85 oba dva 19mm a Diesel má přední 21mm zadní nevím.Ty milimetry jsou opravdu fest znát.Měnil jsem přední, místo 19mm jsem dal 21mm a nestačil jsem se divit.=lehký motor=
Zdravim,
chcem sa spytat...mam Punto 55Sko bez stabilizatorov...je ich mozne bez
problemov tam doplnit alebo si to vyzaduje este nieco....
Vdaka za odpoved.
Ty tloušťky jsem psal pro punto mk1.U mk 2 se diezel bude taky určitě lišit.Rozměry nevím, jenom sporting bych mohl změřit na bráchovém,ale zřejmě bude taky širší oproti normální verzi, protože ten podvozek tam je fakt tvrdší a nebude to asi jenom pérama a tlumičema.Vzadu není, je tam jiná náprava.Auto se prakticky v zatáčce nenakloní,ale cítíš každý šutr.