MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813

Každý má zde možnost si založt solo diskuzi o svém Puntu

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
Matto
Všeználek

Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813

Příspěvek od Matto »

Mirec, ten filter ma mrzí, bol som v tom, že sadne presne na klapku, ale dones ho potom na Zlaté, kukneme sa na to, a ked tak ti vrátim peniaze ... no a ku fotkám, mne sa tá červená linka celkom páči, také oživnie, ja mám v hlave niečo podobne, len v čiernej a trošku vyššie, no a úplne ma dostala tá posledná fotka s ritmausom :D .... tie disky z Coupečka v tej modrej, to je jedna báseň :P
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
Reklama

813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Filter nerieš je dobrý pohodička. No kolieska, škoda že tam bez úprav nesadnú bola by to pecka k BBS určite...
pepaxx
Znalec

Příspěvek od pepaxx »

no ja to kašlem stále krajšie a krajšie....tá červená linka ma dostala....úplne super...aj kolesá sú super ale asi len photoshop či?...lebo potkan s nimi niečo riešil mu vyhýbalo lemi či čo ale by tam sadli ako riť na šerbel
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

pepaxx píše:no ja to kašlem stále krajšie a krajšie....tá červená linka ma dostala....úplne super...aj kolesá sú super ale asi len photoshop či?...lebo potkan s nimi niečo riešil mu vyhýbalo lemi či čo ale by tam sadli ako riť na šerbel
Veď toto že Photoshop, ale tak aspoň sa virtuálne poteším, keď to nepasuje bez ťahania lemov. Tá červená linka, no nosil som ju v hlave už dlho veď napokon aj tu v topicu som mal niekoľko pokusov vo Photoshope, ale akosi som to v reáli neriešil, až prišlo jedno ráno a elektrikárska páska. Nevyzeralo to zle, možno to tam vrátim naspäť, ale akosi som si nebol istý či to tam neni kolotočárske, tak som to dal dole. Tak neviem či to tam dať či čo... a červenú na kolesá nechcem, lebo by to vyzeralo okruhovo a taký štýl moc nechcem na aute...
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Takže páni zajtra odchádzam na dovolenku a po nej by som chcel do toho stretka na zlatých stihnúť porobiť niečo z toho, čo som vykúzlil vo Photoshope. Nieje toho veľa ale ani času na auto momentálne takže uvidím čo sa stihne, každopádne po dovolenke sa do toho pustím, tak vás poprosím o dáke názory, prípadne rady...
Přílohy
aktuálne
aktuálne
1.jpg (114.44 KiB) Zobrazeno 2845 x
možná zmena
možná zmena
2.jpg (116 KiB) Zobrazeno 2845 x
Matto
Všeználek

Příspěvek od Matto »

parádička, ja to schvalujem :D ... smelo do toho, akorát, sa budeš musieť fakt vyhrať z lakovaním tých červených častí na volante, kúrení a ručnej, aby tam tá farba držala a časom sa neošúpala, kedže sa to denne používa/chytá ... inak hlavne tá ručná ma dostala, fakt máš super nápady :wink: :mrgreen:
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
PuntoRacer
Všeználek

Příspěvek od PuntoRacer »

na kobercekoch, na palubovke to schvalujem, ale tie fukare a volant a rucna...to sa mi zda uz trosku vela....podla mna to netreba prehanat, keby bolo na mne tak ta cervena v interieri vobec nemusi byt
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

No ja tak isto schvalujem len cervenu linku na stredovom panely a palubovke...ale ta by najlepsie ukazala teda len na ciernej palubovke...takze bud ju zhodis a das do cierna alebo kaslat nato,tie male DZINDZIKY na kureni,rucnej a zrejme asi aj volant to by som nefarbil neposobi to pekne a je to precackane.A celkovo moj nazor taky ze striekat len to zaco sa nechyta...lebo urcite by sa ti zacala farba cuchat skor ci neskor aj tak..a aby si mal nervy nieco opravovat dookola
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

Miro..modra,modra.modra...to sa hodi tam..alebo skus este mozno zlate...ale to uz by bol asi cirkus..ta modra tam pasuje
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Zdravím klubáci, dovolenka úspešne za mnou a som opäť v realite.
Punto sa mi dostalo po dvoch týždňoch opäť do rúk, tak som sa rozhodol pokračovať v interiéri. Nadviazal som na to, kde som pred dovolenku skončil takže:

