MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje:) - 813
Ciao banditos, dlhšiu dobu nemám poriadne čas na auto a troška ho zanedbavam, ale dnes som mu slúbil, že si na neho najdem zajtra čas a povenujem sa mu trošku. Sorry za fotky môj foták je kaput, tak fotím mobilom.
Zopár zmien sa udialo aj napriek tomu, že ozaj nemám čas takže:
-madlá dverí som mal naposledy prestriekané granitovou metalízou, aktuálne sú matne čierne, rovnako ako dverové kapsy tak, aby to ešte viac ladilo k tej látke na tapacíroch. Madlá som kompletne prebrúsil vytmelil strekol základom na plasty a potom niekoľko vrstvami matom čiernym. Výsledku som sa trochu bál, ale ako celok to pôsobí vyvážene a decentne, takže spokojnosť.
- postupne olepujem časti interiéru do karbónu, foto nižšie.
-granitová metalíza je na vetrákoch, ovládačoch kúrenia, rámiku tachometra a podobne
Plány do budúcna:
-čiernou matnou (plasty na sedačkách, možno časť palubky, stredový tunel v kombinácii s karbónom, a lišty na prahoch).
- ak zoženem peknú károvanú látku tak pôjde na strop plus na stĺpiky, ale to až tak neriešim teraz
-podstatnejšie sú väčšie repro do dverí a výmena tých zadných.
Trocha kozmetiky:
-preleštiť kasňu, tepovanie, preleštenie kolies, atď, ale to až potom čo doskladám interiér a hudbu.
Zopár zmien sa udialo aj napriek tomu, že ozaj nemám čas takže:
-madlá dverí som mal naposledy prestriekané granitovou metalízou, aktuálne sú matne čierne, rovnako ako dverové kapsy tak, aby to ešte viac ladilo k tej látke na tapacíroch. Madlá som kompletne prebrúsil vytmelil strekol základom na plasty a potom niekoľko vrstvami matom čiernym. Výsledku som sa trochu bál, ale ako celok to pôsobí vyvážene a decentne, takže spokojnosť.
- postupne olepujem časti interiéru do karbónu, foto nižšie.
-granitová metalíza je na vetrákoch, ovládačoch kúrenia, rámiku tachometra a podobne
Plány do budúcna:
-čiernou matnou (plasty na sedačkách, možno časť palubky, stredový tunel v kombinácii s karbónom, a lišty na prahoch).
- ak zoženem peknú károvanú látku tak pôjde na strop plus na stĺpiky, ale to až tak neriešim teraz
-podstatnejšie sú väčšie repro do dverí a výmena tých zadných.
Trocha kozmetiky:
-preleštiť kasňu, tepovanie, preleštenie kolies, atď, ale to až potom čo doskladám interiér a hudbu.
- Reklama
- Přílohy
-
- 2.jpg (123.55 KiB) Zobrazeno 2816 x
-
- 1.jpg (113.38 KiB) Zobrazeno 2816 x
-
- 3.jpg (199.84 KiB) Zobrazeno 2816 x
- Přílohy
-
- 4.jpg (120.43 KiB) Zobrazeno 2816 x
-
- 5.jpg (132.94 KiB) Zobrazeno 2816 x
-
- punto sa páči každému...
- 6.jpg (86.33 KiB) Zobrazeno 2816 x
- Přílohy
-
- 9.jpg (116.46 KiB) Zobrazeno 2815 x
-
- 8.jpg (79.06 KiB) Zobrazeno 2815 x
-
- 7.jpg (105.53 KiB) Zobrazeno 2815 x
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
hh s tym tučkom paradna fotka..to je kamos?
A ta predposledna z boku......KrááááÁÁÁÁsaaaa...velmo pekne spravene...skoda ze ta neuvidim tento rok...respekt...tvojho tatosa
A ta predposledna z boku......KrááááÁÁÁÁsaaaa...velmo pekne spravene...skoda ze ta neuvidim tento rok...respekt...tvojho tatosa
Hej hej kamarát to je, no veru Erik nestíham tento rock celoslovák bohužiaľ.
pekné fotečky, hlavne tá s kamošom je vydarená, sa mal skúsiť posadiť za volant ... ale ak môžem jednu poznámku, moc by som to s tou čiernou neprehánal, aby si to nemal potom až moc prekombinované, karbon, káro, čierna, šedá ... ále, verím, že vieš čo robíš a máš to dobré premyslené, takže sa nechám prekvapiť , teším sa na konečnú podobu ... apropo, to poťahovanie karbon. foliou Ti fakt ide
ex - Punto MK1 1,2 ELX 54kw/73k r.v.95
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
now - Grande Punto 1,9 MultiJet 116kw/160k r.v.07 -powered by Alfatuning.sk
- Pepoxx
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ty musis mat bohovsku trpezlivost pri tvojich upravach... ja by som urcite hresil jak pohan alebo to rozkopal .....ale dobre to je
Punto Cabrio
Pepoxx píše:ty musis mat bohovsku trpezlivost pri tvojich upravach... ja by som urcite hresil jak pohan alebo to rozkopal .....ale dobre to je
Trhali mi zub takže som na upokojujúcich liekoch, takže pododa.
