axialní tahla vule

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
chilly
Zkušenej Fiaťák

axialní tahla vule

Příspěvek od chilly »

Máte někdo skušenost s temito tyčkami řízení? Mám na mysli ty tyčky co jdou od čepu řízeni ....
Začalo mi něco pobuchovat pod autem,čepy řízeni ok,ramen ok,tyčka stabilizatoru ok a beztak v dírach buch buch...
Když dam ruku na manžetu od rízení ,pravě na tyto tyčky a zahejbu volantem, je tam nějaká vule a ještě to trochu cvaka. Už jste je nekdo měnil?
stilo 1,9jtd 2003 85/110kw
Reklama

datelos
Fiaťák

Re: axialní tahla vule

Příspěvek od datelos »

Já mám něco podobnýho, když jedu přes koleje celkem malou rychlostí tak mi tam taky něco bouchne a ve volantu je cítít nějaká vibrace.Vše sem 3krat obešel, tyčky, spodní ramena,čepy řízení, tlumiče ok.
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Mě to dělali tyčky stabilizátoru,vemeš za ní nesmí mít ani min.vůle stačí vytočit kola,jednou jsem koupil levné tyčky ks 180kč a po 6tis byli ko,špatná ramena a čepy poznaš jen při zvednutém autě nebo na STK,boucht by mohl i špatný tlumič,ale z 99% jsou to ty tyčky stilo je těžký a odchazej rychle vyplatí se připlatit za lepší.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
datelos
Fiaťák

Příspěvek od datelos »

No to je pravda, ale já sem ještě zajel bo CB auta, maj tam tet akci na kontrolu podvozku za 49kč.a výsledek-vše bez vůle.Tak právě nevým co tam ještě může bejt.
Fiat Stilo 1,9JTD 85KW r.v.2004, najeto 258000km
idefix
Znalec

Příspěvek od idefix »

Tady někdo řešil něco podobného zkus mu písnout třeba poradí
http://www.gabriel-net.de/forum/showthr ... uch%E1n%ED" onclick="window.open(this.href);return false;

Mě už pak napadá jen nějaký silenblok ,ale na to by asi přišli při kontrole. Ještě by byl možný kloub nebo poloosa ,ale na přední nápravě už nic není co by mohlo mlátit ,až do volantu.
Fiat Stilo MW 1,9 JTD 85Kw
Lubos011
Začátečník

Příspěvek od Lubos011 »

Chcel by som pomoct tiez mam stilo kombik robim auta a na mojom to robilo tiez tycky stabilizatora vyzerali dobre ale kupil som novevymenil a od vtedy pokoj ticho.TAk asi by som skusil tie ticky stabilizatora.
Odpovědět

Zpět na „Stilo“