-čiernou matnou som nastriekal vnútorné prahy, plasty sedačiek, skrinku pred spolujazdcom- tá sa mi ale viac páčila originálna, takže to pojde dole onedlho. Konečne ma počasie prinútilo vymeniť motorček stieračov tak som rovno strekol aj ramená a plast pod stieračmi do matu. Ešte som strekol páčku na sklápanie sedadiel do granitovej metalízy a vyzerá to moc luxusne tak techno a nenápadne to sa mi páči!
Doma sa mi válali ešte málo používané repro Pioneer 10cm a fakt hrajú pekne, veď som si aj zaplatil za ne, tak mi ich bolo lúto nechať len tak, keďže som v dverách menil za väčšie a našiel som im miesto vzadu vedľa pláta v origo príprave. Strhol som aj tú károvanú látku čo som kedysi lepil na stropné madlá, nechám to zatiaľ originál.

Plány do budúcna:

Interiér
-dostriekať plasty na matnú čiernu ( vonkajšia strana sedadiel už je, tak ešte vnútornú, plasty okolo bezpečnostných pásov- už sú vyťahané od slnka, stredový tunel).
-granitovou metalízou (resp. karbón) časť stredového tunela, vnútorné spätné zrkadlo, popolník zadný, krytky bezpečnostných pásov, madlo dverí vzadu na kufri.
-bezpečnostné pásy-tá látka, tlačítko nulovania kilometrov, tlačítko ručnej brzdy, okraje koberčekov príde do farby. Predopkladám, že do zelenej alebo červenej, ešte neviem. (podobne ako Renault sport). Zatiaľ som to nevidel na žiadnom inom aute ani tu ani na žiadnych fórach tak sa teším na to.
-čierny koberec a pravdepodobne aj strop- čim ste to farbili aby to držalo? Nejakou farbou na textil, nepúšta to farbu v daždi???!!!
-slnečné clony buď čierno biely stickers alebo ??? uvidíme...
-manžeta riadiacej a ručnej bude z čiernej kože a prešitá hrubou niťou vo farbe pásov aby to ladilo.
-originálne repro do pristrojovky

Exteriér
-preleštiť kasňu plus ručne kolesá znova
-na plech pod kapotou pred motorom a vzadu v kufri vyčnievajúci plech pri tesnení - stickers farebný taktiež z nádrže pojde dole a premiestnim ho na límec zadného spolujazdcového kolesa plus pôjde na plast pod stieračmi celkom sa na to teším...
-červená fólia na zadné svetlá možno ešte o niečo tmavšia na smerovkách uvidíme.
-na časť predného Bumperu karbónová fólia

Verím, že som to napísal zrozumiteľne, lebo je toho mrte. Spomínaný plán sa môže líšiť v závislosti od času, penazí, kvality práce takže to sú len vyhliadky do budúcna, no časť z toho začnem realizovať už čoskoro tak čekujte.
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Takže dáke aktuálne foto: prvá pred dovolenku ostatné z prestavby po dovolenke...
Přílohy
01.jpg
01.jpg (88.41 KiB) Zobrazeno 2705 x
04.jpg
04.jpg (158.25 KiB) Zobrazeno 2705 x
02.jpg
02.jpg (116.81 KiB) Zobrazeno 2705 x
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

pokračovanie
Přílohy
05.jpg
05.jpg (91.25 KiB) Zobrazeno 2704 x
06.jpg
06.jpg (109.88 KiB) Zobrazeno 2704 x
07.jpg
07.jpg (107.18 KiB) Zobrazeno 2704 x
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

pokračovanie
Přílohy
10.jpg
10.jpg (80.29 KiB) Zobrazeno 2704 x
08.jpg
08.jpg (95.15 KiB) Zobrazeno 2704 x
09.jpg
09.jpg (58.97 KiB) Zobrazeno 2704 x
813
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od 813 »

Takže myslel som to nejak takto...
Přílohy
11.jpg
11.jpg (118.89 KiB) Zobrazeno 2697 x
diablik
Znalec

Příspěvek od diablik »

dobre ziarovky mas v prednych svetlach...co su zac a ako to svieti ked prsi????
Obrázek
Punto 1.7 TD ELX , r.v.97 , 51kw
Diesel forever
Facebook >> Peter Siekel
Odpovědět

Zpět na „Punto - naše Punta“