Ale ja pravdou že to chce veľa trpezlivosti a veriť si že to bude vyzerať fajn, inak by to boli vyhodené peniaze a čas. P.s. Matto s tým prekombinovaním máš pravdu tiež to mám na pameti aby sa to nestalo, ono to skladám postupne tak hádam mi to v hlave dozreje že to nepreplácem. Zatiaľ je to v pohode, len ako píšem ešte stále prerábam a finálna podoba v nedohľadne. Ale navadí užívam si to prerábanie, baví ma to.
nějak takhle mám také v plánu oblepit přístrojovku "karbonovou" folií...vypadá to docela dobře, jak jsem předpokládal
díky za inspiraci
díky za inspiraci
Fiat Punto SX 75, r.v. 1995, červená metalíza
Takže po dlhšom čase som si našiel čas pár hodín a ako tak som doskladal interiér. Nieje to ešte ani z ďaleka hotové, ale veci čo som prerábal už ostanú v aute a už s tým hýbať nebudem. Po dovolenke sa budem venovať ostatným dielcom, ktoré ešte neboli vonku z auta.
spravené zmeny:
-červená linka na spodu auta, bola len na skúšku a šla dole akosi mi tam vadila
-prehodené predné 16,5 cm (sonny) a zadné 22,5cm reproduktory (pioneer) predtým boli predné 10cm (alpine) a 20cm (blaupunkt).
-dokončené dverové tapacíri už to nechám definitívne takto a zvyšok interiéru sa bude niesť v podobnom duchu ako tapacíri
P.s. Matto odfotil som ti tú šišku ako som to zapojil, žiaľ nešlo to tak, ako sme sa bavili, mal som malú prírubu tak som musel improvizovať, ale funguje to skvele, plus prihadzujem foto intošu (dverové tapacíri, myslím si, že to nebude prepatlané, teda dúfam). Zvyšok kára postupne odstránim...
spravené zmeny:
-červená linka na spodu auta, bola len na skúšku a šla dole akosi mi tam vadila
-prehodené predné 16,5 cm (sonny) a zadné 22,5cm reproduktory (pioneer) predtým boli predné 10cm (alpine) a 20cm (blaupunkt).
-dokončené dverové tapacíri už to nechám definitívne takto a zvyšok interiéru sa bude niesť v podobnom duchu ako tapacíri
P.s. Matto odfotil som ti tú šišku ako som to zapojil, žiaľ nešlo to tak, ako sme sa bavili, mal som malú prírubu tak som musel improvizovať, ale funguje to skvele, plus prihadzujem foto intošu (dverové tapacíri, myslím si, že to nebude prepatlané, teda dúfam). Zvyšok kára postupne odstránim...
- Přílohy
-
- 6.jpg (134.95 KiB) Zobrazeno 2726 x
-
- 5.jpg (117.86 KiB) Zobrazeno 2726 x
-
- 4.jpg (130.19 KiB) Zobrazeno 2726 x
- Přílohy
-
- 1.jpg (162.53 KiB) Zobrazeno 2726 x
-
- 7.jpg (138.85 KiB) Zobrazeno 2726 x
-
- 9.jpg (137.84 KiB) Zobrazeno 2726 x
Toto berte ako vtip...
- Přílohy
-
- 3.jpg (107.61 KiB) Zobrazeno 2726 x
-
- 2.jpg (112.55 KiB) Zobrazeno 2726 x
- BorisRossi
- Fiaťák
Možno skúsiť ako by tie disky vizerali v takej červenej ako je ten pás čo máš okolo auta... ale v každom prípade máš nádherné punto, nič prehnané. Tiež neviem či by som mal na to všetko trpezlivosť.
Punto Grande 1.4 8v 57kw Dynamic 2008
Mazda 6 sportwagon 2.3VVTi A/T, AWD 119kw 2004
Ex. Punto Mk1 1.2 8v HSD 54kw
Ex. Punto Mk1 1.1 8v S 40kw
Mazda 6 sportwagon 2.3VVTi A/T, AWD 119kw 2004
Ex. Punto Mk1 1.2 8v HSD 54kw
Ex. Punto Mk1 1.1 8v S 40kw
V červenej som to mal a vyzeralo to ako okruhové a taký štýl rozhodne nechcem, ono to je len v rámci srandy keďže na zimu mám podobné disky akurát 14" a chcel som vychytať reakcie ake budí ta modrá...